اول روی دکمه free user کلیک می کنی و بعد صفحه ای باز می شه که بعد 30ثانیه دکمه ای به نام download ظاهر میشه . روش کلیک تا فایل دانلود بشه .
همین :nice: :nice:
سلام
من نیاز به کمک دارم
میخوام یک ربات مسیریاب درست کنم با 12 تا سنسور 6تا به یک پرت 6تا به یک پرت دیگه
خروجیم هم4 پین از یک پرت باه درس کنم
تو برنامه نویسیش موندم
با بسکام
میتونید برای فهم بهتر من مقداری از این برنامه رو برام بنویسید تا من راه بیفتم
راستی برای رفع خطا های احتمالی باید چکار کرد
سلام اقا مرتضی خوب هستی اگه میخوای 12 تا سنسور با بسکام بنویسی این بهترین راهه
if porta=&b000000 and portb=&b0000000 then
دستورات لازم
end if
وقتی portb=&b0000000 ایجوری مینویسی پورت به را میتونی راحت اسکن کنی به شکلی که بد از portb=&b میتونی 8 تا 0یا 1 تعین کنی که اولین صفر یا یک از portb.0 شروع شده و اخرینش portb.8 موفق باشی :wow: :applause: :nice: :job:
سلام
من می خواتم روبات تعقیب خط بسازم با میکرو avr با 7 یا 9 سنسور یک مدار کاملا کاربردی می خوام که روش کار کنم ؟(لطفا کمک کنید فوری هم است) برنامه رو هم می خوام با codevision بنویسم
در ضمن قطعات مکانیکی روبات رو از کجا میتونیم تهیه و حتی خودمون بسازیم ؟
اول توکل
دوم پشتکار
سوم مشورت
چهارم عمل
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.
سلام.لطفا در باره ی اینکه وقتی دو تا خط رو هم قرار گرفتن و ربات باید فقط از یکی از اونا عبور کنه توضیح بدین که چطور باید این کار را بکنیم.همچنین درباره ی مسیر لوپ هم توضیح بدید که چیکار کنیم که ربات در اون گیر نکنه.با تشکز
سلام من میخوام یک رباط تعقیب خط بسازم ولی برنامه سازی آی سی اش را بلد نیستم از شما خواهشمندم در ساخت این رباط مرا یاری فرمایید :cry2:
oo:
سلام .
خوب اینکه گریه نداره . شما قبل از اینکه بخواین ربات بسازید باید یکی از میکروکنترلر های موجود در بازار رو یاد بگیرید . avr , pic ...
بعد یه زبان برنامه نویسی یاد بگیری تا بتونی با این میکرو ها کار کنی . مثل c , basic , assembly , pascal , ...
وقتی خووب یکی از این میکرو ها رو با یکی از این زبان ها یاد گرفتی اونوقت خودت متوجه میشی که ساخت انواع ربات (چه برسه به تعقیب خط) چقدر سادست!!!!!
موفق باشید .
دیدگاه