اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

داغ شدن استپ موتور 57HS22

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : داغ شدن استپ موتور 57HS22

یه چندتا سوال برام می مونه. فرکانس و دیوتی سایکل پالس ها چقدره؟ با لاجیک آنالیزر و یا اسکوپ نگاه کن رو پین های میکرو چقدر هستش. علاوه بر مساله SOA ممکنه که ماسفت خوب روشن و خاموش نمیشده(در اثر درایو نکردن مناسب). منظورم مدار اولی هستش.

دیدگاه

اووه اووه چقد دردسر داشته - تا حالا اینجوری ندیده بودمش
      داشتم نرم افزار های خودمو واسه دستگاهم مینوشتم گفتم الکترونیکش رو هم بسازم انگار بیشتر از سطح منه
      اینطوری بگردم درایور آماده تهیه کنم بهتره وقتمو بزارم رو نرم افزار شاید دوباره پیگیرش شدم
      ببینم چی میشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط روح الامین نمایش پست ها
      یه چندتا سوال برام می مونه. فرکانس و دیوتی سایکل پالس ها چقدره؟ با لاجیک آنالیزر و یا اسکوپ نگاه کن رو پین های میکرو چقدر هستش. علاوه بر مساله SOA ممکنه که ماسفت خوب روشن و خاموش نمیشده(در اثر درایو نکردن مناسب). منظورم مدار اولی هستش.
      هیچ کدوم از این ابزارها رو ندارم
      فرکانس رو توی میکرو 10 هرتز گذاشته بودم (واسه چهار تا ترانزیستور) دیوتی سایکل 50 درصد (که برای هر ترانزیستور فکر کنم میشه 100Ms روشن 300Ms خاموش)
      If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ASHIT AXAR نمایش پست ها
        هیچ کدوم از این ابزارها رو ندارم
        فرکانس رو توی میکرو 10 هرتز گذاشته بودم (واسه چهار تا ترانزیستور) دیوتی سایکل 50 درصد (که برای هر ترانزیستور فکر کنم میشه 100Ms روشن 300Ms خاموش)
        اگه اون نموداری که نشونت دادم رو نگاه کنی متوجه میشی که سر مرز 10میلی ثانیه هستش این مقدار. می تونه اون مدارت رو راه بندازی ولی پهنای پالس رو بجای 100میلی به 10میلی تغییر بدی؟ اگه مشکلی نداره این کار رو بکن و به ما هم نتیجه رو اطلاع بده. این ماسفت شما بیشتر بدرد کارهای سوئیچینگ می خوره. این نوع ماسفت ها یه مقدار فرق میکنن و بیشتر برای کارهای سوئیچینگ بهینه شده اند. اگه امکانش هست این کار رو انجام بدید و نتیجه رو اطلاع بدید.
        واسه تجهیزات هم داشتن یه چیزی مثل این لاجیک انالیزر کمکت میکنه:

من خودم یه 100MHz دارم:

اگه کار کرد ببین داغ هم میشن؟ با 1میلی ثانیه هم بررسی کن. چون تجهیزات نداری مجبوریم این جوری هم کار کنیم. پس اگه قطعه ای سوخت دیگه خودتون باید ببخشید. اگه دوست هم ندارید و دیگه می خوایید یه IC درایور بخرید و استفاده کنید و نمی خوایید ریسک کنید هم که هیچ.
        جدیدترین ویرایش توسط روح الامین; ۲۲:۱۷ ۱۳۹۵/۰۶/۰۳.

دیدگاه

اگه اون نموداری که نشونت دادم رو نگاه کنی متوجه میشی که سر مرز 10میلی ثانیه هستش این مقدار. می تونه اون مدارت رو راه بندازی ولی پهنای پالس رو بجای 100میلی به 10میلی تغییر بدی؟ اگه مشکلی نداره این کار رو بکن و به ما هم نتیجه رو اطلاع بده. این ماسفت شما بیشتر بدرد کارهای سوئیچینگ می خوره. این نوع ماسفت ها یه مقدار فرق میکنن و بیشتر برای کارهای سوئیچینگ بهینه شده اند. اگه امکانش هست این کار رو انجام بدید و نتیجه رو اطلاع بدید.
          واسه تجهیزات هم داشتن یه چیزی مثل این لاجیک انالیزر کمکت میکنه:

من خودم یه 100MHz دارم:

اگه کار کرد ببین داغ هم میشن؟ با 1میلی ثانیه هم بررسی کن. چون تجهیزات نداری مجبوریم این جوری هم کار کنیم. پس اگه قطعه ای سوخت دیگه خودتون باید ببخشید. اگه دوست هم ندارید و دیگه می خوایید یه IC درایور بخرید و استفاده کنید و نمی خوایید ریسک کنید هم که هیچ.
          باشه - بزودی تست میکنم نتیجه رو میزارم
          اینبار رو می خوام درایور آماده بگیرم تا کارم زودتر راه بیافته ولی بعدا پیگیرش میشم باز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani نمایش پست ها
            سلام
            موسفت مورد استفاده شما داخلش یه freewheel diode داره که جوابگوی کار شما هست...میتونید دیود هرزگرد خارجی رو حذف کنید...
            ببخشید که دیر میگم علت هم این بود که فروم با وجود اینکه پست شما رو نقل قول کرده بودم ولی نقل قول نکرده بود. منم حواسم نبود این پست رو جواب بدم. این حرف شما اشتباهه.
            جدیدترین ویرایش توسط روح الامین; ۱۱:۵۰ ۱۳۹۵/۰۶/۰۶.

دیدگاه

ببخشید که دیر میگم علت هم این بود که فروم با وجود اینکه پست شما رو نقل قول کرده بودم ولی نقل قول نکرده بود. منم حواسم نبود این پست رو جواب بدم. این حرف شما اشتباهه.
              سلام
              بله الان ک بیشتر فکر می کنم به نظر میاد در کنار این یه دیود هم واسه جریان برگشتی موتور میخایم...یعنی کار این دیود چیه که جریان بالایی رو هم تحمل میکنه؟
              ممنون میشم اگه توضیحات بیشتر ارائه کنید...
              تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

سلام
                بله الان ک بیشتر فکر می کنم به نظر میاد در کنار این یه دیود هم واسه جریان برگشتی موتور میخایم...یعنی کار این دیود چیه که جریان بالایی رو هم تحمل میکنه؟
                سلام
                ببنید در اصل تا جایی که من سراغ دارم این دیود در واقع یکی از خصلت های ساختاری ماسفت هستش که توی تولیدش بوجود میاد. اگه توی دیتاشیت هم بهش اشاره میشه بخاطر اطلاع کاربر هستش که یوقت توی مدارش تاثیر نداشته باشه وگرنه ما ماسفت کوچیک داریم که دیود body داره و اصلا مناسب کارهای سولونوئید نیست.

دیدگاه

اینجا رو بخونید:
                  Paul Schimel discusses the nuances of these MOSFET bugaboos and how to mitigate them from the start with solid design practices.

ببینید توجیه من درست هست یا نه:
                  وقتی سلف خاموش میشه میخاد که انرژی شو تخلیه کنه و بنابراین مثل یه منبع انرژی عمل میکنه...در نتیجه پلاریته دو سرش برعکس میشه...خب در اینصورت دیود در بایاس مستقیم قرار میگیره و مسیر تخلیه انرژی سلف رو باز میکنه...

www.intelart.ir

دیدگاه

چرا نقل قول رو اطلاع نمیده !! منم گاهی میام از پنل کاربری میبینم که پستی نقل قول شده ولی نوتیفیکیشن نداده

سلام
                    اگه اونا کارکرد دیود رو داشته باشن باید توی مدار (Pull - Push) درست کار کنن
                    ولی توی مدار هایی که فقط یدونه ماسفت (یا ترانزیستور) کارکرد سوییچ داره باید موازی با بار سلفی دیود هرزگرد نصب بشه
                    چون جریان برگشتی توی مدار (مخصوصا مدار هایی که فرکانس بیشتری دارن) میتونه ولتاژ بالایی ایجاد کنه که شکست ترانزیستور رو در پی داره
                    (اون چیزی که من متوجه شدم )

دیدگاه

اینجا رو بخونید:
                      Paul Schimel discusses the nuances of these MOSFET bugaboos and how to mitigate them from the start with solid design practices.

ببینید توجیه من درست هست یا نه:
                      وقتی سلف خاموش میشه میخاد که انرژی شو تخلیه کنه و بنابراین مثل یه منبع انرژی عمل میکنه...در نتیجه پلاریته دو سرش برعکس میشه...خب در اینصورت دیود در بایاس مستقیم قرار میگیره و مسیر تخلیه انرژی سلف رو باز میکنه...
                      ASHIT AXAR جواب رو داد. بله، دقیقا مثل این:

https://en.wikipedia.org/wiki/File:FlybackExample.GIF

چرا نقل قول رو اطلاع نمیده !! منم گاهی میام از پنل کاربری میبینم که پستی نقل قول شده ولی نوتیفیکیشن نداده...
                      نه البته مشکل من این بود که ظاهرا پست های زیاد رو نمیشه نقل قول کرد. بیش از سه تا نمیشه.

دیدگاه

پیرو صحبت هایی که در خارج از انجمن انجام شد در مورددیود داخل موسفت ها به این نتیجه رسیدیم:

اون نماد دیود که در جهت عکس درین سورس در شماتیک موسفت ها قرار دادن دیود نیست...یعنی در واقع اون نماد این معنی رو میده که اگر درین سورس در بایاس عکس قرار بگیره مثل یک دیود رفتار میکنه که مشخصه این دیود در دیتاشیت موسفت ذکر شده و برای استفاده به عنوان یک دیود هرزگرد مناسب نیست و بهتره که دیود هرزگرد به صورت خارجی در کنار موسفت قرار بگیره.

www.intelart.ir

دیدگاه

خب دستگاه ما هم آماده شد دیشب
                          اینم عکس هایی از دستگاه

مغز دستگاه

و نتیجه تست دستگاه

ولی پیشنهاد میکنم هیچوقت پرتره نزنید که خیلی بدریخت درمیاد خخخ (اصن داغون میکنه )

دیدگاه

خب دستگاه ما هم آماده شد دیشب
                            اینم عکس هایی از دستگاه

مغز دستگاه

و نتیجه تست دستگاه

ولی پیشنهاد میکنم هیچوقت پرتره نزنید که خیلی بدریخت درمیاد خخخ (اصن داغون میکنه )
                            مشخصات و قیمت اسپیندلت چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sahar.73 نمایش پست ها
                              مشخصات و قیمت اسپیندلت چیه؟
                              اسپیندل سه فاز 2.2Kw
                              24 هزار دور
                              + اینورتر تک فاز به سه فاز 2.2Kw

البته نو نیست. کارکرده یکی از آشناها پیدا کرد دیدم تمیزه گرفتم
                              دوتاش با هم یک میلیون و هفتصد هزار

حالا یه چیز دیگه اینکه یه تعداد (زیاد) از این سنسور ها گیرم اومده کارکرده ولی خب اینا استهلاک و اینا ندارن بعد صد سال هم مثل روز اول کار میکنن

ولتاژ رنج ده تا سی ولت با حداکثر جریان 200mA

البته کلی دستگاه های مکانیکی و موتور گیربکس و چرخدنده و مکانیزم (همه صنعتی ) و غیره هم هست.
                              جدیدترین ویرایش توسط ASHIT AXAR; ۱۹:۰۵ ۱۳۹۵/۰۷/۲۰.

دیدگاه

سلام منم همین استپر موتور و خریدم با درایو DM556 که درایو تا ۵٫۶ آمپر جریان میده ولی استپر موتور در حد لالیگا داغ می*کنه نمی*دونم چرا

اگر کسی می دونه مشکل کجاست لطفا راهنمایی کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X