اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گیر کردن محور cnc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

گیر کردن محور cnc

سلام.
    من از نرم افزار mach3 استفاده می کنم. سرعت پیشروی رو روی 3000 میلیمتر در دقیقه تنظیم می کنم محور یه حرکت کمی میکنه بعدش انگار هنگ می کنه و یه صدایی از موتور می یاد. ولی اگر با سرعت 2400 میلیمتر در دقیقه تنظیم می کنم مشکلی نداره و به راحتی حرکت می کنه. دلیلش چی میتونه باشه؟ سرعت کرنل هم روی 100 کیلو هرتز تنظیم کردم

پاسخ : گیر کردن محور cnc

موتور چیه؟
    استپر هست؟

دیدگاه

استپ موتور است. 3 امپر و 12 ولت است.و 4 سیمه

دیدگاه

سلام
        استپ رد میکنه به موتور فشار میاد
        یا باید از میکرو استپ استفاده کنی یا اینکه سرعت بیاری پائین

دیدگاه

تو استپر هرچی فرکانس را بالا ببری گشتاور میاد پایین.
          استفاده از میکرو استپ ضمن اینکه تا حد زیادی این مشکل را رفع می کنه رزولوشن حرکت را هم بالا می بره و فکر کنم بهترین روش برای اینکار باشه.
          ولی در صورتی که امکان آن نباشد می توانید از مقاومت سری با استپر استفاده کنید.

دیدگاه

من از میکرو استپ استفاده می کنم. 1/16 . الان سرعت پیشروی 2250 میلیمتر در دقیقه است. یه سوال دارم. بعضی از این cnc ها سرعت جا بجایی محور ها خیلی بالاست. آیا اونا از استپ موتور استفاده کردن یا از سرو موتور یا تسمه؟ آیا با این نرم افزار mach3 میشه به این سرعت رسید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
              من از میکرو استپ استفاده می کنم. 1/16 . الان سرعت پیشروی 2250 میلیمتر در دقیقه است. یه سوال دارم. بعضی از این cnc ها سرعت جا بجایی محور ها خیلی بالاست. آیا اونا از استپ موتور استفاده کردن یا از سرو موتور یا تسمه؟ آیا با این نرم افزار mach3 میشه به این سرعت رسید؟
              مشکل اصلی شما هیچکدام از اینها نیست . مشکل اصلی شما شتاب است . البته شتاب محدودیت برای جهان اطراف ما است . فضا نوردها خودروساز ها و معمار ها و .... با شتاب درگیر هستند .
              قانون دوم نیتون . شتاب جسم متناسب با نیروی وارد بر جسم است .
              هر مکانیزم یا ماشین میتونه یک مقدار نیرو تولید کنه و تحمل کنه که به همون اندازه میتونه شتاب بگیره .
              تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
              داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

حالابرای این مشکل چه راه حلی وجود داره؟

دیدگاه

اینطور جناب aliila فرمودند اگر مشکل از شتاب باشه راه حلش می تونه این باشه که سرعت را طی زمانی معین بالا ببرید.

دیدگاه

من این کار رو هم کردم اولش که سرعت کمه خوبه ولی وقتی سرعتش بالا میره باز موتور هنگ میکنه. یعنی امکانش هست که محور ها خوب تنظیم نشده باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
                      من این کار رو هم کردم اولش که سرعت کمه خوبه ولی وقتی سرعتش بالا میره باز موتور هنگ میکنه. یعنی امکانش هست که محور ها خوب تنظیم نشده باشه؟
                      نوشته اصلی توسط feshwari
                      هر موتور یک نمودار گشتاور نسبت به سرعت داره . بنابر این گشتاور یک موتور یک عدد فیکس نیست .مثلا برای استپر موتور ها معمولا گشتاور % 100 نامی در دور های حول حوش تا 700- 800 دور در دقیقه با قی میمونه . با افزایش سرعت مثلا به دور 2000 دور در دقیقه گشتاور تا حدود 10% گشتاور نامی میاد پایین . و بالا تر از این هم گشتاور صفر میشه .
                      حالا شما پیش روی رو ولش کن . ببین دور موتورت تو چند دور در دقیقه گیر میکنه ؟ احتمال داره درایور شما نتونه به اون نمودار گشتاور نسبت به سرعت که دیتا شیت استپ موتور داره رو تامین کنه .
                      شاید هم مشکل پورت دارین .

دیدگاه

سلام.
                        من نمی دونم موتورم در دقیقه چند دور می زنه. باید از دور سنج استفاده کنم تا بدونم چند دور می زنه؟ من تو نرم افزار ماچ3 سرعت پیشروی محور رو 2250 میلیمتر در دقیقه تنظیم کردم. بیشتر از این موتور هنگ می کنه. ولی اگه محور رو از موتور جدا کنم دیگه هنگ نمیکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
                          سلام.
                          من نمی دونم موتورم در دقیقه چند دور می زنه. باید از دور سنج استفاده کنم تا بدونم چند دور می زنه؟ من تو نرم افزار ماچ3 سرعت پیشروی محور رو 2250 میلیمتر در دقیقه تنظیم کردم. بیشتر از این موتور هنگ می کنه. ولی اگه محور رو از موتور جدا کنم دیگه هنگ نمیکنه.
                          خوب این کاملا قابل محاسبه است . گام پیچ رو بگو با درجه استپ موتورت . مثلا 1.8 درجه هر پله .

دیدگاه

گام پیچ 4 میلیمتر است. میکرواستپ هم 1/16 . طبق محاسبات من هر 800 دور موتور محور 4 میلیمتر حرکت می کنه. موتور من 1.8 درجه است. 200 استپ. چطور باید حساب کنم هر دقیقه چند دور می زنه؟

دیدگاه

3000/4=750 دور در دقیقه . دقیقا همون حد و حدود شروع کاهش گشتاور موتورت میشه . باید موتور با گشتاور بیشتری تهیه کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X