اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات من در زمینه ربات تعقیب خط

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات من در زمینه ربات تعقیب خط

دوست عزیز فک میکنم شما در مورد باتری ها و مقادیر نوشته شده ی روش اطلاعات زیادی نداری و این اصلا چیز پیچیده ای نیست !
    ببین بطور مثال روی یه باتری لیتیومی نوشته شده 3.7 ولت 4000 میلی آمپر - یعنی اگر ما یک مصرف کننده رو که ولتاژ کاریش 3.7 ولت و جریان مصرفیش 4 آمپر هست رو به این باتری متصل کنیم یک ساعت طول میکشه که باتری خالی بشه !
    حالا اگه موتور ما در هر ساعت دو آمپر جریان بکشه خب دو ساعت طول میکشه که باتری خالی بشه !
    و یه نکته ی دیگه اینکه با سری کردن باتری ها فقط ولتاژشون با هم جمع میشه و جریان ها با هم جمع نمیشن
    بطور مثال اگه دوتا باتری لیتیومی 3.7 ولتی 4 آمپری رو با هم سری کنی میشه 7.4 ولت با جریان 4 آمپر !
    با دونستن این موضوع خودت میتونی ببینی جریان مصرفی مصرف کنند هات چقدره و حساب کنی که چقد طول میکشه که باتری هات خالی بشه !
    امیر مسعود مقدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud.moghaddam21
      دوست عزیز فک میکنم شما در مورد باتری ها و مقادیر نوشته شده ی روش اطلاعات زیادی نداری و این اصلا چیز پیچیده ای نیست !
      ببین بطور مثال روی یه باتری لیتیومی نوشته شده 3.7 ولت 4000 میلی آمپر - یعنی اگر ما یک مصرف کننده رو که ولتاژ کاریش 3.7 ولت و جریان مصرفیش 4 آمپر هست رو به این باتری متصل کنیم یک ساعت طول میکشه که باتری خالی بشه !
      حالا اگه موتور ما در هر ساعت دو آمپر جریان بکشه خب دو ساعت طول میکشه که باتری خالی بشه !
      و یه نکته ی دیگه اینکه با سری کردن باتری ها فقط ولتاژشون با هم جمع میشه و جریان ها با هم جمع نمیشن
      بطور مثال اگه دوتا باتری لیتیومی 3.7 ولتی 4 آمپری رو با هم سری کنی میشه 7.4 ولت با جریان 4 آمپر !
      با دونستن این موضوع خودت میتونی ببینی جریان مصرفی مصرف کنند هات چقدره و حساب کنی که چقد طول میکشه که باتری هات خالی بشه !
      چرا میدونم ولی خوب چون برای مسابقات میخوام یکم استرس دارم و هم این که نمیخوام ضرر مالی بکنم برای همین اینقد سوال میپرسم
      واقا شرمنده ام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zoheyr79
        چرا میدونم ولی خوب چون برای مسابقات میخوام یکم استرس دارم و هم این که نمیخوام ضرر مالی بکنم برای همین اینقد سوال میپرسم
        واقا شرمنده ام
        سلام
        چند نکته تجربه ی واسه مسابقه :mrgreen:
        استرس که اولش خیلی داری ! باید خودتون جوری آروم کنی که تو مرحله اولش بیای بالا و تو مرحله ی دومش از اون تجربه اولی استفاده کنی و آروم بری سر پیست .
        راستی حتما وقتی رفتی رو پیست به یکی بگو از خودت و رباتت فیلم بگیره , خیلی بدردت میخوره واسه فردات !
        اگر از نظر مالی یکم برات سخت بوده , اصلا فکر ضرر رو نکن چون خیلی تجربه میگیری سعی کن از لیگ های دیگه بری بازدید کنی از ربات های مردم زیر میزی عکس بگیری :mrgreen: برای خودت یک مجموعه درست کن , چون بعدا همین تجربیاتت لازمت میشه !
        راستی تو مسیریاب رقابت خیلی زیاده ! حتی توی دانش آموزی هاش , چون دو سه گروهی هستند که همیشه تو این لیگ هست معمولا و براشون منبع درآمدی شده ! محتی چند تا دانش آموز رو میگرین میارن تو لیگ های داش آموزی که فقط به اون مقام اول دوم برسن ! واسه همین سعی کن فقط تجربه بگیری !
        موفق باشی
        « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
        این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
          سلام
          چند نکته تجربه ی واسه مسابقه :mrgreen:
          استرس که اولش خیلی داری ! باید خودتون جوری آروم کنی که تو مرحله اولش بیای بالا و تو مرحله ی دومش از اون تجربه اولی استفاده کنی و آروم بری سر پیست .
          راستی حتما وقتی رفتی رو پیست به یکی بگو از خودت و رباتت فیلم بگیره , خیلی بدردت میخوره واسه فردات !
          اگر از نظر مالی یکم برات سخت بوده , اصلا فکر ضرر رو نکن چون خیلی تجربه میگیری سعی کن از لیگ های دیگه بری بازدید کنی از ربات های مردم زیر میزی عکس بگیری :mrgreen: برای خودت یک مجموعه درست کن , چون بعدا همین تجربیاتت لازمت میشه !
          راستی تو مسیریاب رقابت خیلی زیاده ! حتی توی دانش آموزی هاش , چون دو سه گروهی هستند که همیشه تو این لیگ هست معمولا و براشون منبع درآمدی شده ! محتی چند تا دانش آموز رو میگرین میارن تو لیگ های داش آموزی که فقط به اون مقام اول دوم برسن ! واسه همین سعی کن فقط تجربه بگیری !
          موفق باشی
          ممنون ولی فکر نکنم که رقابت خیلی زیاد باشه آخه اولین دوره مسابقت قراره برگزار کنه
          ایشالا که زیاد داوطلب نباشه -O< -O< :mrgreen:
          http://robocup.esnikan.ir/

دیدگاه

سلام
            امروز سنسو ربات تعغیب خط رو کندم و ولتاژ خروجی که به میکرو وصل میشد رو اندازه گرفتم خروجی (چه زمین سفید و جه زیاد)کلا بیشتر از 2 ولت نبود اما بافر 0-2.5 رو صفر میدونه اگه اینطوری باشه کلا نمیتونم خروجی رو بخونم حالا چیکار کنم؟؟؟
            مقاومت گیرنده رو کم کنم نمیشه؟؟؟ :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zoheyr79
              سلام
              امروز سنسو ربات تعغیب خط رو کندم و ولتاژ خروجی که به میکرو وصل میشد رو اندازه گرفتم خروجی (چه زمین سفید و جه زیاد)کلا بیشتر از 2 ولت نبود اما بافر 0-2.5 رو صفر میدونه اگه اینطوری باشه کلا نمیتونم خروجی رو بخونم حالا چیکار کنم؟؟؟
              مقاومت گیرنده رو کم کنم نمیشه؟؟؟ :angry: :angry: :angry:
              اول بگو از چه سنسوری و چه مقددار مقاومتی برای هر سنسورت استفاده کردی , آرایش یا شماماتیک یک جفت سنسور ها تو رسم کن انجا قرار بده تا ببینیم مشکل از کجاس !
              « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
              این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
                اول بگو از چه سنسوری و چه مقددار مقاومتی برای هر سنسورت استفاده کردی , آرایش یا شماماتیک یک جفت سنسور ها تو رسم کن انجا قرار بده تا ببینیم مشکل از کجاس !
                سنسور هاش سه میل اند
                مقاومت گیرنده 10 کیلو
                مقاومت فرستنده 270 اهم
                آرایشش هم هشتیه ولی از این نمیخوام استفاده کنم
                :cry2:

دیدگاه

به نظر من اول یه دونه فرستنده و گیرنده رو راه بنداز و ازش جواب بگیر بعد برو سراغ آرایش سنسور ها
                  گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Finder_
                    به نظر من اول یه دونه فرستنده و گیرنده رو راه بنداز و ازش جواب بگیر بعد برو سراغ آرایش سنسور ها
                    دوست من شما مثل اینکه متوجه نشدی :agree:
                    گفتم که مال ربات قبلی بود منم کلا از ربات جداش کردم و یکی از خروجی هارو وصل کردم به مولتی متر اما خروجی بین 1 تا 2 ولت بود

دیدگاه

یعنی از 1 تا 2 تغییر میکرد؟
                      روی زمینه سفید و مشکی چقدر خروجی میده؟
                      گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Finder_
                        یعنی از 1 تا 2 تغییر میکرد؟
                        روی زمینه سفید و مشکی چقدر خروجی میده؟
                        درست شد :wow:
                        قبلا برای این که تستش کنم یه ال ای دی برای تشخیص خط گزاشته بودم(مثبت led به خروجی سنسور وصل بود و منفی led به منفی مدار)مولتی متر هم به صورت موازی با led اندازه میگرفتم برای همین ولتاژ روی سفید1.76 ولت بود و روی سیاه 1.82 ولت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X