اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] سنسور شتاب و مکان یابی ربات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسور شتاب

از تذکرت راجع به انتگرال سپاسگزارم دایی جان اما نتیجه بدتر میشه!
    من با این سنسور کار کردم و دقت بالایی نداشت. حتی برای اندازه گیری خود شتاب هم اونقدرها مناسب نیست.
    برای اندازه گیری ارتعاشات فرکانس بالا که اصلا نمیشه روش حساب کرد. جهان کیت دوتا سنسور ارتعاش داره که جمع قیمتش 33 تومن شد! و برای ارتعاش خیلی مناسبتره
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام
      اسم این سنسور ارتعاش سنج چیه؟

دیدگاه

اسم دوتاش با دیتاشیت اینجاست!
        http://jahankit.ir/default.aspx?Page=PIZO&tni=&nid=413

دیدگاه

خیلی ممنون (ببخشید دیر شد)

منم با ahmadmn موافقم چون بالاخره اگر توی حساب کردن همون سرعتم خطا داشته باشیم تا سریا می رود دیوار کج.

من این موقعیت یاب رو توی یک جسم پرنده نیاز دارم که در واقع حرکتش روی هواست و از شفت انکودرها و موس های نوری این چیزا نمی تونم استفاده کنم.

از استفاده از GPS هم معذورم.

حالا به نظر شما چی کار می تونم بکنم.

البته خودم فکر کنم اتفاده از امواج بهترین کار باشه اگه می شه تو این زمینه هم کمک کنید.
          تو می تونی پس بخواه.

دیدگاه

فیفا یه پروژه مشابه برای ثبت موقعیت توپ توی زمین پیاده کرد اما هیچوقت کاملا به نتیجه نرسید.
            اگه از GPS بگذریم هنوز چیزی نتونسته جای رادار رو بگیره و ساخت این هم بسادگی نیست!
            می تونی اینو بعنوان یه پروژه انتخاب کنی و به نظرم چندساله میشه به نتیجه رسید.

دیدگاه

خیلی ممنون از پیشنهادتون .

ولی باید از کجا شروع کنم ؟؟؟

لطفا یکی کمکم کنه تنهایی خیلی طول می کشه.
              تو می تونی پس بخواه.

دیدگاه

غم نان اگر بگذارد ... ما هم میاییم به کمکت دایی جان
                از تاریخچه شروع کن. در نت جستجو کن ببین بشر از ماقبل تاریخ چه شیوه هایی برای مکان یابی داشت. بقول فرنگی ها positioning

دیدگاه

این قضیه غم نان رو منم موافقم .

ببخشید ولی من تایه چند روزی سرم بد جوری شلوغه .
                  از طرفی دو تا پروژه نیمه تموم دارم oo: از طرف دیگه امتحان نهایی .

ولی سرم خلوت شد قول بدید شما هم کمکم کنید تا با کمک این پروژه ، پروژه سومم ( :applause هم انجام بدم.
                  تو می تونی پس بخواه.

دیدگاه

التبه حس کنجکاوی که نمی ذاره آدم بره سر درس.

من یه گشتی توی سایت های خارجی (:nerd زدم این لینکارو در اوردم.

یه سوالی SOM چیه ؟؟؟ مثل اینکه یه چیزی برای همین کاریه که ما می خوایم.

http://www.springerlink.com/content/8lryrfn9kbrqg6bk/

http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=102365
                    ا(لبته این یکی فارسیه)
                    تو می تونی پس بخواه.

دیدگاه

دایی جان
                      روش خیلی خوبیه. اما مکان یابی مد نظر ما کمی متفاوت بود.
                      در SOM حداقل چندتا دیوار یا خیابون باید باشه تا ربات بتونه خودش یه موقعیت مجازی برای خودش بسازه. اما اگه ربات رو توی بیابون ول کنیم چی؟
                      احتمالا باید از طلوع و غروب خورشید بفهمه کجاست :icon_razz:

دیدگاه

اتفاقا من خودم داشتم روی یه چیزی تو همین مایه ها فکر می کردم.

اگر ما توی جهان هستی گم شده باشیم بهترین راه بیان موقعیت ، فاصله و زاویه از زمینه. که مبدا های زاویه رو هم می شه همون مبدا های نجومی فرض کرد.(استوا و نصف النهار مبدا)

حالا روی سطح زمین اون چیزی که خیلی مهمه زاویه است (البته فاصله هم به نوبه خودش اهمیت دارد(فاصله از مرکز زمین) )

حالا مهمترین چیز یافتن این زاویه توسط روبات است .

اگر از نظر هندسه فضایی نگاه کن اگ روبات بتونه به طریقی بفهمه خورشید کدوم طرفه( می تونه با سنسور تشخیص اشعه های خورشیدی باشه) و همچنین به دلیل داشتن قطب نما می دونیم بالا(قطب) چه جهتی داره. حالا با فهمیدن جهت نیروی جاذبه و بدست آوردن زاویه دو به دوی هر سه جهت می توان با محاسباتی ساده زاویه هارو نسبت به خورشید پیدا کرد که با داشتن تایمر و مبدئی برای آن می توان زاوه از نصف النهار مبدا و استوا و در نتیجه موقعیت کلی رو بات رو پیدا کرد.

البته دقت روبات به دقت سنسور ها بستگی دارد ( باید توجه کرد که این اندازه گیری در نابسامانی هایی مثل 2012 هم با کمی تغییرات قابل استفاده است.

به نظر من هر چی باشه از سنسور شتاب بهتره. مگه نه!

:wow: :wow: :wow:
                        تو می تونی پس بخواه.

دیدگاه

کوتاه بیا دایی جان
                          ما که انسانیم و قراره ربات بسازیم توی بیابون گم می شیم. چه برسه به اون زبون بسته

دیدگاه

سلام.
                            بچه ها یعنی جدی جدی می شه با سنسور شتاب فاصله رو اندازه گیری کرد.؟؟؟؟؟؟؟ :surprised: :surprised:
                            من باید فاصله رو پیدا کنم اما نه مثل کیلومتر ماشین.
                            کمک.... :cry:
                            فردا از آن کسانیست که آرزوهای بزرگی در سر دارند و با جرات و جسارت قدم پیش می نهند ، آنان که خطر می کنند تا ناممکن ها را ممکن سازند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                              کوتاه بیا دایی جان
                              ما که انسانیم و قراره ربات بسازیم توی بیابون گم می شیم. چه برسه به اون زبون بسته
                              گل گفتی دایی . :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                                کوتاه بیا دایی جان
                                البته لطفا این رو هم در نظر بگیرید که روبات ها خیلی از این نظرها از ما قوی ترند. ما گم می شیم ولی اونا گم نمی شن ولی یه جورایی قبول دارم اینی که من میگم زایادی قضیه رو پیچونده ولی من می خواستم فقط استارت بزنم . شما ادامه بدین.

نوشته اصلی توسط مریم ماه
                                سلام.
                                بچه ها یعنی جدی جدی می شه با سنسور شتاب فاصله رو اندازه گیری کرد.؟؟؟؟؟؟؟ :surprised: :surprised:
                                من باید فاصله رو پیدا کنم اما نه مثل کیلومتر ماشین.
                                کمک.... :cry:
                                برای فاصله همونطور که بحث شد بهتره از سنسور شتاب استفاده نکنید و بجاش از سنسورهای صوتی ، امواج و یا بهتر از این ها از سنسور موس های نوری استفاده کنید.

راستی نمیشه اسم تاپیک رو عوض کرد؟؟؟!!! آخه الان بهتره دیگه اسمشو بذاریم موقعیت یابی.
                                تو می تونی پس بخواه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X