اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعیین موقعیت استیپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعیین موقعیت استیپر

سلام به همه :bye
    لطفاا توی این مطلب هر کس که میتونه پیشنهاد یا تز بده : :mrgreen:
    دوستان من قصد دارم از روی یک محور متحرک حرکت صورت گرفته رو به صورت درجه از یک سنسور بگیرم و به یه استیپر کوچیک بدم ،
    به نظرتوون از چی استفاده کنم ، :angry:
    نکته : انکودر فکر نمی کنم زیاد عملی باشه چون من سنسور رو روی محوری نصب میکنم که خودش توسط دو استیپر دیگه در حال
    حرکت هست ، انکودر ها معمولا به شافت متصل میشن حالا اگه فکر میکنید عملیه بگید لطفاا

پاسخ : تعیین موقعیت استیپر

درود.
    باید کامل توضیح بدی وسیله مورد نظرت چیه تا دوستان بتونن بهتر راهنماییت کنن.
    این محوری که میگید دقیقا چیه ؟سایزش ؟ ابعادش ؟ جهت چرخش ؟ جنسش ؟
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Majid_Malvandi
      درود.
      باید کامل توضیح بدی وسیله مورد نظرت چیه تا دوستان بتونن بهتر راهنماییت کنن.
      این محوری که میگید دقیقا چیه ؟سایزش ؟ ابعادش ؟ جهت چرخش ؟ جنسش ؟
      سلام
      لطفاا به این تصویر نگاه کنید
      http://upload7.ir/u/preview/s1/86Ams27J.JPG

یه مربع قرمز داریم که توسط دو استیپر به حرکت در میاد ، و یه گوشه از مربع قرمز یه دایره هست که محل قرارگیری سنسور هست
      این کلیت موضوع بود.
      من میخام با متصل کردن یک سنسور به این مربع میزان حرکت انجام شده رو به صورت درجه به دست بیارم ،
      نکته : فکر کنید یک حرکت دایره ایی در حال اجرا میباشد ،، حالا سنسوری که به این مربع متصل کردیم چی میتونه باشه تا بتونه این جابه جایی ها رو به صورت درجه به ما بده ؟
      ممنون

دیدگاه

درود.
        لینک عکس خرابه.
        داخل pico file اپلود کنید.
        دایمی هست.
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام اینم لینک :

http://s6.picofile.com/file/8224748392/oook.JPG

یه توضیح مختصر روی کاغذ

اضافه شده در تاریخ :

سلام این یک سنسور نوری هست ،
          اسم سنسورش چیه ...؟ oo:
          کسی میدونه...!

دیدگاه

درود.
            متوجه نشدم.
            این دستگاه چیه ؟
            قرار چه کاری انجام بده ؟؟؟

ما انکودری داریم که روش یک چرخ وصله{مثل چرخ دوچرخه}.شما میتونی روی محورت فیکس کنه وقتی محور حرکت کنه چرخه میچرخه و پالس میده.

دیدگاه

سلام
              وقت بخیر
              نوشته اصلی توسط human600
              سلام به همه :bye
              لطفاا توی این مطلب هر کس که میتونه پیشنهاد یا تز بده : :mrgreen:
              دوستان من قصد دارم از روی یک محور متحرک حرکت صورت گرفته رو به صورت درجه از یک سنسور بگیرم و به یه استیپر کوچیک بدم ،
              به نظرتوون از چی استفاده کنم ، :angry:
              نکته : انکودر فکر نمی کنم زیاد عملی باشه چون من سنسور رو روی محوری نصب میکنم که خودش توسط دو استیپر دیگه در حال
              حرکت هست ، انکودر ها معمولا به شافت متصل میشن حالا اگه فکر میکنید عملیه بگید لطفاا
              برای سنجش زاویه سطح مورد نظر (زاویه انحراف افقی ) ، شما به یک ABSOLUTE INCLINOMETER نیاز دارید .
              جهت کسب اطلاعات بیشتر ، DUAL AXIS ABSOLUTE INCLINOMETER را جستجو بفرمایید .

با احترام
              94/9/5

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X