اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی کنترل کننده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی کنترل کننده

با سلام به همپگی
    دوستان عزیز موضوع اصلا به این سادگی ها نیست
    من خودم دستگاه cnc فرز دارم
    هم کار الکترونیک انجام می دم
    تفسیر g-code کار سختیه
    مثلا x100. , Y50. این به این معنی هستش که به نقاط خواسته شده برو اما به چه زارویه و چه سرعتی
    اینها نکته مهم این کار هستش و در حین حرکت نیز باید میکرو مقادیر رفته شده را کنترل کنه که اصلا با میکرو نمی شه
    من آماده همکاری هستم سفارش کار رو هم دارم هر کی خواست آماده شروع کردن هستم

دیدگاه

کنترل کردن با میکرو امکان داره اما یکم سرعت کار پایین میاد سرعت محور ها به چند عامل بستگی داره

دیدگاه

تفسیر درست جی کدها وقتی سخت میشه که قرار باشه یه دایره بکشی ! همزمانی پالسها خیلی مهم میشه چون یک دایره از بینهایت نقطه تشکیل شده و اگه قرار باشه اول محور x و بعد محور y برای رفت به یک نقطه عمل کنه در واقع یک چندصد ضلعی میکشید نه یک دایره
        توی ریزه کاریها پوستتون را میکنه در حدی که بروید سراغ نرم افزارهای آماده.
        آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
        تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
        آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
        هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط J0KER
          اگه قرار باشه اول محور x و بعد محور y برای رفت به یک نقطه عمل کنه در واقع یک چندصد ضلعی میکشید نه یک دایره
          خوب در حقیقت همه cnc ها ( همه cnc های جهان )چند ضلعی می کشه نه دایره
          اصلا فرق سیستم های دیجتال و آنالوگ در اینه
          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

اقای طراح سلام
            ایا میشود با یک میکروکنترلر AVR یک کنترلر 2 محور ر همزمان ساخت که از طریق کامپیوتر یک فایل 2 بعدی را که از CAD ارسال شده دریافت و توسط دو
            محور که دارای خط کش دیجیتال(فید بک موقعیت) هستند اجرا کند
            لطفا مرا راهنمائی کنید

دیدگاه

به دلیل لزوم ایجاد وقفه برای خواندن مقادیر خط کش ها در AVR، محدودیتی در سرعت حرکت و تعداد پالسهای خروجی در ثانیه ایجاد می شود. بنابراین مثبت بودن پاسخ شما به عوامل مختلفی مانند سرعت حرکت محورها و دقت خط کش ها و مانند آن بستگی دارد. یک گزینه بهتر از AVR برای این عملیات سری XMEGA است که تا 3 محور انکودر را بصورت سخت افزاری پشتیبانی می کند.
              اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
              دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
              برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
              وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
              قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
              اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
              ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعیدرضا
                اقای طراح سلام
                ایا میشود با یک میکروکنترلر AVR یک کنترلر 2 محور ر همزمان ساخت که از طریق کامپیوتر یک فایل 2 بعدی را که از CAD ارسال شده دریافت و توسط دو
                محور که دارای خط کش دیجیتال(فید بک موقعیت) هستند اجرا کند
                لطفا مرا راهنمائی کنید
                از همه مهندسین عزیز ممنون هستم
                یک سوال از شما مهندس طراح عزیز دارم وان اینکه ایا میشود با FPGAخطکشهارا خواند و کنترل کرد تا سرعت میکرو بایین نیایید ولی سئوال اصلی من
                این است که چطوری فایل کد را باید برای میکرو فرستاد و چطوری باید GCOD ها نوشت :read:

دیدگاه

از FPGA هم می توان برای خواندن خط کش استفاده کرد. فایل های GCODE بصورت text هستند و بنابراین خواندن و ارسال آن برای میکروکنترلر و حتی ذخیره سازی روی mmc/SDC و اتصال به میکروکنترلر به راحتی میسر است. تولید این کدها هم می تواند بصورت دستی یا توسط نرم افزارهای CAD/CAM انجام شود.
                  اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                  دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                  برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                  وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                  قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                  اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                  ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

برای ساخت یک CNC بهترین کار استفاده از چند میکرو کنترلر یه صورت پارالل می باشد
                    در CNC های صنعتی هم معمولا همین کار انجام می شود
                    شما می توانید برای پردازش هر محور یک کنترلر (مثلا AVR) استفاده کنید و از یک کنترلر مرکزی بصورت مستر وظیفه پردازش G-CODE و ارسال فرمانهای موقعیت به محور ها استفاده کنید چند سال قبل این کارو انجام دادم ولی هیچ وقت نهایی نشد و طرح به کلی تغییر کرد اگه علاقمند بودید می گردم فایل هارو پیدا می کنم براتون ارسال می کنم .
                    ولی در کل با استفاده از درایو های سرو آماده که الان در بازار موجود هستند خیلی راحت تر می شه CNC ساخت.
                    این درایو ها دارای فیدبک داخلی شفت انکدر هستند ولی بصورت STEP motor میتونن استفاده بشن یعنی دو ورودی جهت و پالس دارند (DIRECTION -- CLOCK) که براحتی با یه برنامه ساده کامپیوتری میتوانید آنها را کنترل کنید.

دیدگاه

من با جزئیات G CODE آشنا نیستم تنوع دستورات آن چقدر است تا بتونی با ARM Cortex M4 با سرعت حدود 200 مگا هرتز و رم حدود 200 کیلو برنامه تبدیل به پالس برای درایو سروو یا استپر نوشت؟ m4 محاسبات float سخت افزاری پشتیبانی می کند.

آیا بهتر نیست برای سریهتر جواب گرفتن سریع از PLC با پشتیبانی G Code استفاده کرد؟ thinget or delta?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jalal gilani
                        اگه علاقمند بودید می گردم فایل ها رو پیدا می کنم براتون ارسال می کنم .
                        نیکی و پرسش!! :mrgreen:
                        کلا این چیزی که مطرح کردید هم ایده خوبیه.
                        فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
                        فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
                        فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
                        فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

والا برای پلود یه سایت به درد بخور پیدا نکردم دوستان اگه جای معتبری می شناسید معرفی کنید :angry:

دیدگاه

بالاخره یکی پیدا کردم :wow:
                            http://s2.picofile.com/file/7249443973/CNC_CONTROLLER.rar.html
                            تمام مدارات و فایل ها ضمیمه شده ولی کامل نیست دیگه این چیزی بود که داشتم
                            یه مدار بصورت Master طراحی شده که 24 ورودی و 16 خروجی دیجیتال به اون متصل میشه سه محور هم بصورت Slave و با پروتکل SPI به مستر وصل می شن هر محور یه فیدبک شفت انکودر یا خط کش دیجیتال داره که بصورت تفاضلی عمل میکنه، همچنین یه خروجی آنالوگ 12 بیتی برای اتصال به درایو های قدیمی آنالوگ (اون دستگاه قدیمی بود ) بازم بصورت ایزوله داره

امیدوارم به دردتون بخوره.
                            موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jalal gilani
                              تمام مدارات و فایل ها ضمیمه شده ولی کامل نیست دیگه این چیزی بود که داشتم
                              با تشکر. من نرم افزار های لازم را رو کامپیوترم ندارم. برای باز کردن این فایل ها چه چیزایی را باید نصب کنم؟ اینترفیسش با دلفی نوشته شده!؟
                              فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
                              فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
                              فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
                              فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

اینترفیس با Delphi 5 نوشته شده و اگر بخواهید اصلاح روش انجام بدید باید Component Async32 روی دلفی نصب باشه
                                برنامه میکرو ها هم که با Codvision نوشته شده
                                شماتیک و مدارچاپی هم با Protel99

اینم لینک Async32
                                http://s1.picofile.com/file/7249990428/ASYNC32.rar.html

فقط یادتون باشه باید کاملش کنید الان یادم نمیاد تا چه مرحله ای پیش رفته

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X