سلام به همه ی علاقه مندای مبحث طراحی و ساخت cnc خانگی
من نیاز دارم یه cnc مخصوص به کار خودم طراحی و بسازمش
البته ار لحاظ تعداد محور کمی با cncهای معمول متفاوته ولی اصول کلیش همینه و هیچ فرقی نداره
در cnc طرح من فقط از دو مخور استفاده میشه
1- محور X
2-محور روتاری
یعنی چی؟
یعنی اینکه قطعه کارم روی سه نظام استپ موتور روتاری بسته میشه و فقط نیاز به دو حرکت هست یکی حرکت محور X بصورت رفت و برگشتی توسط میز متحرک محور X
و دیگری چرخش قطعه کار توسط موتور محور روتاری که همین استپ موتور هم روی همین میز متحرک محور X قرار داده شده و بسته شده است
یه نقشه ای هم از کلیت کشیده ام که میتونه بهتر منظورم رو برسونه
!مخصوصا از آقای طراح عزیز تقاضای کمک و راهنمایی دارم!
اما سوال هایی که دارم:
1-از آنجایی که قطعه کارم استوانه ای هست و طرحی که باید روی قطعه کارم حکاکی بشه استوانه ای هست آیا با این نرم افزار Kcamمیشه استفاده کرد ؟اصلن این نرم افزار توانایی اینکار رو داره؟
یعنی چطوری محور و چرخش روتاری رو تعریف کرد برای نرم افزار؟
2- توی طراحی طرح چطوری باید در نظر گرفت استوانه ای بودن قطعه و طرحی که باید کشیده بشه؟؟؟
البته از نور لیزر استفاده میشه برای انجام حکاکی و جای هد لیزر در یکجا ثابت هست و نیازی به حرکت نداره!
اینم نقشه:

من نیاز دارم یه cnc مخصوص به کار خودم طراحی و بسازمش
البته ار لحاظ تعداد محور کمی با cncهای معمول متفاوته ولی اصول کلیش همینه و هیچ فرقی نداره
در cnc طرح من فقط از دو مخور استفاده میشه
1- محور X
2-محور روتاری
یعنی چی؟
یعنی اینکه قطعه کارم روی سه نظام استپ موتور روتاری بسته میشه و فقط نیاز به دو حرکت هست یکی حرکت محور X بصورت رفت و برگشتی توسط میز متحرک محور X
و دیگری چرخش قطعه کار توسط موتور محور روتاری که همین استپ موتور هم روی همین میز متحرک محور X قرار داده شده و بسته شده است
یه نقشه ای هم از کلیت کشیده ام که میتونه بهتر منظورم رو برسونه
!مخصوصا از آقای طراح عزیز تقاضای کمک و راهنمایی دارم!
اما سوال هایی که دارم:
1-از آنجایی که قطعه کارم استوانه ای هست و طرحی که باید روی قطعه کارم حکاکی بشه استوانه ای هست آیا با این نرم افزار Kcamمیشه استفاده کرد ؟اصلن این نرم افزار توانایی اینکار رو داره؟
یعنی چطوری محور و چرخش روتاری رو تعریف کرد برای نرم افزار؟
2- توی طراحی طرح چطوری باید در نظر گرفت استوانه ای بودن قطعه و طرحی که باید کشیده بشه؟؟؟
البته از نور لیزر استفاده میشه برای انجام حکاکی و جای هد لیزر در یکجا ثابت هست و نیازی به حرکت نداره!
اینم نقشه:

دیدگاه