اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در مورد L298 و ساخت مسیر یاب چند تا سوال دارم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : در مورد L298 و ساخت مسیر یاب چند تا سوال دارم

دایی های گلم
    بهترین راه برای کوچیکتر شدن مدار درایو استفاده از آی سی های جدیده که نیازی به دیود خارجی نداره. حتی رادیاتور هم نمی خواد!
    مثل TLE5206 که http://www.lionelectronic.ir/index.php?product_id=1944 داره.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

امیر خان ،
      اگه از موتور های مینی استفاده میکنی ، میتونی l293 رو هم در نظر بگیری ، که نیازی به دیود هم نداره و
      مطمینا واسه کارت جواب گو هست . تراشه L293 به شکل IC های معمولیه و جای زیادی رو نمیگیره .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
        راستی یه نکته کوچولو و البته شاید ناقابل و پیش پا افتاده: من واسه اینکه برد ربات کوچیکتر در بیاد و نسبتا حجم قطعات کمتر بشه ، به جای 4تا دیود واسه هر موتور از پک کامل پل دیود استفاده کردم.(به عبارتی جمعا 2 تا پل دیود) :nice:
        ضمنا واسه کنترل بهتر ربات چرخ با قطر کوچیک و موتور نسبتا سرعت بالا (مثلا 600rpm) استفاده کنین.
        چرخ کوچیک منظورتون چند سانتی هست ؟ واسه موتور zga28 یا 25 چه چرخی مناسب هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ایا فرمول خاصی داره مقدار قطر چرخ و نوع موتور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..

دیدگاه

با سلام به همه ی دوستان .در رابطه با این که قطر چرخ با سرعت موتور رابطه یا فرمول خاصی داره یا نه اطلاع دقیقی ندارم ،توصیه ای هم که کردم یه تجربه ی نیمه شخصی خودم هست!سال قبل من یه ربات تعقیب خط درست کردم (باPIC16F877A )که قطر چرخ هاش 7سانتی متر هست.موتورش همrpm 300 بود.وقتی واسه ی کنترل موتور pwm رو یه تغییر جزیی میدادم حرکت ربات خیلی محسوس بود که این امر چندان خوشایند نیست :angry: و چون فاصله ی سنسورها از هم طبیعتا نباید زیاد باشه باافزایش حدودا 10 عددی pwm جابجایی ربات خیلی زیاد میشد(تقریبا به اندازه 2 سنسور) موتوری هم که استفاده کرده بودم حداقل pwm ی که راه اندازیش میکرد 170 بود.(ایراد اصلی همین قضیه بود) توی اون مسابقه تقریبا تمام تیم هایی که به مرحله نهایی رسیده بودند همین کار رو کرده بودن؛
          چرخ کوچیک(مثلا قطر4سانت) و موتور نسبتا پرسرعت(بین 600 تا 300)
          (حداقل تیم های اول-دوم-سوم که اینطور بودن)
          حالا شما بهترین کاری که میتونین انجام بدین (به نظر من) اینه که موتوری رو که میخواین واسه ربات انتخاب کنین اول از همه ببینین حداقلpwm واسه راه اندازیش چقدره. اگه با pwm حدود 100تا120 موتور کار کرد این قضیه در رابطه با اون موتور صدق میکنه چون بازه ی تغییر pwm به نسبت rpm موتور گسترده خواهد بود.
          (مطلب ذکر شده یه قضیه تجربی هست ، اگه دوستان نظر یا تجربه بهتری دارن ؛ممنون میشم اگه من رو راهنمایی بکنن و اشتباهاتم رو به من تذکر بدن.)

دیدگاه

بهترین قطر چرخ برای موتورهای گیربکس دار (ZGA ) پنج 5 سانت هستش (هم دیدم و هم امتحان کردم :read
            ای تو بهانه واسه موندن ....

دیدگاه

سلام دوست عزیز برای شاسی از طلق هایی که در مصالح فروشی ها موجوده استفاده کن 3میله وپیچ و مهرم میشه و خوراکش اره موییی. برای سنسور هم از ON2179 استفاده کنی 3 تا کافی بسیار سنسور دقیق وبا بسته بندی خاص اثرات نور محیط رو از بین میبره.
              موفقیت بدست آوردن چیزیست که دوست داری و خوشبختی دوست داشتن چیزیست که بدست آوردهآ‌ای.

دیدگاه

سلام دوست عزیز برای شاسی ربات از طلق های 3میل استفاده کن که همه رنگی داره و خوراک اره مویی وپیچ ومهرم میشه وخیلی هم ارزونه (30*30 1500 تومان) .برای سنسور هم از ON2179 استفاده کن بسیار دقیق و 3تاش کافیه چون بسته بندی نویز نور محیط رو میگیره
                موفقیت بدست آوردن چیزیست که دوست داری و خوشبختی دوست داشتن چیزیست که بدست آوردهآ‌ای.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X