سلام
من قصد ساخت یه cnc لیزری دو محوره رو دارم و میخوام از این برای چاپ یه طرح روی pcb استفاده کنم
این روش رو یکی از دوستان ابداع کردن که اسم و تایپیکشونو یادم نمیاد (با عذر خواهی فراوان)
نحوه کار اینجوریه که روی pcb رو رنگ پلاستیک میزنیم و با لیزر قسمت هایی که باید با اسید ازبین بروند را پاک میکنیم
محصول نهایی مسیر های مورد نیاز برای مدار هست که فقط باید بندازیمش تو اسید
من فقط کلیت کار cnc رو میدونم
حداکثر مساحت برد هم ۲۰ در ۲۰ هست (سانتی متر)
یا آردینیو میشه اینو ساخت یا باید از درایور های مخصوص استفاده کرد؟
ممنون میشم دوستان کمکی بکنن تا من این رو بسازم
کاربردشم خونگیه
چون اینجا پرینت لیزری اینجوری رو دقیقه ای ۲۰۰۰ تومن میگیرن من میخوام یدونه خودم بسازم تا برد ها رو خودم بزنم
روش اتو هم که این چاپخونه ها جدیدن یاد گرفتن مقوا گلاسه میزنن نه کاغذ گلاسه و کیفیت مطلوب رو نمیده (قبلا کاغذ گلاسه میزدن)
خیلی ممنون میشم که کمکم کنین این دستگاه رو بسازم
مسئله دیگه هم اینکه
لیزر حرارتی مورد نیاز من رو کجا دارن؟
از چه موتوری استفاده کنم ؟
من قصد ساخت یه cnc لیزری دو محوره رو دارم و میخوام از این برای چاپ یه طرح روی pcb استفاده کنم
این روش رو یکی از دوستان ابداع کردن که اسم و تایپیکشونو یادم نمیاد (با عذر خواهی فراوان)
نحوه کار اینجوریه که روی pcb رو رنگ پلاستیک میزنیم و با لیزر قسمت هایی که باید با اسید ازبین بروند را پاک میکنیم
محصول نهایی مسیر های مورد نیاز برای مدار هست که فقط باید بندازیمش تو اسید
من فقط کلیت کار cnc رو میدونم
حداکثر مساحت برد هم ۲۰ در ۲۰ هست (سانتی متر)
یا آردینیو میشه اینو ساخت یا باید از درایور های مخصوص استفاده کرد؟
ممنون میشم دوستان کمکی بکنن تا من این رو بسازم
کاربردشم خونگیه
چون اینجا پرینت لیزری اینجوری رو دقیقه ای ۲۰۰۰ تومن میگیرن من میخوام یدونه خودم بسازم تا برد ها رو خودم بزنم
روش اتو هم که این چاپخونه ها جدیدن یاد گرفتن مقوا گلاسه میزنن نه کاغذ گلاسه و کیفیت مطلوب رو نمیده (قبلا کاغذ گلاسه میزدن)
خیلی ممنون میشم که کمکم کنین این دستگاه رو بسازم
مسئله دیگه هم اینکه
لیزر حرارتی مورد نیاز من رو کجا دارن؟
از چه موتوری استفاده کنم ؟
دیدگاه