سلام خدمت دوستان من دارم یه سری دستور برای روبات تعقیب خطم با کد ویژن مینویسم ولی دستورات رو هم اثر میذاره و مستقل عمل نمیکنه. علت هم دستورات else بعد از هر if هست که باعث میشه دستورات if بعدی تحت تاثیر else های قبلی قرار بگیره. مثلا دستورات else که باعث صفر کردن میشه باعث میشه دستورات if دیگه ای که وجود داره و فرمان 1 کردن رو صادر میکنه رو ضعیف کنه و موتور ضعیف کار کنه. اگه از else هم استفاده نکنم دستورات متوقف نمیشه. چه روشی رو پیشنهاد میکنید استفاده کنم؟ از راهنماییتون از قبل سپاسگذارم :applause:
اضافه شده در تاریخ :
یعنی در واقع میخوام اولویت با دستوراتی باشه که پورت ها رو 1 میکنه. نه این که اونایی هم که 0 میکنه در هنگامی که ما دستورات 1 رو اجرا می کنیم روش اثر بذاره و باعث ضعیف شدن دستورات و خروجی ها بشن. یه سوال دیگه. 4148 واسه هرزگرد موتور ضعیف نیست؟ چیزی بهتر از 5819 سراغ ندارین؟
کد:
if(read_adc(3)<350 && read_adc(4)<350) {PORTC.3=1; PORTC.4=1; OCR1A=255;//RIGHT OCR1B=255;//LEFT //LEFT PORTD.3=1; PORTD.2=0; //RIGHT PORTD.1=1; PORTD.0=0; } else {PORTC.3=0; PORTC.4=0; PORTD.3=0; PORTD.1=0;
اضافه شده در تاریخ :
یعنی در واقع میخوام اولویت با دستوراتی باشه که پورت ها رو 1 میکنه. نه این که اونایی هم که 0 میکنه در هنگامی که ما دستورات 1 رو اجرا می کنیم روش اثر بذاره و باعث ضعیف شدن دستورات و خروجی ها بشن. یه سوال دیگه. 4148 واسه هرزگرد موتور ضعیف نیست؟ چیزی بهتر از 5819 سراغ ندارین؟
دیدگاه