اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع کارتعقیب خط یا پروژه از روی کتاب

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شروع کارتعقیب خط یا پروژه از روی کتاب

سلام
    من یه کتاب دارم به اسم چگونه ربات بسازیم نوشته ی آقای علیرضا زارع پور. اومده یک سری پروژه انجام داده که با میکروکنترولر PIC خیلیاش انجام می شه و زبان برنامه نویسی مخصوص به اون. می خواستم ببینم با توجه به وقت گیر بودن ساخت ربات ها آیا واقعا ارزش اینو داره که وقتمو رو یاد گرفتن این میکرو بذارم یا برم سر AVR و 8051؟ اصلا از نظر مزیت ها و ... فرق PIC و AVR چیه؟
    تا حالا کسی این کتاب رو خونده؟ به درد بخور هست پروژه هاش؟

ممنون از راهنماییتون.
    قدر وقت ار نشناسد دل و کاری نکند / بس خجالت که از این حاصل اوقات بریم

پاسخ : شروع کارتعقیب خط یا پروژه از روی کتاب

کسی نیست اینجا به من جواب بده؟ :angry: :cry2:
    برای شروع کار برم سراغ تعقیب خط یا پروژه های این کتابه رو انجام بدم؟

دیدگاه

سلام

من این کتاب رو دارم از این که این کتاب رو خریدم سخت پشیمانم چون که باید اسمش به
      پروژه های روباتیک تغییر پیدا میکرد چون اموزشی درمورد اینکه چگونه روبات بسازیم نداده
      و همش پروژه هایی هست که برنامه اونها اماده است من فقط چند تا ایده ازش گرفتم.

برای شروع من خودم از تعقیب خط شروع کردم. :nerd:

دیدگاه

ممنون. من یه کیت تعقیب خط گرفتم و تازه می خوام سر همش کنم و واقعا "سر هم" چون هنوز نمی تونم تحلیلش کنم. به نظر شما چه کتابایی باید مطالعه کنم که بتونم خودم یه روبوت طراحی کنم؟ می دونم این که فقط بسازم هنر نیست ولی چه قدم هایی باید بردارم تا این که به مرحله ی ساخت برسم؟ با توجه به این که من هنوز با بعضی قطعات الکتریکی آشنایی کامل ندارم و فکر می کنم برای اینکه آدم خودش ایده بده باید اکثر قطعاتو موتورها و ... رو بشناسه. می شه راهنماییم کنید؟
        ممنون

دیدگاه

متاسفانه مرجع مناسبی به زبان فارسی در دسترس نیست , یا اگرم باشه من ندیدم.
          ببینید روبوت یک سیستم مکاترونیکی هست و اگه شما بخواهید که یک روبوت بسازید همونطور که میدونید
          باید به سه علم الکترونیک کامپیوتر و مکانیک مجهز باشید.همچنین به نرم افزارهایی همچون
          1: Altium designer یا هرنرم افزار طراحی PCB
          2: نرم افزار Codevision یا هر نرمافزاری گه بتونید با اون برنامه نویسی برای میکروکنترولر داشته باشید
          3: نرم افزار Solid Works یا هر نرم افزار که بتونید با اون نقشه ها و شبیه سازی مکانیکی رو انجام بدید

در نهایت کار به هوش مصنوعی و پردازش تصویر و ....

دیدگاه

برای وارد شدن به دنیای رباتیک اول باید یک نوع میکرو را خوب یاد بگیرید .
            راستشو بخوای من با pic بیشتر از avr حال کردم . :mrgreen:
            برای کار با pic کامپایلر های زیادی هست .
            اگه می خوای خیلی راحت برنامه نویسی را یاد بگیری و شروع به برنامه نوشتن بکنی ، می تونی از زبان برنامه نویسی pic basic و کامپایلر
            micro code studio plus (mcsp)
            استفاده کنی . چون بیسیک هست و یادگیریش راحت .
            البته این هم باید در نظر داشته باشی که این کامپایلر خیلی قدرتمند نیست و تو مدل ها بالا میکرو ، نمی تونه تمام ویژگی های میکرو را ساپورت کنه .
            اما یکی از کامپایلر های معروف و بسیار بسیار عالی ccs است که با زبان c کار می کنه . یادگیریش یکمی سخته ولی می ارزه چون خیلی قدرتمنده .
            یک نرم افزار دیگه هم هست به نام mplab ، یک نوع کامپایلر است برای میکرو های pic که برای خود شرکت میکروچیپ (کمپانی سازنده pic) هستش و با زبان های اسمبلی و c می تونی توش برنامتو بنویسی. این کامپایلر هم خیلی خوبه . مثل ccs . :wow:
            دو تا کامپایلر معروف دیگه هم است .
            mikrobasic و mikroc که از اسماشون معلومه . اولیه با بیسیک و دومیه با سی کار میکنه .
            هردوتاشون خوبن .
            مزیت این دونوع کامپایلر نسبت به بقیه اینه که دارای کتابخونه های آماده اند که این کتابخونه ها کار با pic رو خیل خیلی راحت کرده .
            مثلا تو این دوتا کامپایلر آخری توابع مربوط به glcd ها وجود داره و خیلی راحت می تونی رو ال سی دی ها نوشته بذاری یا یک عکس را خیلی راحت روشون نمایش بدی و کلی کار های دیگه .
            بعد ازاینکه میکرو را خوب یاد گرفتی ، خیلی از مشکلاتت حل میشه . :biggrin:
            مشکل بزرگ بعدی ات ، مکانیک ربات هست.چون مکانیک هر ربات خیلی متفاوت از مکانیک ربات های دیگه است و باید رو مکانیک ربات وقت زیادی صرف کنی .
            از الکترونیک هم به اندازه شناخت قطعات و نحوه راه اندازی شون بدونی کفایت می کنه .
            برای اولین کار هم من ربات مسیریاب ساده (سه چهار تا سنسوره) رو بهت توصیه می کنم .
            بعد از اون می تونی با ربات های جونیور امدادگر کار کنی .
            بعد آتشنشان و فوتبالیست و .............. :wow:

اگر سوالی باشه ، در خدمتیم :nice: :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X