اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت یه دستگاه تراش چوب (دعوت به همکاری)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت یه دستگاه تراش چوب (دعوت به همکاری)

این بساطو که دیدم دلم پارتی خواست
    اگه گرفتی خبرمون کن
    اینا که برای اون کارا نیست داداش!!!
    اینا برای لذت بردن از صداست نه تخریب با صدا :mrgreen:
    جناب user890 ای عکس هورن قرمزه واقعا زیباست!! دست سازه؟؟ اونوقت این که همه ی درایور هاشو گزاشته تو هورن که... شما فقط میخواین یه فول رنج رو براش هورن بزارین؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
      اینا که برای اون کارا نیست داداش!!!
      اینا برای لذت بردن از صداست نه تخریب با صدا :mrgreen:
      جناب user890 ای عکس هورن قرمزه واقعا زیباست!! دست سازه؟؟ اونوقت این که همه ی درایور هاشو گزاشته تو هورن که... شما فقط میخواین یه فول رنج رو براش هورن بزارین؟؟
      درسته این یه هورن 4 راهه میشه. ووفر (اون وسطی ها)، میدووفر/میدباس (هورن پایینی)، میدرنج (هورن وسطی) و تویتر اون هورن کوچیکه
      این دست سازه. هزینه ساخت همچین چیزی نزدیک 5000 دلاره ولی مشابه همین میشه Avantgarde Trio که حدود 100 هزار دلاره. البته یونیت های آوانگارد اختصاصیه ولی بعنوان مثال یونیت میدرنجی که من استفاده کردم Radian 950PB هست که تو بلندگوی گرند کستین استفاده شده و تویتر هم بی ام اس که قیمت این بلندگو هم 100 هزار دلاره یکی از گرونترین بلندگوهای دنیاست.

http://www.6moons.com/industryfeatures/grandecastine/1.html

چیز دست نیافتنی نیست فقط مطالعه میخواد و وسواس + پول
      و تویتر رو از بی ام اس استفاده میکنم که یکی از بهترین تویترهای هورن دنیاست. ووفر هم دارم فقط دنبال میدووفر مناسب هستم که باید اینترنتی بخرم. هورن ها هم که باید اینجا ساخته بشه. نزدیک 5 میلیون براش در نظر گرفتم
      <a href="logicaudio.ir">LogicAudio.ir | اولین مرجع جامع فارسی زبان درباره سیستم های استریو های
      فای و های اند، لامپ های خلاء، هدفون و سیستم های استودیویی و DIY صوتی...

</a>

دیدگاه

ممنون از توضیحاتتون...
        این که میگین هزینه دست ساز این 5000 هزار تاست با چه موادی و چه دستگاه هایی ساخته میشه که مشابهش 95 هزار دلار بیشتر قیمت داره؟؟ ایا این 2 تا از نظر کیفیت و دقت و مهم تر تاثیر گذاریشون روی صدا یک جور عمل میکنن؟
        در مورد این یونیت هایی که استفاده میکنین اینها اینجا گیر میان؟؟ شما با چه قیمتی خریداری کردین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
          ممنون از توضیحاتتون...
          این که میگین هزینه دست ساز این 5000 هزار تاست با چه موادی و چه دستگاه هایی ساخته میشه که مشابهش 95 هزار دلار بیشتر قیمت داره؟؟ ایا این 2 تا از نظر کیفیت و دقت و مهم تر تاثیر گذاریشون روی صدا یک جور عمل میکنن؟
          در مورد این یونیت هایی که استفاده میکنین اینها اینجا گیر میان؟؟ شما با چه قیمتی خریداری کردین؟
          کلا برای ساخت یه اسپیکر خوب باید این موارد الزامیه:
          1- داشتن یه سیستم کالیبره کردن بلندگو (میکروفن اندازه گیری، کارت صدای یو اس بی با پاور فانتوم + نرم افزار مناسب)
          2- محیط مناسب برای تست بلندگو
          3- طراحی اصولی بلندگو از نظر پاسخ فرکانسی و طراحی کراس اور با اسلوپ مناسب + قطعات با کیفیت برای کراس اور
          4- استفاده از یونیت های با کیفیت
          5- اگه بلندگو هورن باشه طراحی هورن طبق اصول تئوری هورن ها با در نظر گرفتن فیزیک صدا

من خیلی وقته روی این سیستم تحقیق کردم. اگه شرایط فراهم باشه حتی میشه نتیجه برابر یا بهتر از برندهای گرون ساخت. الان شما گرند کستین رو ببینید یونیت میدرنجی که داره Radian 950PB هست که یک جفتش رو من خریدم نزدیک 2 میلیون تومن! تویترش برسه اینجا حداکثر جفتی 1 میلیون میشه!!! ووفرهاش دونه ای 350 دلاره!! بعد خود بلندگوی آماده 100 هزار دلاره که بیاد ایران میشه 200-250 میلیون!!!

من الان چندتا از بهترین یونیت ها و تویترهای دنیا رو خریدم. چیزی هم نیست که روی کاغذ بهش معتقد شده باشم. دوستان زیادی از سرتاسر دنیا قبلا پروژه های مشابهی (حتی با بودجه های کمتر) ساختند و نتیجه گرفتن. الان مساله اساسی ساخت هورنه. من هورن آلومنیومی خوبی ساختم با هزینه خیلی کم ولی میخوام برای یه همچین پروژه گرونی حتما چوبی بسازم. و میسازم هر طوری شده.
          <a href="logicaudio.ir">LogicAudio.ir | اولین مرجع جامع فارسی زبان درباره سیستم های استریو های

</a>

دیدگاه

ببخشید این ها رو ایران می سازند ؟؟؟
            مثلا من اگز بخوام یدونه بسازم به طول 1 متر و قطر سرش 30 سانت و قطر تتهش 6 سانت تقریبا چقدر در میاد ؟
            میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

من میتونم این دستگاهو بسازم
              اگه خواستی پیام بزار تا هزینشو بهت بگم یا کمکت کنم خودت بسازی
              :nerd:
              بچه بودم غصه وبالم نبود هیچکی حریفه شوروحالم نبود
              بچه که بودم آسمون آبی بود حتی شبای ابری مهتابی بود

دیدگاه

آقای user890 صندوق پیام شما پر شده پیام واستون نمیاد
                بچه بودم غصه وبالم نبود هیچکی حریفه شوروحالم نبود
                بچه که بودم آسمون آبی بود حتی شبای ابری مهتابی بود

دیدگاه

سلام user890
                  این سیستمی که گذاشتین مکانیزم خیلی ساده ای داره و با هزینه های کمتر هم میشه ساخت . با اضافه کردن مکانیزم cnc شما دیگه نیازی به میله هدایتگر و ... ندارید و مراحل ساخت قطعه را راحتتر میکنه. دقیقا مشکل شما چیه ؟

دیدگاه

همچنان به دنبال شخصی هستم که بتونه دستگاه رو برامون بسازه

</a>

دیدگاه

بنام خدا
                      با سلام
                      نوشته اصلی توسط user890
                      همچنان به دنبال شخصی هستم که بتونه دستگاه رو برامون بسازه
                      چه تعدادی ؟

با احترام
                      91/9/23

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر معیری
                        بنام خدا
                        با سلام
                        چه تعدادی ؟

با احترام
                        91/9/23
                        فقط یک دستگاه!
                        حداکثر قطر کاری که روی دستگاه بسته میشه 100 سانتیمتر باید باشه. دستگاه باید استقامت خوبی داشته باشه چون وزن کار زیاد میشه

</a>

دیدگاه

سلام دوست عزیز من میتونم این دستگاهو برات درست کنم خیلی بهتر و اصولی تر از این
                          میشه با یه کنترلر سی ان سی سه محوره هم ترکیبش کرد و با کمک بال اسکرو و ال ام گاید یا بوش ساچمه ای
                          دقت زیادی بدست اورد طوری که شما دقیقا مدل مورد نظرت رو با کامپیوتر مدلسازی کنی اون برات ماشین کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X