اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موتور برای ربات تعقیب خط

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : موتور برای ربات تعقیب خط

ببین یه چیزی یادم آمد ...
    اگه موتورت 1000 باشه میتونی با PWM یا با یک مدار ساده سرعت رباتت رو به صورت نرم افزاری و سخت افزاری کنترل کنی ...
    ولی اگه RPM پایین بگیری ........................ نمیشه کاریش کنی ...

من خودم با PWM خیلی راحت وقتی که خط صاف بود سرعت موتورامو MAX میکردم و جاهای دیگه ...
    یه جوارایی می تونی واسش دنده بزاری ..
    دیگه اون دست برنامه نویسی هست که چقدر بتونی مانور بدی ...
    ¸.•`¯`•.¸¸. S.A.E.I.D .¸¸.•`¯`•.¸
    ~~ ~~> M~S~K <~~ ~~

دیدگاه

موفق باشی ... بازم سوالی یا چیزی بود مطرح کن ، بچه ها کمکت میکنن ...
      خیلی هم هواست به چیدن سنسورا باشه ...
      موفق باشی ( تشکر )
      ¸.•`¯`•.¸¸. S.A.E.I.D .¸¸.•`¯`•.¸
      ~~ ~~> M~S~K <~~ ~~

دیدگاه

با تشکر از همگی آقایون بویژه آقا سعید
        هالا ببینم چی میشه به صرف هست بخرم یا نه
        از راه دیگهای میشه اینو درست کرد (ماشین اسباب بازی)؟؟؟؟؟؟؟//////////////

دیدگاه

اصلا به فکر موتور اسباب بازی نباش که جواب نمیده. oo:
          rpm هم لازم نیست خیلی بالا باشه چون ممکنه نتونی کنترلش کنی و برای بالا بردن سرعت مولفه های دیگری(ولتاژ و قدرت موتور) هم در گیرند که می تونی ازشون کمک بگیری.
          به طور کلی rpm از 350 تا 600 می تونه جواب بده.
          برای وزن ربات هم گشتاورش مهمه که برای تعقیب خط اکثر موتورهای موجود در بازار با rpm ای که گفتم جواب می دن. :biggrin:

دیدگاه

اقا rpm 1000 برای مسیر یاب خیلیه در ضمن روبو ایکیو تو اصفهانه و خیلی بعضی از محصولاتش رو گران میده 30000 تومان فقط واسه موتور !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek:

دیدگاه

سلام دوستان من می خوام ربات بسازم اما تا حالا این کار رو نکردم.
              من بدنه رباتم رو از طلق های نئون که در تابلو سازی است استفاده کردم (مثل شیشه است) و می خوام در ساخت رباتم از دو موتور و یک چرخ هرز گرد استفاده کنم شاسی رباتم به گونه ای است که روی طلقی که گفتم یک فیبر قرار می گیره ک هقطعات به اون لحیم میشن .حالا می خواتم بدونم از چه موتوری استفاده کنم در ضمن طول و عرض طلقم 10*20 cm می باشد البته من رفتم و قیمت یک موتور 12 ولتی که 13 تومان بود گرفتم و به دورش توجه نکردم چند rpm بود البته من برای مسابقات نمی خوام بات بسازم و فقط برا ی پروژه پایان ترمم است! در ضمن برای با استفاده از تایمر 1 چگونه موج p wm تولید کتم و چگونه می تونم کنترلش کنم ؟برنامه رو می خوام با codevision و با مکروی atmega 32 بنویسم؟
              در ضمن من در مدارم با دو منبع تغذی رو به رو هستم یکی 5 ولت برا ی تغذیه میکرو و سنسورها cny 70 و دیگری 12 ولت برای موتورها البته با استفاده از 7805 ولتاژ میکرو و سنسورها رو تامین کردم ولی برای موتور نمی دونم چه کار کنم ؟چون باتری 12 ولتی توی بازار که قیمت هم کردم و 7 تومان قیمت دارن باعث سنگینی بدنه ربات میشن می خواستم بدونم چگونه از دو باتری استفاده کنم ؟(برای 5 ولت از باطری 9 ولتی کتابی می خوام استفاده کنم و تغذیه موتور رو نمی دونم چه کار کنم ؟ البته من سنسورها رو می خوام با روش مدار چاپی اسپری posiive 20 اماده کنم و می خوام 8 تا سنسورمو در زیر ربات کار بذارم و با spacer 2 سانتی به طلقم نئونی وصل کنم(با کابل flat رنگی ) ایا این روش خوبه ؟(و تغذیه سنسورها رو در خود فیبری که سنسوره ا قرار گرفتن در نظر گرفتم منظورم مقامتهای بایاسینگ و زمین ...)
              لطفا کمکم کنید ؟پروژه رو تا اخر شهریور باید تحویل بدم؟! oo: :sad:
              اول توکل
              دوم پشتکار
              سوم مشورت
              چهارم عمل
              -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
              نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

در لینک زیر یک نمای نقاشی شده گذاشتم از رباتی که می خوام بسازم! :nice:
                :arrow:

http://k12student.persiangig.com/image/1.jpg
                اول توکل
                دوم پشتکار
                سوم مشورت
                چهارم عمل
                -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

چی شد دوستان ؟
                  در ضمن oo:

:cry:من برای راهاندازی سنسور cny70 طبق datasheet ان از یک باتری قلمی استفاده کردم (1.5 ولت) ولی قسمت فرستنده ان روشن نمیشه (فکر کنم قسمت فرستنده ان مثل بقیه led ها باید یک نوری داشته باشه )و طبق datasheet ان به جریانif=50ma نیاز داره حال باید چه کار کنم تا سنسور قسمت فرستنده ان رو شن بشه ؟لطفا راهنمایی کنید از چه باتری با چه جریانی استفاده کنم باتری قلمی خوبه به عنوان ولتاژ تغذیه ؟
                  بایاسینگ سنسور رو هم روی یک برد سوراخدار پیادهسازی کردم تا بعد از جواب گرفتن 8 تا سنسور دیگه ام رو به همین ترتیب راهاندازی کنم؟!
                  ممنون کارم گیره ؟
                  اول توکل
                  دوم پشتکار
                  سوم مشورت
                  چهارم عمل

دیدگاه

راجع به ماکز اصلی ( و منصف) فروش موتور هم یک توضیحی بدید لطفا

دیدگاه

دوست غزیز شما می توانید برای خرید موتور به تهران بروید جمهوری پاساژعباسی زیززمین فروشگاه لاندلا هست هر چی بخوای داره

:applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
                      کسی کوه را برداشت که از سنگ ر یزه ها شروع کرد

http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,10159.0.html

یه وقت رو تشکر کلیک نکنیدآ‌ها،جیزه!!

دیدگاه

چی شد ؟ اپه با من هستید من ساکن مشهدم
                        اول توکل
                        دوم پشتکار
                        سوم مشورت
                        چهارم عمل

دیدگاه

ok or noky
                          اول توکل
                          دوم پشتکار
                          سوم مشورت
                          چهارم عمل

دیدگاه

ببخشید اینجا سوال میکنم
                            مسابقات مسیر یاب قوانین ثابتی هم داره؟ یا هر جا قوانینش فرق داره؟
                            قوانینش رو از کجاگیر بیارم؟
                            با تشکر
                            <a target="_blank" href="http://robocuppers.ir/forum/index.php?referrerid=1">ربوکاپی های ایران</a>

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هادی
                              ببخشید اینجا سوال میکنم
                              مسابقات مسیر یاب قوانین ثابتی هم داره؟ یا هر جا قوانینش فرق داره؟
                              قوانینش رو از کجاگیر بیارم؟
                              با تشکر
                              سلام
                              دوست عزیز برگزار کنند مسابقات قبل از ثبت نام قوانین مسابقات و شکل خطوط به کار رفته شده که مشابه پست است در دفترچه میده و حتی صخامت خطوط رو هم میده ولی شکل پیست رو نمیده.
                              یک سرچی بزنی می تونید از اینترنت دفترچه مسابقات بابل و بوشهر رو گیر بیاری.برگزار کنند پیست مسابقات رو طراحی میکنه.

موفق باشی

دیدگاه

تا حالا راهنمایی ها خیلی خوب بوده؟ :icon_razz: :sad: :nerd: :cry2: :NO: :twisted: :evil: :surprised: :cry:
                                اول توکل
                                دوم پشتکار
                                سوم مشورت
                                چهارم عمل

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X