اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد ربات مسیریاب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد ربات مسیریاب

سلام.
    من می خوام یه ربات مسیر یاب برای پروژه پایانی با تشخیص خطوط زمینه بسازم، و نیاز به این اطلاعات دارم در این ربات به غیر از خطوط سفید و مشکی مثلاً خط قرمز رو هم تشخیص بده و بشناسه،خطوط سفید و مشکی رو می دونم چطوری تشخیص می ده اما در مورد تشخیص خط سوم اگه اطلاعاتی دارید لطفاً کمکم کنید.

پاسخ : سوال در مورد ربات مسیریاب

سلام
    بازتاب نور از سطوح با رنگ های مختلف متفاوته. رنگ مشکی حداقل بازگشت و رنگ سفید حداکثر بازگشت نور رو داره. اگه شما یه فرستنده گیرنده رو کالیبره کنید و خروجی گیرنده رو بدین به ADC یه میکروکنترلر می تونید ولتاژهای مختلف ناشی از بازتاب های غیر یکسان نور از رنگ های مختلف رو مشاهده کنید.
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

کاملا درسته
      پیرو صحبت های سوران شما بوسیله ADC و تعریف محدوده عددی برای رنگ قرمز میتونید تشخیص بدید

مثلا از 0 تا 1024 یه ADC ده بیتی میباشد که شما میتونید مثلا از 0 تا 50 را به مشکی و مثلا از 500 تا 600 را به قرمز و از 900 تا 1024 را به سفید اختصاص دهید .

البته این اعداد مثال هستند و شما باید با ولتمتر مقدار خروجی سنسور را بر روی رنگ قرمز بدست بیارید و بعد ولتاژ 0 تا 5 را به 1024 قسمت تقسیم کنید سپس عدد رنگ قرمز رو بدست بیارید.
      الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

سلام
        شما از همون سنسور های تشخیص خط یا مادون قرمز استفاده کن در کنارش از سنسور تشخیص رنگ اگه میخوای بدونی چه رنگیه.
        اگه نه همونا جوابت میده. با یه مقدار تلرانس دامنه که باید واسه میکرو تعریف کنی

دیدگاه

ممنون،واسه برنامه اش وقتی بخوام از تقسیم ولتاژ استفاده کنم فرمولش ADC=(Vin*1024)/2.56
          Vin ولتاژ خروجی دو سر سنسور می شه؟
          من واسه برنامه نویسیش تو زبان C رابطه اش اینطوری بود :
          adc_data=ADCW
          Vin=(adc_data*2.56)/1024
          دو خط محاسبه بالا برای مثال محاسبه دماسنج بود که ولتاژ ورودی سنسور هم داشت اما به عنوان ولتاژ ورودی در نظر گرفته نشد،

در این حالت واسه ولتاز خروجی سنسور ربات که با ولتمتر اندازه گیری کنم برای تقسیم ولتاژ چطوری باید عمل کنم؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X