اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لاینر گاید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لاینر گاید

اینم عکس میلگرد ترانس

من کیلویی 3500 تومن خریدم . واسه هر ساپورت 2 تا ( 4 تا x و 2 تا y و 2 تا z ) البته این میلگردا شاخه ای هست هر چقد خواستی با هر قطری میگی واست برش میده . از نمره 6 هست تا برو بالا
    البته یکم کثیفه هنوز تمیزش نکردم .

در ضمن میلگرد ترانس با ck45 فرق داره . ck45 گویا مقاومتره ولی مثل ترانس تراش نخورده .
    بعد این نوبت پیچ هاس که باید بخرم . فعلا تصمیم دارم پیچ کبریتی بخرم امیدوارم بتونه جواب بده هر چند میدونم یه ریسکه ولی خوب بالاخره یکی باید این ریسک رو بکنه .
    بعد اینکه خریدم عکس اونارو هم میزارم .

دیدگاه

این میلگردی که قرار دادین سطح صاف و یدستی داره؟
      من این لاینر گاید های بالا پایین درب های اسانسور رو دیدم ارزان تر هست . در بعضی از cnc ها و لیزر برش ها دیدم
      چرا از تسمه تایم استفاده نمیکنی به جای بال اسکرول و یا پیچ کبریتی؟
      دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MKB
        این میلگردی که قرار دادین سطح صاف و یدستی داره؟
        من این لاینر گاید های بالا پایین درب های اسانسور رو دیدم ارزان تر هست . در بعضی از cnc ها و لیزر برش ها دیدم
        چرا از تسمه تایم استفاده نمیکنی به جای بال اسکرول و یا پیچ کبریتی؟
        این لاینر گاید های اسانسور چه سایزی دارن؟ به عنوان مثال قطرشون چقدره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
          این لاینر گاید های اسانسور چه سایزی دارن؟ به عنوان مثال قطرشون چقدره؟
          این لاینر گاید ها حالت تسمه ای دارن و بالا و پایین انها چهار تا بربلینگ میخوره و راحت حرکت میکنه

http://www.aryatotem.com/page.php?60
          دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

به نظر میاد جواب بده ولی کمی بد شکل میکنه دستگاه رو چاره ای نیست برم ببینم چطوریه

دیدگاه

در مورد سازش من اونجا که خریدم از نمره 6 داشت تا فک میکنم نمره 50 بود یعنی از 6 میل تا 50 میل
              در مورد یکدستیش باید بگم مثل مال جک نیس چون مال جک ها اگه یکمی روز زدگی داشته باشه روغن پس میده
              میلگرد ترانس روش تراش خورده ولی یه زایده های روش هس اندازه نوک سوزن ته گرد بعضی جاهاش زده داره یا یه خراشیدگی مثلا اندازه 2-3 سانت انگار روش سوزن کشیده شده
              اما همه جاش نیس
              ولی یه دسته یعنی همه جاش قطر ثابت داره . شما حساب کن رو یه ساپورت 2 تا میزاری روشم حالا بلبرینگ یا هرچی
              من رو دو تا بوش یا یاتاقان میزام 2 طرفش رو . 2 تا نمره 25 تو 2 سمت میشه 4 تا میل ، مگه میخام چی روش سوار کنم که تاب ورداره ؟ فکر میکنم جواب بده .
              اما چرا از تسمه استفاده نمیکنم؟
              من 2 تا پرینتر جوهر افشان خراب رو وا کردم هر دو از این سیستم استفاده کرده بدون اما هر دوتاش از یه سیستمی مثل خطکش دیجیتالی استفاده میکردن
              پیدا کردن اون خطکش های 1 متری واسه من سخته حداقل تو شهر من . از تهرانم بخوام بگیرم باید هم کلی زمان صرف پیدا کردن کنم و هم کلی هزینه تازه اکه من بخوام کمی قطعه کار رو سخت انتخاب کنم زیاد نمیشه به تصمه ها اعتماد کرد باید از زنجیر استفاده کنم و تازه دنده هاش هم میشه یه مشکل دیگه . این در حالی هست که من توانایی طراحی برد کنترل واسه این این شرایط رو هم داشته باشم که بتونم یه همچین سیستمی رو طراحی کنم چون تا حالا اصلا با اپتو کانتر هم کار نکردم چه برسه به این.

اگه از برش لیزر استفاده میکردم حتما میرفتم طرفش چون کارای مکانیکیم کمتر میشد اما من قراره یه موتور 650 وات 35000 دور رو رو دستگاه نصب کنم باید شاسی و سیستم مکانیکی رو طوری طراحی کنم که لرزش موتور رو دستگاه اثری نداشته باشه .

فقط مشکل اصلی من بلبرینگ هایی هست که واسه واگنی هام نیاز دارم که رو میلگرد ترانس هام حرکت کنه .

در مورد این میلگرد ها باید یگم که شفت هایی که مثل آینه هستن روشون آب کروم داده شده و سنگ خورده . که هزینه بالایی داره شاید هر میلگرد 1 متری رو اگه بدم آب کروم بدن و سنگ بزنن واسه من حدود 100 تومن آب بخوره . البته شنیدم نمیدونم دقیق ولی اینجوری میشه مثل همون لاینر گاید ها .

البته چیزی که دارم میسازم فقط در حد یه ماکت هست و واسه کار جدی تر صد در صد آب کروم و سنگ زدن رو اضافه میکنم چون واقعا عالی در میاد تازه همون بال اسکرو ها هم همه آب کروم داده شده و سنگ خورده که اونجوری میزونه ، احتمالا هزینش هم واسه همون میره بالا.

من حدود 300 هزار تومن میخوام خرج نرم افزارم کنم و کم کردن هزینه ساپورتها تا یه جدی انجام میشه . البته اینم بگم که کار تراشکاری من زیاد میشه ولی چون آشنا واسه تراشکاری دارم واسه همونه که خیالم از بابت هزینه تراشکاری راحته و کار تراشکاری بیشتر رو انتخاب میکنم چون تراشکارم مهندس مکانیکه :nice: و خداییش وارده

اینم یه مزیت بودن تو شهرستانه دیگه ، آشنای با مرام زیاده :cry: ( دلمون خوشه دیگه )

دیدگاه

ببین دوست من اگه شما میخوای یه cnc درست کنی و با اون بتونی کار کنی باید دقت بالایی داشته باشه .پس فکر نکن با خریدن اجناس ارزون و مشابه میشه یه cnc خوب طراحی کرد حتی اگه اون میله های ترانس رو هم بدی اب کروم کنن باز هم درست از اب در نمیاد.باید یه فکر درست حسابی کرد.بسته به کارت انواع زیادی لاینر گاید هست که اگه یه سر پامنار بری و دستگاه ها رو ببینی و میبینی سیستم های مکانیکی زیادی هست که میشه از اون ها استفاده کرد و هم هزینه پایین تری داره.
                اما این رو بدون دقت دستگاه به دقیق بودن سیستم هایی هست که داخلش به کار میره.
                باز هم عجله نکن به نظر من میله ترانس و اینجور چیزا لاینر گاید نمیشه.چون سطح ناصافی دارن هرچند با چشم صاف دیده مشه اما اگه با ابزار دقیق ببینی تاب داره یا سطحش ناصافه.
                دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MKB
                  ببین دوست من اگه شما میخوای یه cnc درست کنی و با اون بتونی کار کنی باید دقت بالایی داشته باشه .پس فکر نکن با خریدن اجناس ارزون و مشابه میشه یه cnc خوب طراحی کرد حتی اگه اون میله های ترانس رو هم بدی اب کروم کنن باز هم درست از اب در نمیاد.باید یه فکر درست حسابی کرد.بسته به کارت انواع زیادی لاینر گاید هست که اگه یه سر پامنار بری و دستگاه ها رو ببینی و میبینی سیستم های مکانیکی زیادی هست که میشه از اون ها استفاده کرد و هم هزینه پایین تری داره.
                  اما این رو بدون دقت دستگاه به دقیق بودن سیستم هایی هست که داخلش به کار میره.
                  باز هم عجله نکن به نظر من میله ترانس و اینجور چیزا لاینر گاید نمیشه.چون سطح ناصافی دارن هرچند با چشم صاف دیده مشه اما اگه با ابزار دقیق ببینی تاب داره یا سطحش ناصافه.
                  حرف شما رو کاملا قبول دارم ومساله این هست که من کاری کاری که دارم میکنم ساخت یه ماکت از این دستگاه هست و کلی هم باید اصلاح بشه چون تصمیمم اصلا این نیست که فقط یه دستگاه بسازم که برام کار کنه . بلکه چون هدفم کار تولید هست هزینه ساخت این ماکت ممکنه برای من 3 یا 4 برابر هم باشه چون باید اصلاحش کنم وگرنه قطعات رو آماده میخریدم و سرهمش میکردم و هزینش واقعا کمتر میشد کارشم کمتر میشد . چون هزینه و زمانی که واسه ساپورتها قراره بزارم رو میتونستم با خرید ساپورت آماده کم کنم . اما تو کار تولید قضیه فرق داره . با توجه به کاربردی که میخوام این دستگاه داشته باشه خیلی تغییرات باید بدم و حتی ساید کلا سیستم ساپورتها رو عوض کنم . تو پستهای قبل هم گفتم که اگه از این جواب دلخواهم رو نگرفتم شاید برم طرف ساپورتهای دم چلچله ای. مساله ای که هست اینه که من دسترسی به دستگاه های تراش و سنگ 2 تا کارخونه و 3 تا تراشکار تحصیل کرده رو در اختیار دارم که هرکدوم بیشتر از 15 سال سابقه دارن .
                  و فکر میکنم بیشترین کمکی که میتونم به بچه های تالار بکنم این هست که تمام راهی رو که میرم رو با تمام مشکلاتی که بهشون برخورد میکنم رو مرحله به مرحله اینجا قرار بدم تا شاید به درد بقیه بخوره .
                  این یه واقعیت هست که من تا حالا دستگاه cnc نساختم که بگم تجربه دارم . فقط سه سال سابقه کار تو کارخونه رو دارم که تو این سه سال فقط سعی کردم دستگاه ها رو خوب ببینم و با نحوه طراحیش و قطعاتش آشنا بشم .
                  در طی 4 ماه گذشته خیلی چیزا رو بررسی کردم و در حال حاضر فقط ار نظر الکترونیک و سیستم کنترل دستگاه رو کامل کردم و میتونم بگم که خیلی ترو تمیز از آب در اومده . در نهایت چیزی که میخواستم شد ، که دستگاه کلا بتونه با پورت usb کار کنه ونرم افزار براحتی رو هر سیستمی نصب بشه و کار کنه و ... البته استانداردهای gcode رو ساپورت کنه .
                  باز هم از شما ممنونم بابت زمانی که میزارین و جواب پستهای منم میدین

دیدگاه

خبر اولین تجربه بد :

میل گرد ترانس ها رو که خریده بودم با بلبرینگ تست کردیم و هیچ مشکلی از لحاظ صافی و روانی حرکت نداشت و حتی ساعت زدیم که خطایی هم ندیدیم البته تراشکار زد من کلا فقط با ساعت مچی خودم میتونم کار کنم :redface:

اما بعد 1 ساعت تست چیزی که دیدیم جالب نبود چون بلبرینگ شروع به جا انداختن رو میلگرد کرد که هرچند محسوس نبود اما تو دراز مدت حتما ایجاد فرورفتگی میکرد . در نتیجه به فکر افتادم که ساپورت اماده رو قیمت کنم
                    از 2 جا قیمت کردم یکی بلبرینگ اسکویی تو تهران یکی هم از گروه صنعتی صراف تو تبریز
                    قیمت تهران برای 1متر ماژول آماده خطی ساخت کره به همراه بال اسکرو قیمت 2 میلیون رو گفتن و تبریز 1 میلیون با بال اسکرو و 400 هزار تومن بدون بال اسکرو رو گفتن.
                    به این نتیجه رسیدم که برم و قیمت میلگرد های کروم رو هم بگیرم که شنبه قراره به من قیمت بدن و گویا متری میفروشن :rolleyes:
                    امیدوارم قیمتش جوری باشه که بتونم بخرم . البته با تیریز که صحبت کردم گفت میتونین از پیچ کبریتی به جای بال اسکرو استفاده کنین و گفت که استفاده کردن و جواب هم میده فقط باید لقیشو بگبرین که (از اینجا نظر خودمه) با استفاده از 2 تا مهره مثل همون سیستم دستگاه تراش میشه حلش کرد.

فقط کسی قیمت واسه این لینیر بوشینگ ها داره ؟ من دسترسی ندارم لطفا اگه کسی قیمت یا راه حل دیگه ای داره لطفا ذکر کنین
                    ممنون
                    قیمت میلگرد های کروم رو هم بدستم اومد حتما اعلام میکنم

دیدگاه

سلام مجدد
                      چرا شما به شوش گود عبدی نمیرید هر چیزی برای اسن کار گیرتان میآید حتی استپ موتور
                      حیلی ارزان ( نزدیک مفت)
                      :redface:
                      کمتر سخن گویم
                      بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
                        سلام مجدد
                        حیلی ارزان ( نزدیک مفت)
                        اینجا دقیقا کجا هست؟! همون میدون شوشه؟! بال اسکرو و این چیزا پیدا میشه؟! معمولا چه وقتی هست بیشتر؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
                          سلام مجدد
                          حیلی ارزان ( نزدیک مفت)
                          خوب این خیلی خوبه ولی من ساکن شهرستانم و اومدنو گشتن و پیدا کردن واسم همون هزینه رو برمیداره :redface:

یه رفیق واردم تو تهران نداریم :cry2:

دیدگاه

خوب بالاخره میلگرد کروم دار رو هم خریدم . کیلویی 17 هزار تومن
                            من نمره 20 خریدم متری حدود 44 هزار تومن شد البته هزینه برش هم جدا که 30 تومن هم هزینه برش همشون شد و البته 50 تومن هزینه باربری :cry2: ( این قسمتش دردناک بود)
                            اینم تصاویر :

حالا موند لینیر بوشینگ بلبرینگ که یکی از دوستان حدود 20 تومن قیمت گرفته از اسکویی oo:
                            :rolleyes: امیدوارم همون قیمت باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajaxian
                              خوب بالاخره میلگرد کروم دار رو هم خریدم . کیلویی 17 هزار تومن
                              من نمره 20 خریدم متری حدود 44 هزار تومن شد البته هزینه برش هم جدا که 30 تومن هم هزینه برش همشون شد و البته 50 تومن هزینه تیپاکس :cry2: ( این قسمتش دردناک بود)
                              حالا موند لینیر بوشینگ بلبرینگ که یکی از دوستان حدود 20 تومن قیمت گرفته از اسکویی oo:
                              :rolleyes: امیدوارم همون قیمت باشه
                              میشه بگید چرا از لاینر گاید های مخصوص cnc استفاده نکرده اید ؟ قیمتش شاید دو برابر این هزینه شما میشد . ولی صد درصد جواب میداد .
                              فکر کنم کل این خریدتون رو دور بندازید . چون شما cnc فرز نداردید این میل گردها بدرد شما نخواهد خورد. مگر با جوشکاری یک کاری بکنید که اونهم آنقدر کارتون کم دقت میشه که ارزش نداره این همه هزینه کنید .
                              تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                              داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

اول اینکه تصمیم دارم درگیر همه چیش بشمو با زیروبمش آشنا بشم وگرنه ساپورت آماده به همراه بال اسکرو و واگنی آماده میشد 1 میلیون 3 نا محور میشد 2.5 و 2.5 هم خرج بقیه چیزاش میشد اونوقت دیگه نمیشه ساخت میشه مونتاژ

دومش اینکه خوب من لابنر گاید نمره 10 رو قیمت دارم حدود 80 تومنه . من میلگرد کروم 20 رو گرفتم 40 تومن

سوم هم اینکه این میلها قراره از رو سر به شاسی وصل بشه و قرار نیست پایه داشته باشه ( مگه قراره چقد بار روش بشینه ؟)

چهارم هم اینکه من دسترسی به cnc فرز دارم . خوشبختانه این یکی هم تو شهر ما پیدا میشه . ولی فکر نکنم بهش نیاز باشه .
                                یعنی واقعا این میل گردای کروم نمره 20 نمیتونه تحمل 30-40 کیلو رو بیاره اونم تازه 2 تا میل !!! oo:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X