پاسخ : لاینر گاید
برای من هم سوال بود که این میله ها میتونن وزن زیاد رو تحمل کنن؟
تو cnc هایی که لاینرگاید هاشون میل گردی هست اون میلگرد تماما رو صفحه خابیده و یا از میله های بزرگ استفاده شده .
فکرش رو بکن یه گونی 10 کیلویی برنج رو با چه سختی جایجا میکنی حالا یه بار 25 تا 35 کیلویی داری که میخای بزاری رو این میله ها صد در صد اگه این میله ها طول زیاد داشته باشن خراب میشن و تاب برمیدارن.(منظور من از طول زیاد بالای 20 سانت هست
oo: )
من خودم بعد از کلی تحقیق و تفکر
:read: :redface: به این نتیجه رسیدم که برم لاینرگاید H بخرم البته برای کار من نوع چینی و دست دومش هم کار راه میندازه.
در مورد بال اسکرول هم شاید رفتم پیچ کبریتی خریدم.

میگن در جک های نیمه روغنی و ابزار های قدرتی استفاده میشه حالا قرار یه سر خیابان قزوین برم ببینم چیه؟ شاید خریدم.
یه ایده هم دارم که میشه از پیچ کبریتی و یا بال اسکرول به نحوی استفاده که که لازم نباشه از لاینر گاید استفاده کنیم.
برای مثال پیچ کبریتی که ارزان تر هم هست بهترین گزینه محسوب میشه.
ما محورمون رو بجای این که رو ریل ها قرار بدیم رو پیچ قرار میدیم و دیگه از لاینرگاید هم استفاده نمیکنیم البته این سیستم بدرد CNC های که طول و عرض اونها کمتر از 50 تا 70 باشه.
برای من هم سوال بود که این میله ها میتونن وزن زیاد رو تحمل کنن؟
تو cnc هایی که لاینرگاید هاشون میل گردی هست اون میلگرد تماما رو صفحه خابیده و یا از میله های بزرگ استفاده شده .
یعنی واقعا این میل گردای کروم نمره 20 نمیتونه تحمل 30-40 کیلو رو بیاره اونم تازه 2 تا میل !!!
oo:

من خودم بعد از کلی تحقیق و تفکر

در مورد بال اسکرول هم شاید رفتم پیچ کبریتی خریدم.

میگن در جک های نیمه روغنی و ابزار های قدرتی استفاده میشه حالا قرار یه سر خیابان قزوین برم ببینم چیه؟ شاید خریدم.
یه ایده هم دارم که میشه از پیچ کبریتی و یا بال اسکرول به نحوی استفاده که که لازم نباشه از لاینر گاید استفاده کنیم.
برای مثال پیچ کبریتی که ارزان تر هم هست بهترین گزینه محسوب میشه.
ما محورمون رو بجای این که رو ریل ها قرار بدیم رو پیچ قرار میدیم و دیگه از لاینرگاید هم استفاده نمیکنیم البته این سیستم بدرد CNC های که طول و عرض اونها کمتر از 50 تا 70 باشه.

دیدگاه