اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

l293

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

l293

سلام
    من یک l293 رو مطابق این شماتیک به طور عملی بستم ولی هنگامی که یکی از سویچ های متصل به input رو میزنم و موتورم راه می افنه ولتاژ 5 ولتم یکهو میشه 10 ولت یعنی در واقع ولتاژ موتورهام به ولتاژ 5 ولتم وصل میشه.
    در این شرایط اگه با میکرو کار کنم میکروم حتما میسوزه.
    کسی نمی دونه عیب از کجاست.
    درضمن دوتا l293 رو هم امتحان کردم یکی از نوع l293B و دیگریl293D

ین دو خانه یک برد بورد (به علت وجود پلاستیک عایق بین آنها) یک خازن کوچک وجود دارد که خیلی سریع شارژ میشود.

به این دلیل در مدارات فرکانس بالا که سرعت تغییرات زیاد است نمیتوان از برد بورد استفاده نمود. چون زمان شارژ خازن کوچک محسوس میشود.
    http://www.botlobby.com/PishAzEftetah/

پاسخ : l293

سلام

دوست عزیز و گرامی اگر دقیقا مثل مدار زیر بستی یه مشکل کوچولو داره. اولا پایه های IN1 ، IN2 و EN1 رو Pull Down کن. بعدش اون یکی سر کلید ها رو به 5 ولت وصل کن.
    برای اینکه موتور کار کنه EN1 باید همواره یک باشه و IN1 رو یک کن و IN2 رو بزار صفر بمونه. در اینصورت موتور شروع به چرخش میکنه. برعکس همین کار رو بکنی برعکس میچرخه.
    یه وقت جسارت نشه ها با جزییات گفتم. به احتمال زیاد اینطوری مشکلت حل میشه اگه نشد مشکل رو واضح تر بگو که دقیقا کجا ولتاژ 10 ولت رو داری.

موفق باشی.

دیدگاه

توی دیتاشیت که دیدم پایه Vss=5 و پایه Vs=10 ، اینو درست وصل کردید؟

دیدگاه

دوستان تشکر
        رفتم مداررو دوباره بستم درست شد
        بعد که رفتم بیشتر فکر کردم فهمیدم عیب این بوده که من سر مثبت2 دیود هرزگزرد رو به جای اینکه به 12 ولت وصل کنم به 5 ولت وصل کرده بودم و به خاطر همین ولتاز تولید شده به وسیله ی موتور روی 5 ولتم می افتاد و ..
        ین دو خانه یک برد بورد (به علت وجود پلاستیک عایق بین آنها) یک خازن کوچک وجود دارد که خیلی سریع شارژ میشود.

به این دلیل در مدارات فرکانس بالا که سرعت تغییرات زیاد است نمیتوان از برد بورد استفاده نمود. چون زمان شارژ خازن کوچک محسوس میشود.
        http://www.botlobby.com/PishAzEftetah/

دیدگاه

لطفا صبر کنید...