سلام
من یک ramps v4.1 دارم که درایور drv را روی آن گذاشتم فعلا برای تست یک موتور چینی 1.65 A مدل 42bygh خریدم تا اگر مشکل برخوردم زیاد هزینه نکرده باشم
و از arduino mega2560 هم استفاده کرده ام و Marlin Firmware را روی آن ریختم
منبع تغذیه هم یک 12 ولت 20 آمپر صنعتی که به قسمت Ramps و 11A 5A
وصل کرده ام
موتور هم دارای سیم های رنگ قرمز سبز آبی زرد که رنگ قرمز را از پین چپ چهار تایی اولی به ترتیب رنگ وصل کرده ام فقط برای این که طول سیم کوتاه بود از چهار رشته سیم دیگه اسفاده کردم که طول آن زیاد شود وبا لحیم آن ها را به هم وصل کردم وسر سوکت را وصل کردم
هم از نرم افزار Pronterface و هم repetier استفاده کرده ام و connect شده است
و وقتی روی محور x کلیک می کنم موتور را حرکت می دهد و عقب و جلو می رود ولی مشکل این جا هست بعضی وقت ها که کلیک می کنم بعضی از دستورات جلو , عقب رفتن اجرا نمی شود ولی بعد از چند لحظه که دوباره می زنم اجرا می شود موتور هم گرم می شود
لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجا می تواند باشد
و در ضمن موقعی که هیچی رو نمی زنم صدای صوت از داخل موتور بعضی وقت ها می آید
با تشکر
من یک ramps v4.1 دارم که درایور drv را روی آن گذاشتم فعلا برای تست یک موتور چینی 1.65 A مدل 42bygh خریدم تا اگر مشکل برخوردم زیاد هزینه نکرده باشم
و از arduino mega2560 هم استفاده کرده ام و Marlin Firmware را روی آن ریختم
منبع تغذیه هم یک 12 ولت 20 آمپر صنعتی که به قسمت Ramps و 11A 5A
وصل کرده ام
موتور هم دارای سیم های رنگ قرمز سبز آبی زرد که رنگ قرمز را از پین چپ چهار تایی اولی به ترتیب رنگ وصل کرده ام فقط برای این که طول سیم کوتاه بود از چهار رشته سیم دیگه اسفاده کردم که طول آن زیاد شود وبا لحیم آن ها را به هم وصل کردم وسر سوکت را وصل کردم
هم از نرم افزار Pronterface و هم repetier استفاده کرده ام و connect شده است
و وقتی روی محور x کلیک می کنم موتور را حرکت می دهد و عقب و جلو می رود ولی مشکل این جا هست بعضی وقت ها که کلیک می کنم بعضی از دستورات جلو , عقب رفتن اجرا نمی شود ولی بعد از چند لحظه که دوباره می زنم اجرا می شود موتور هم گرم می شود
لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجا می تواند باشد
و در ضمن موقعی که هیچی رو نمی زنم صدای صوت از داخل موتور بعضی وقت ها می آید
با تشکر
دیدگاه