اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دقت استپ موتور گیربکس دار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دقت استپ موتور گیربکس دار

سلام
    به نظر شما تو بازار استپ موتور گیربکس دار با چه دقتی میشه پیدا کرد؟
    برای کنترل استپ موتور های بزرگ(موتور های دستگاه های CNC) که توان و جریان زیادی لازم دارن از چی باید استفاده کرد؟
    به نظر شما اگه با یک استپ موتور گیربکس دار با دقت مثلا 0.1 درجه به اندازه ی 0.1 در جهت ساعت گرد بچرخد و بعد به همون اندازه پادساعت گرد بچرخد به جای اولیه بر می گردد
    (من فکر می کنم به علت لقی چرخدنده های گیربکس بر نگرده)
    :nerd: :nice:

پاسخ : دقت استپ موتور گیربکس دار

سلام دوست عزیز
    من یک نمونه CNC که دیدم ،سرو موتور داشت،اما راجع به گیربکس باید بگم که در این دستگاهها از بال سکرو (Ball Screw) برای انتقال قدرت استفاده میشه،که لقی رو به حداقل میرسونه
    اینم شکلش

در ضمن چون در اسن دسگاهها فیدبک به وسیله خطکش های دیجیتال مستقیم از روی میز گرفته میشه،خطا ایجاد شده توسط لقی هم توسط کنترلر جبران میشه
    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
    مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

سلام
      ممنون از جوابتون
      اینو میدونستم
      چون من خودم دانشجوی مکانیک-ساخت و تولید هستم
      مشکلم تو موتوری ی که با یه گیربکس به انتهای این پیچ وصل میشه وقتی پیچ می چرخه او چیزی که شبیه مهرست حرکت میکنه
      این سرو یا استپ موتورهای گیربکس دار به دلیل وجود لقی در چرخدنده های گیربکس فکر نم کنم دقت لازم رو بدن
      به نظر شما سرو یا استپ موتور با قدرت بالا بدون گیربکس پیدا میشه؟
      اگه مشه چطوری میشه او ها رو drive کرد

دیدگاه

سلام
        همونظور که گفتم به کمک ابزارهای دیگه (مثلا فیدبک مستقیم از حرکت میز) دیگه برای از بین بردن خطای حاصل از لقی استفاده میشه!
        در مورد این موتورها بفرمایید که با چه قدرتی میخواید(KW)؟ تقریبا رنج کاملی از موتورها با توانهای مختلف وجود داره
        برای درایوش هم درایور آماده توی بازار برای هر رنج قدرتی وجود داره،که هم میتونید با PC ، PLC و ... کنترلش کنید
        در ضمن میتونید از تسمه تایم و پولی استفاده کنید ،فکر میکنم لقیشون کمتر از گیربکس باشه
        موفق باشید

دیدگاه

سلام
          تو ماشین ابزار از تسمه هم استفاده میشه حتی نسبت به گیربکس مزیت هایی هم داره
          مثلا می توانید به صورت پیوسته(CVT) قدرت رو انتقال بدهید(برخلاف گیربکس که به صورت پله ای انتقال می ده)
          با کم و زیاد کردن قطر پولی ها می توانید این کار را بکنید
          مشکل تسمه محدودیت در انتقال گشتاور
          وقتی تسمه میچرخه نیروی گریز از مرکز ایجاد میشه بعد از یک مدتی شل میشه باید عوضش کرد
          اگه استپ موتور با دقت و توان بالا (هر دو باهم ) پیدا بشه میشه از اون استفاده کرد
          اگه میشه یه محدوده ی قیمت برای دقت و توان های مختلف بگید
          راستش هنوز یمی دونم چه توانی لازم دارم

دیدگاه

سلام
            ممنون از لطفتون
            یه سوال دیگه هم داشتم ولی یه کم بی ربطه
            می دونید لیزر با توان بالا و قطر کم تر از 40میکرن با عمق نفوز بالا(5-10 میلیمتر) رو از کجا میشه تهیه کرد
            تو شهر ما که چنین چیزی نبود(لیزر صنعتی نمی خوام)
            راستش این همه گیر دادم به دقت استپ موتور واسه اینه که می خواستم ببینم میشه یه چیزی درست کرد که سوراخ با قطر کم تر از 40میکرون و فاصله های خیلی کم از هم درست کرد یا نه
            البته توان بالا رو واسه یه چیز دیگه می خواستم
            کاربردش هم تو تولید انژکتور خودرو است
            هر چه قطر سوراخ ها کوچکتر باشد مصرف سوخت و تولید گاز های آلاینده کاهش پیدا می کند
            :nerd:

دیدگاه

سلام
              من اطلاعاتی راجع به لیزری که می فرمایید ندارم :redface:
              ما یه دستگاه فرز رو NC کردیم،با همون گیربکس قدیمیش،از یه سرو و سه تا خط کش دیجیتال استفاده کردیم
              اونجا دقتی که ما بهش رسیدیم 10 میکرون بود البته دستگاه قدیمی بود و خیلی لقی داشت
              الان دستگاه های معمولی تا 5 میکرون دقت دارن(اگر اشتباه نکنم)
              موفق باشید

دیدگاه

سلام
                خط کش دیجیتال یعنی چه؟
                به چه دردی می خوره؟
                اگه میشه یه عکس ازش بزارین؟
                از کجا میشه تهیه کرد ؟
                در مورد اون فرزی که فرمودید دقت خود فرز انیورسال 0.02(20میکرون) و بعضا 0.01 هم پیدا میشه و با روش هایی میشه دقت رو از این هم بالا برد
                ولی نمیدونم چطوری NC کردین خودشم اگه قدیمی باشه به دلیل سایش قطعات داخلیش دقتش کم تر می شه
                ببینید مشکل لقی توسط نیروهای ماشین کاری رفع میشه مشکل وقتی پیش میاد که مثلا شما قلم رو مماس می کنید بعد 1 میلیمتر بار می دهید اگر قلم رو به جای اولش برگردانید به دلیل لقی درست
                به جای اولیه بر نمیگرده.من خودم اینو شخصا تجربه کردم
                اگه ممکنه توان ودقت و قیمت سرو که در اون فرز استفاده کردین رو بنویسید
                مرسی :job: oo:

دیدگاه

سلام
                  خط کش های دیجیتال در واقع همون انکودرهای خطی (linear encoder) هستند که جابجایی رو باهاشون اندازه میگیرن!

دقتها و طولهایی مختلفی هم دارند؛مثلا دقت 1 میکرون و طول 50 سانتی متر
                  این خط کش ها مستقیم روی میز نصب میشن ،یعنی دقیقا مقدار جابجایی میز رو میدن،حتی اگر گیربکس لقی هم داشته باشه چون این خطکش ها جابجایی میز رو اندازه میگیرن،شما میتونید لقی میزتون رو هم اندازه بگیرید
                  نمونه ایرانی هم داره،قیمت نمونه تایوانیش با دقت 5 میکرون و طول 40 سانت فکر میکنم حدود 300 هزارتومان باشه(مطمن نیستم)

من شماره شرکتی که وارد کننده هست رو بهتون میدم،اگر خواستید تهیه کنید
                  در مورد اون فرز چیزی بود که دقیقا ما روی خط کش هامون میدیدم!!
                  یعنی دقت توی 3 تا محور (بعضی هاش 5 میکرون بود) 10 میکرون بود
                  خب شما میتونید این مشکل رو با کنترلرتون رفع کنید،مثلا موقعیت اولیه رو بهش میدید،بهد میگید برگرد به همون موقعیت،حالا این کنترلر میاد میکنه چقدر باید بره تا به اون برسه! یک میلیمتر یا 2 میلیمتر! میره تا برسه به اونجا

دیدگاه

سلام
                    آقا دستت درد نکنه اطلاعاتت خیلی قانع کننده بود مخصوصا در مورد گرفتن لقی توسط خطکش های دیجیتال
                    خیلی ایده ی جالبی بود
                    من تا به حال چنین چیزی ندیده بودم
                    واسه اندازه گیری زاویه دیده بودم ولی خطی شو ندیده بودم
                    بازم دستت درد نکنه
                    ولی این قیمت ها رو نگفتی
                    یه سوال هم داشتم چرا از سرو برای NC کردن استفاده کردین؟از استپ موتور استفاده نکردین؟

دیدگاه

سلام
                      خواهش میکنم
                      قیمتها رو فردا انشاا.. برات همین جا میذارم
                      ببینید رزولوشنی که سرو موتور میده بیشتر از استپر هست،در ضمن به خاطر فیدبکی که داره دقتش هم بیشتر هست

دیدگاه

سلام
                        برای اون NC ما یک سرو موتور 10 نیوتن متر استفاده کردیم که با درایوش حدود یک میلیون در اومد (با همین گشتاور قیمتها بر حسب مدل 200 تومان بالا پایین داره)
                        اما یدونه 5 نیوتن مترش یا درایو حدود 600 تومان میشه
                        خط کش تایوانی 40 سانتی با دقت 5 میکرون حدود 300 تومان،نمونه چینی تقریبا 100 تومان ارزون تر هست

دیدگاه

سلام
                          شما کدوم شهر هستید؟
                          ما خودمون توی فروشگاه شرکت نمونه هایی شو داریم؛اما اگر بگی کدوم شهذ هستی بهتر میتونم راهنماییت کنم
                          در ضمن زحمت چیه!!! خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم
                          موفق باشید

دیدگاه

خودت میتونی بسازی.
                            بهش میگن LVDT
                            2 تا سیم پیچ روی یک لوله هست که به یک سیم پیچ سیگنال سینوسی میدی و وقتی یک هسته میله ایی وارد لوله میشه حتی در حد 0,00001 میلیمتر رو سیم پیچ دوم الق شروع میشه.
                            من اینو ساختم اما نمی تونم اطلاعاتی بهت بدم چون در انحصار یک ارگان هست و روی سد نصب شده.
                            خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام همشهری عزیز تبریزی
                              برای تهیه سرو و استپ موتور چند جارو میگم که میتونید از کوچکترین اندازه تا اندازه های صنعتی رو توی تعداد های بالا هم داخل این شرکت ها و مغازه ها مشاهده بفرمایید.

طبقات همکف پاساژ وسکانیان یک و دو
                              (بازرگانی خانی - بازرگانی پارس پنو و سایر فروشگاه ها)

پاساژ ابزار -پاساژ 110 امیر

انواع ملزومات سی ان سی
                              بورس استپ های روسی و ژاپنی و انرژِی گاید -شفت انکودر -لینیر انکودر - درایو - سرو و ...
                              خیابان فردوسی (بازرگانی زر افشان و الکترو تکنیک معتمدی-نبش پاساژ نوبخت)
                              تبریز الکترونیک-استار الکترونیک-موج الکترونیک-پالس الکترونیک- نور الکترونیک(چهل ستون قدیم و جدید)
                              شرکت تبریز پژوه(تولید کننده انواع شفت انکودر و سنسور و استپر موتور)

حط کش دیجیتال

شرکت ایما پرداز ---خیابان امام پاساژ سامان - سایت تجاری طبفه دوم
                              فروشگاه ایما پرداز خیابان فردوسی -پاساژ آذربایجان طبغه دوم
                              شرکت نوین کنترل - خیابان فردوسی -پاساژ آذربایجان طبقه دوم
                              فروشگاه نوین کنترل- پاساژ نوبخت زیر زمین-پاساژ عالی قاپو همکف
                              فروشگاه پارس کنترل- خیابان امام بالاتر از تقاطع قطران- جنب شرکت تعاونی جانبازان(بورس خط کش های ژاپنی)
                              فروشکاه های آتونیکس(خیابان فردوسی)
                              قروشگاه امرن-پایین تر از مسجد انگجی روبروی بازارچه کتاب
                              شرکت یکتاوران همکار
                              http://www.yektavaran.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X