اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا می توان 16 سنسور را با میکرو atmega و به روش adc به کار برد؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آیا می توان 16 سنسور را با میکرو atmega و به روش adc به کار برد؟؟

سلام.وقتی سطر اول سیاه میشه یعنی اینکه ال سی دی سالمه و احتمالا یک جایی رو وصل نکردید یا اتصالی دارد.برنامتونم درست هست.
    موفق باشید
    همیشه در حال یادگیری.سعی می کنم موانع سر راهم را بردارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali-electoronic
      سلام.وقتی سطر اول سیاه میشه یعنی اینکه ال سی دی سالمه و احتمالا یک جایی رو وصل نکردید یا اتصالی دارد.برنامتونم درست هست.
      موفق باشید
      با تشکر
      اتصالی رو پیدا کردم و قطع کردم.حالا دیگه سیاهم نمیشه!!!
      اینم عکس lcd.دو طرفه هستش

برنامه رو با پروتوس هم تست کردم.درسته
      مدارم رو بردبرد بستم.امکانش کمه قطعی داشته باشه
      atmega 32 رو با یه برنامه دیگه رو برد برد تست کردم.اونم سالمه
      اعصابمو ریخته به هم.......

دیدگاه

چه ربطی داره lcd به مولتی پلکسر؟؟؟؟؟؟؟!!!1 :angry:
        مدت هاست نیستم

دیدگاه

از کدوم پورت برای LCD استفاده میکنی؟ اگه از پورت C استفاده میکنی ببین Jtag رو غیر فعال کردی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirna3r
            از کدوم پورت برای LCD استفاده میکنی؟ اگه از پورت C استفاده میکنی ببین Jtag رو غیر فعال کردی؟
            پیداش کردم.پایه ی enable که دارم باید به مدت کوتاهی 1 شه بعد صفر شه.با فرکانس 1m که گذاشته بودم نمیشد.فرکانس رو 8m کردم عالی کار کرد.

دیدگاه

راستی الان از پورت c هم استفاده کردم.اما چیزی رو غیر فعال نکردم.اینکه گفتین چیه؟اگه توضیح بدین یاد بگیرم ممنون میشم

دیدگاه

در صورتی که از پرت سی استفاده می کنید و جی تگ فعال باشه مدار ال سی دی کار نمی کنه.برای اینکه چک کنید فعال هست یا نه با همون نرم افزاری که پروگرام کردید چک کنید که فیوز بیت جی تگ فعال هست یا خیر؟اصلا فیوز بیت ها رو پروگرام کردید؟
                موفق باشید
                همیشه در حال یادگیری.سعی می کنم موانع سر راهم را بردارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behrooz.shie
                  بهتون بر نخوره
                  ولی در کل از ادمای که نمیدونن چی ماله کجاس و کجا و کی باید یک حرفی رو بزنن بدم میاد (نظر شخصیمو گفتم )

ولی در کل من برام سواله که مولتی پلکسر دیتا میگیره یا میفرسته ؟!! :angry:
                  والا من که نمیدونم شما چی میگین.سوال کردم من جوابمم گرفتم.به کسی که راهنماییم کرده گفتم ممنون.این وسط مشکل شما چیه نمی دونم

اما در مورد مولتی پلکسر بگم که تا وقتی اطلاعاتو نگرفته چطور میخواد بفرسته!پس هم میگیره هم میفرسته.به این صورت که یک آی سی مولتی پلکسر 8 در 1 میتونه از 8 جا اطلاعات دریافت کنه اما فقط یکیشو ارسال کنه.اما اینکه اون یکی کدوم باشه رو شما تصمیم میگیرید.چون مولتی پلکسر 8 در 1 سه تا پایه ی انتخاب داره که اونارو به میکرو وصل میکنید و دستور میدید که مثلا تو یه هشدار آتش سنسوره 1 رو بخونه(به خروجی مولتی و در نتیجه ورودی میکرو منتقل کنه) اگه جواب مثبت بود واسه اطمینان بیشتر سنسور 2 رم بخونه (به خروجی مولتی و در نتیجه ورودی میکرو) بعد آژیر بکشه.به این صورت به جای 8 پایه ی adc از یک adc و 3 تا پایه ی انتخاب که از هر جای میکرو اومد میتونید استفاده کنید.
                  یه مثال ساده اینکه شما 8 تا صفحه اطلاعات میزارین جلوی من اما من فقط میتونم یکیشو بردارم که اون یکیو خودم انتخاب میکنم که مثلا صفحه ی 3 باشه.بعد که صفحه ی 3 رو خوندم باز میتونم یکی بردارم و ...

بر عکس این دی مولتی پلکسر داریم که 1 خط رو میگیره و به 8 تا خط تبدیل میکنه و توسط سه تا کنترل می تونید مثلا 8 تا لامپ رو با اون ترتیبی که واسه میکرتون برنامه نوشتین روشن کنه.

اگه خواستین میتونم عکس هم بزارم واستون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X