اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد cnc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال در مورد cnc

ایزوله کردن کامل مدارات را انجام بده ایشالا مشکلت حل میشه.
    کابل ارت هم فراموش نشه روی سیستمتت
    حتی منبع تغذیه سیستمت هم حتما یک منبع تغذیه سوئیچینگ پدرمادر دار انتخاب کن .
    اگه این امکانات را فعلا نداری با قرار دادن خازن ( قبل از پمپ ) و دیودهای شاتکی در مسیرت ورودی به درایورت ببین تا چه حد خطاهات کمتر میشه؟
    آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
    تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
    آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
    هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

از چه نوع خازنی و با چه ظرفییتی؟ از دیود های معمولی 1N4007 می شه استفاده کنم؟ پاور سیستم هم از اون خفن ها هست

دیدگاه

امروز دوباره تست کردم این بار با یک واتر پمپ کوچک 220 ولتی 5 واتی. اینبار متوجه شدم زمانی که اسپیندل روشن است و برق واتر پامپ رو می زنم بعضی وقتی محور هنگ می کنه. بعضی وقتا هم نه. آیا احتمال داره نویز از اینورتور موتور اسپیندل باشه؟

دیدگاه

سلام دوستان.
          احتمال داره پورت پارالل کامپیوتر مشکل داشته باشه و پارازیت روی بورد کنترل میکرو ایجاد کنه؟

دیدگاه

سلام.
            سیم هایی که از بورد کنترل cnc به استپ موتور وصل می شوند باید به چه شکل باشد و نهایتا چند متر باشد؟
            از کارت پارالل استفاده کنم یا از پورت پارالل روی خود مادر بورد؟
            کابل پارالل تا چند متر می شود استفاده کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
              سلام دوستان.
              احتمال داره پورت پارالل کامپیوتر مشکل داشته باشه و پارازیت روی بورد کنترل میکرو ایجاد کنه؟
              تو چندتا تاپیک گفتم که با استپر موتور نمیشه cnc ساخت . طوری بهم حمله کردن که فقط تونستم با نرمش قهرمانانه جون مو حفظ کنم .
              اشتباه ما ایرانی ها اینه که دورترین جایی که میبینیم فقط نوک دماغمون است .

الان میگی چه ربطی داره .سوال من یک چیزه دیگه بود. این یاروه قاط زده .
              تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
              داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

سلام
                دوستان کسی از قیمت انکودر اطلاعی داره-میخوام کلوز لوپ کنم موتور ها رو -خوشبختانه استپر های من دو محور هستند و میتونم اون سرشون انکودر بذارم-اگر قیمتش مناسب باشه البته-
                درایور هم که 1/16 هست ماکزیمم- موتور ها هم 1.8 درجه- هر انکودری که راحت به محور موتور ها وصل بشه و بالای 3500 تا باشه مناسبه-یعنی 12 بیتی خوبه-
                اگه جایی استوک هم میفروشن بفرمایید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X