اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] راهنمای ساخت یک ربات پرنده آموزش بدید لطفا!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمای ساخت یک ربات پرنده آموزش بدید لطفا!!

سلام

شما باید یه نیروی لیفت برای بلند شدن ایجاد کنید
    که این نیرو میتونه با موتور های dc هم ایجاد بشه ولی موتور dc با این سرعت حجم زیادی هم داره و وزن زیاد میشه
    برای محاسبه نیروی گشتاور و لیفت و هاور و ... فرمول هایی هست که باهاش میتونید موتور رو انتخاب کنید

بله باطری های کواد زیاد عمر ندارن ولی بستگی به خودتون داره که چقدر هزینه کنید و باطری با کیفیت و مثلا 5000ma بخرید که مارک های غیر چینی میتونن نیم ساعت بهت پرواز بدنو هیچ فشاری هم روی باطری نباشه
    http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

با سلام
      ممنون از پاسخت ؛
      اگه به هلیکوپترای مدل کوچیک نگاهی بندازی میبینی موتورای بسیار کوچیکی واسه پروازشون دارن ، موتوراشون هم همه دو سیمه هستن
      یعنی اینکه دی سی معمولی ان ؛
      سرعتشون هم که خیلی زیاده ، در اینصورت مصرفشون باید خیلی از موتورای براشلس کمتر باشه درسته ؟
      این هم یه نمونه از این موتورا
      http://www.bestrcmodel.com/index.php?route=product/product&path=24&product_id=165
      مهم نیست که چه مدرکی دارید ، مهم این است که چه درکی دارید ...

دیدگاه

سلام
        میشه یه خورده در مورد باطری ها بیشتر توضیح بدید :redface: اینکه میگید 30C یعنی چی،چجوری حساب می کنید که 70 آمپر میده، فرقه بین باطری های لیتیمی با باطری های که روی ماشین های هستن چیه ، از کجا می تونم یه اطلاعات کامل در مورد باطری ها به دست بیارم؟
        ببخشید که سوالام زیاد شدن.

دیدگاه

سلام

همانطور که گفتم شما باید یه نیرویی تولید کنید و این نیرو رو به ملخ بدید برای بلند شدن از زمین ، این نیروی چرخشی میتونه از هر جایی تامین بشه ولی برای کواد شما که حداقل 1.5 کیلو وزن داره بهترین گزینه موتور های براشلس هست و نه چیز دیگری

باطری های لیتیومی به چند دسته تقسیم میشوند که در کل 2 تا از خصوصیات همشون این هست که 1.سبک هستن 2.نسبت به سایز و وزنشون آمپراژ بالایی دارن
          باطری هایی که روی ماشین ها (اگر منظورتون اسباب بازی ها هستن) اغلب باطری های لیتیوم آیون هستن یا نیکل متال
          ولی باطری هایی که توی مدل استفاده میشه لیتیوم پلیمر هستن که شرایط نگهداری خاصی دارن نسبت به بقیه باطری ها

با یه سرچ کوچیک کلی اطلاعات در مورد باطری ها میتونید پیدا کنید
          http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

با اجازه soodi جان من کامل ترش میکنم:
            همونطور که soodi جان هم گفت باطری های لیتیومی (مخصوصا لیتیوم پلیمر) نسبت انرژی ذخیره شده به وزن و حجم بالایی دارن به معنی این که یه باطری لیتیوم پلیمر نسبت به باطری الکالاین با یه حجم قابلیت ذخیره انرژی بیشتری داره برای همین توی پرنده ها و وسایل پرتابل استفاده میشه
            اما این که میگن فلان باطری لیتیوم مثلا 30C ظرفیت دشارژ داره یعنی میتونه حداکثر 30 برابر جریان نامی خودش دشارژ بشه C اینجا یعنی ظرفیت نامی جریان باطری که روشون نوشته شده مثلا یه باطری 3000 میلی امپری اگه 20C باشه یعنی توانایی دشارژ حداکثر تا 60 امپر رو داره که یکی از مهمترین پارامتر توی انتخاب باطری هست
            باطری های لیتیومی جریان شارژ استانداردشون 0.1C هست یعنی یه باطری 3000 میلی امپری رو باید برای شارژ بهینه و استاندارد با 300 میلی امپر شارژ کرد اما میشه تا حد اکثر 1C شارژشون کرد که بهش fast charge یا شارژ سریع میگن که برای باطری 3000 میلی امپری میشه همون 3000 میلی یا 3 امپر اما عمر باطری کمتر میشه
            حداکثر ولتاژ شارژ هر پیل باطری لیتیومی 4.2 ولته که بالاترش خطر انفجار داره و اکثر شارژر ها با 4.1 ولت شارژش میکنن روش شارژ کردنشون هم با باطری های دیگه فرق میکنه و شارژر یا مدار مخصوص خودشو میخواد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aawww
              دوستان سلام
              من یه موتور بنزینی 50 سی سی خریدم ومیخوام باش یه هلیکوپتر بزرگ بسازم از دوستانی که تو این کار تجربه دارن لطفا راهنمایی بفرماین . تشکر
              سلام رفیق !

راستشو بخوای خودمم به این فکر افتادم که یه روبات پرنده با موتور بنزینی ( موتور موتور سیکلت 125cc !!!!! ) بسازم یه جایی هم دیدم که طرف اومده بود با موتور پراید یه هلیکوپتر تک سرنشین بزرگ ساخته بود !!!!!
              حالا اگه دوستی باشه ما رو در این زمینه راهنمایی کنه ممنون میشم
              مثلا اینکه ملخش نسبت به وزن نسبتا زیاد موتور چقدر باید بزرگ باشه ؟
              ملخش از چه جنسی باشه و کجا میشه ازش پیدا کرد یا سفارش ساختن داد ؟
              در ضمن پرنده تقریبا فقط میخواد وزن خودش رو تو هوا تحمل کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad.e.c.m
                سلام رفیق !

راستشو بخوای خودمم به این فکر افتادم که یه روبات پرنده با موتور بنزینی ( موتور موتور سیکلت 125cc !!!!! ) بسازم یه جایی هم دیدم که طرف اومده بود با موتور پراید یه هلیکوپتر تک سرنشین بزرگ ساخته بود !!!!!
                حالا اگه دوستی باشه ما رو در این زمینه راهنمایی کنه ممنون میشم
                مثلا اینکه ملخش نسبت به وزن نسبتا زیاد موتور چقدر باید بزرگ باشه ؟
                ملخش از چه جنسی باشه و کجا میشه ازش پیدا کرد یا سفارش ساختن داد ؟
                در ضمن پرنده تقریبا فقط میخواد وزن خودش رو تو هوا تحمل کنه
                سلام
                بلاخره یکی موافق پیدا شد
                البته نه اونقدر بزرگ . موتور من 50 سی سی هست و الان هم دارم روش کار میکنم تا بسازمش . من خودم در دوران اخر دبیرستانم که میخواستم دیپلم بگیرم . یه همواپیما کنترلی که به اندازه هواپیمای واقعی اموزشی بود ساختم با همین موتور های سیکلت . جواب هم داد .حالا میخوام هلیکوپتر بسازم .ملخش و پایورش هم تقریبا دارم درست میکنم .ولی هنوز تموم نشده خیلی کار داره

دیدگاه

با سلام

هنوز اون هواپیماهه رو داری ؟ اگه داری حتی اگه خراب هم باشه لطف میکنی یه عکس ازش بزاری ؟
                  من بیشتر واسه پیدا کردن و انتخاب بالش لنگ موندم ، تو باچی بال میسازی ؟
                  با فرمول و رابطه میری جلو و شروع به ساختش میکنی ؟
                  ببخشید اگه سوالام مبتدین ، سابقه ساخت ندارم ممنون میشم یه توضیح نسبتا کامل درباره تهیه بال و ملخ بدی

با سپاس

دیدگاه

با سلام

هنوز اون هواپیماهه رو داری ؟ اگه داری حتی اگه خراب هم باشه لطف میکنی یه عکس ازش بزاری ؟
                    من بیشتر واسه پیدا کردن و انتخاب بالش لنگ موندم ، تو باچی بال میسازی ؟
                    با فرمول و رابطه میری جلو و شروع به ساختش میکنی ؟
                    ببخشید اگه سوالام مبتدین ، سابقه ساخت ندارم ممنون میشم یه توضیح نسبتا کامل درباره تهیه بال و ملخ بدی

با سپاس
                    متاسفانه نه . اون هواپیما قرار بود ساخته بشه تا در جشن واره خوارزمی که اولین بار بود البته مطمعن نیستم که اجرا میشد .فرستاده بشه تا دبیرستان ما در اونجا اول بشه در سراسر کشو.ر چون چند تا مسابقه برگزار کرده بودن .یکیش در سطح مدارس همون منطقه واگه برنده میشدیم در سطح استان و باز اگه برنده میشدیم در سطح کشور در جشنواره شرکت میکردیم البته مال خیلی سال پیش بود . که تمام هزینش را دبیرستان داد . و خوشبختانه ما به جشن واره راه پیدا کردیم . یادمه اینقدر بزرگ بود که برای انتقالش از گارگاهی که داشتیم به دبیرستان و از اونجا به اموزش پرورش استان و مرکز از طرف اموزش پرورش تریلی کفی فرستادن تا اونو حمل کنن به مرکز . تمام قسمت هاش که بصورت اسکلت ساختیم از چوب سبک و محکم بود که یادمه تقریبا 1000 هزار قطقه چوب ما تراش دادیم و بهم اتصال کردیم . بله همش طبق محاسبات انجام شد . ملخش را هم یکی از استاد ن دانشگاه اصفهان که تو اموزش پرورش بود برامون اورد . که اونم از چوب محکم بود . خلاصه متاسفانه وقتی برنده شدیم تحویل اداره شده و هم اکنون هم این طور که من شنیدم در قسمت اموزش هنرستان قرار دادن و بصورت عملی روش کار میکنن برای اموزش برای دانشجویان
                    و برای روکش بالها از یه نوع پارچه خیلی محکم و البته پلاستیکی که یکی از هم کلاسی هام برام اورد استفاده کردیم . ولی جالبیش این جا بود و همچنین هیجانش که برای تستش اداره با پلیس راه هماهنگی کرده بود و تقریبا 15 کیلومتر از باند یه جاده کمر بندی و بزرگ را بستن و دو طرف جاده تماما پلیس بود . واینقدر ماشین دور وبرمون توقف کرده بودن وعکس میگرفتن فکر میکردن هواپیما خراب شده و مجبور به فرود توی جاده کرده . یه دورانی داشتیم که نگو . تقریبا یک سال تمام را صرف درست کردنش کردم . :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

آفرین به تو و دوستات !
                      الان دانشجویی ؟
                      تو که سابقه ساختن رو داری ، زحمت یه اموزش مبتدیانه واسه ساخت ملخ و بال و روابط و . . . رو بکش تا اگه
                      کس دیگه ای هم پیدا شد بتونیم از اون هم استفاده کنیم .
                      حالا به نظرت یه موتور 125 سی سی میتونه واسه هلیکوپتر استفاده بشه ؟
                      وزنش زیاد نیست ؟ البته همینطور که گفتم نمیخواد چیزی رو بلند کنه

دیدگاه

آفرین به تو و دوستات !
                        الان دانشجویی ؟
                        تو که سابقه ساختن رو داری ، زحمت یه اموزش مبتدیانه واسه ساخت ملخ و بال و روابط و . . . رو بکش تا اگه
                        سلام
                        نه دوست عزیز من 2 سال هست که کارشناسیم را گرفتم و الان شرکت تو زمینه مخابرات (بیسیم ) دارم و فعالیت میکنم . گذشت ان روزگاران یاد باد
                        چرا که نشه ولی چون قدرتش زیاد هست باید به نصبت قدرت وبزرگی موتورت سایز هلیکوپترت بزرگ باشه جوری که با این 125 سی سی میتونی یه هلیکوپتر تک نفره بسازی . ولی چون فکر نکنم بتونی بال های اون را بسازی که واقعا بزرگ میشه و مخصوصا راتور rotor که قسمت سخت هلیکوپتر هست . بخاطر همین منم خواستم که از نوع کنترلیشو درست کنم که بتونه علاوه بر وزن خودش بتونه تا 20 کیلو را هم برداره . : :agree: :agree: :agree: :agree:

دیدگاه

آفرین به تو و دوستات !
                          الان دانشجویی ؟
                          با اجازه استاد گرامی خودم aawww چون من در ضیمنه مکانیک(ساخت و تولید(کار با ماشین تراش عادی و CNC)؛ طراحی و...) و هواوفضا تجربه دارم سعی میکنم اون رو در اختیار شما بذارم.
                          سعی کنید از فکر طراحی هلی کوپتر بیایید بیرون(اینکه به صراحت میگم بخاطر اینه که هم مجالش نیست کامل بگم و هم تاپیک زیاد منحرف بشه).
                          اون طراحی هواپیما بهتره. واسه طراحی دو راه داری:
                          1- یه طرح آماده هواپیمای RC از نت گیر بیاری و بزرگش کنی
                          2- یه چند تا کتاب طراحی هواپیما مثل راسکم یا مهندس صدری یا ریمر گیر بیاری و باهاش شروع کنی به طراحی(تو نت هم مطلب برات گیر میاد).
                          گزینه اولی راحت تره. شما نمی تونی از هر موتوری استفاده کنی. اونی که شما در نظر داری چیز ایده آلی در نمی یاد و پرواز باهاش خطرناک خواهد بود. بهترین گزینه واسه موتور توی ایران خرید موتور مارک روتکس هستش. ملخش رو هم می تونی بخری. فکر کنم با یه تماس با پشتیبانی هسا(یا صنایع هوایی قدس) کارت راه بیفته.
                          در کل ارزش پول خرج کردن نداره. اگه پول داری می تونی از صنایع هوایی قدس یا خود هسا یه هواپیمای سبک تمییز با فیبر کربن بخری. خیلی هم خوشگله.
                          Good Luck!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
                            با اجازه استاد گرامی خودم aawww چون من در ضیمنه مکانیک(ساخت و تولید(کار با ماشین تراش عادی و CNC)؛ طراحی و...) و هواوفضا تجربه دارم سعی میکنم اون رو در اختیار شما بذارم.
                            سعی کنید از فکر طراحی هلی کوپتر بیایید بیرون(اینکه به صراحت میگم بخاطر اینه که هم مجالش نیست کامل بگم و هم تاپیک زیاد منحرف بشه).
                            اون طراحی هواپیما بهتره. واسه طراحی دو راه داری:
                            1- یه طرح آماده هواپیمای RC از نت گیر بیاری و بزرگش کنی
                            2- یه چند تا کتاب طراحی هواپیما مثل راسکم یا مهندس صدری یا ریمر گیر بیاری و باهاش شروع کنی به طراحی(تو نت هم مطلب برات گیر میاد).
                            گزینه اولی راحت تره. شما نمی تونی از هر موتوری استفاده کنی. اونی که شما در نظر داری چیز ایده آلی در نمی یاد و پرواز باهاش خطرناک خواهد بود. بهترین گزینه واسه موتور توی ایران خرید موتور مارک روتکس هستش. ملخش رو هم می تونی بخری. فکر کنم با یه تماس با پشتیبانی هسا(یا صنایع هوایی قدس) کارت راه بیفته.
                            در کل ارزش پول خرج کردن نداره. اگه پول داری می تونی از صنایع هوایی قدس یا خود هسا یه هواپیمای سبک تمییز با فیبر کربن بخری. خیلی هم خوشگله.
                            Good Luck!!
                            خوب جناب روزه شما میخواید که بریم سراغ لقمه اماده دیگه . ولی نه من دارم کم کم راش میندازم . البته من میوام خودم این کار را بکنم .گرچه وقت شم ندارم ولی عیبی نداره فوقش طول میکشه .
                            راستی روزه . میشه ملخ هلیکوپتر را از هسا بخرم ؟ داره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aawww
                              خوب جناب روزه شما میخواید که بریم سراغ لقمه اماده دیگه . ولی نه من دارم کم کم راش میندازم . البته من میوام خودم این کار را بکنم .گرچه وقت شم ندارم ولی عیبی نداره فوقش طول میکشه .
                              راستی روزه . میشه ملخ هلیکوپتر را از هسا بخرم ؟ داره ؟
                              داشتن که بلا شک داره ولی خب مثلا کامپوزیتش واقعا گرونه! بعد شما ملخ به اون بزرگی می خواید؟
                              متعادل کردن هلی کوپتر واقعا سخته ها!

دیدگاه

سلام به اساتید گرامی

همینطور که جناب aawww عزیز گفتن ، این که میشه لقمه آماده !
                                من میخوام یه چیزی باشه که بتونم خودم بسازمش اگه قرار باشه برم آمادشو بخرم که دیگه ارزشی نداره ،
                                من نمیگم همون بار اول هلیکوپترم از زمین بلند شه و مثل هلو کار کنه ، من دوس دارم پله پله بسازمش البته با کمک دوستان عزیزی مثل شما ،
                                و این رو هم میدونم کار نشد نداره گر چه میدونم چالشهای زیادی داره ساختنش ولی غیرممکن نیست
                                به نظر من میشه بصورت تجربی هم ساختش ( البته باید مشکل ساخت ملخ حل شه ) ، بقیه کاراش رو میشه حل کرد ( تعادل و . . . )
                                در ضمن زیاد خوشم از هواپیما نمیاد بخاطر سرعت زیادش
                                حالا من میخوام یکی منو راهنمایی کنه که یه موتوری دارم با وزن مثلا 20 کیلو ، هیچ باری هم نمیخواد از زمین بلند کنه ، حالا میخوام یه ملخی واسش بسازم که
                                واسه بلند کردن اون موتور طاقت بیاره ( البته این رو هم میدونم به این ساده گیها هم نیست پرنده به دور خودش میچرخه و هزاران مشکل دیگر . . . )
                                البته میگم این فقط طرح اولیه و خامه که کم کم بقیه مراحل رو حل میکنیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...