اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] راهنمای ساخت یک ربات پرنده آموزش بدید لطفا!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمای ساخت یک ربات پرنده آموزش بدید لطفا!!

توی طراحی های مربوط به اشیاء پرنده هر چه قدر موضوع جزئی تر میشه همون طور سخت تر هم میشه. مثلا طراحی خود هواپیما و هلی کوپتر از طراحی و ساخت اجزاء جانبی مثل پروانه واقعا خیلی راحت تره. اگه بدونید که طراحی و ساخت خود پروانه چقدر سخته باورتون نمیشه. شما باید اول با یک سری مفهوم ها مثل ضرایب لیفت،درگ و تراست و... آشنا بشید. واسه طراحی هم فکر کنم بهتر باشه به فروم های هواوفضا مراجعه کنید.

اضافه شده در تاریخ :
    در هر صورت حرف هایی که بنده میزنم فقط نظر و تجربیات منه. امیدوارم کسی ناراحت نشه و نگه که من دارم آیه یاءس می خونم. براتون آرزوی موفقیت دارم. هر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم.

دیدگاه

سلام

من هم یه نظری دارم
      حالا چرا اینقدر بزرگ ???
      آخه موتور 125cc. والا خیلی بزرگه !!!! بعد ساخته بشه برای چه کاری ?
      من طبق تجربه ای که توی ساخت مدل دارم مثل عمود پروازها با 1 سانت تغییر زاویه موتور یا ملخ یا ... نتیجه کاملا عکس میشد توی پرواز
      خوب حالا شما چرا توی فکر میکرو هلیکوپتر ها نمیرید یعنی یه هلیکوپتر خیلی کوچیک بسازید که به نظر من الان خیلی خیلی مورد توجه هست
      یعنی میکرو هلیکوپتر یا میکرو کوادکوپتر یا ملخ های جاسوس یا .... الان خیلی کاربرد و .... بیشتری داره
      ولی یه هلیکوپتر به این بزرگی به نظر من کاربردی نداره
      توی فکر ربات های کوچیک پرنده برید
      http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

سلام
        میشه به جای جایرو از کامپس استفاده کرد فقط ببخشید اگه حرفم نامربوط بود.

دیدگاه

سلام به دوستان

قبل از هر چیز ممنونم از راهنماییهاتون و میدونم شما دوستان هر چیزی که میگید برای راهنمایی کردن و در اختیار گذاشتن تجربیات خودتونه پس این اسمش لطفه نه
          نا امید کردن !
          من اول تو فکر ساخت یک پرنده الکتریکی بودم البته از نوع چهار موتوریش (کواد ) ، ولی وقتی دیدم اینقدر مصرفش و خرجش و خرابی باطریش زیاده و در کل خیلی استهلاک داره و گرونه ، کلا قیدش رو زدم رفتم سمت موتور سوختی ؛
          یه سرچ کردم واسه موتورای سوختی ، اونا هم حتی اندازه کوچیکش هم خیلی گرون بود حدود 400 تومن !
          حالا جدا از این قیمت ، قدرت زیادی هم نمیتونی ازش بگیری ( البته به نظر من ) ؛
          این عوامل دست به دست هم دادن تا اینکه پیش خودم گفتم این چه کاریه میرم یه موتور موتور سیکلت که زیاد هست و ارزون هم گیر میاد پیدا میکنم و روی اون کار میکنم
          و بیشتر این موتور رو واسه قدرتش انتخاب کردم
          البته شما میگید اندازش بزرگ در میاد من فکر نمیکنم اونطور که فکرشو کنید بزرگ شه چون یکی با موتور پراید یه تک سرنشین رو ساخته بود اندازش هم بزرگ بزرگ نشده بود ، تازه من نمیخوام باهاش تکسرنشین و نفربر بسازم ، میخوام واسه اولین تجربم روش کار کنم و اندازش هم فک نکنم یک چهارم هلیکوپتر با موتور پراید شه !!!
          این هم هلیکوپتر با موتور پراید :
          http://inn.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=0&Id=111226&Rate=0
          مهم نیست که چه مدرکی دارید ، مهم این است که چه درکی دارید ...

دیدگاه

سلام

من نمیخام نا امیدتونکنم
            ولی چون لوازم این هلیکوپتری که میخواهید بسازید هیجا نیست و خودتون باید طراحی کنید
            از جمله روتور و سروو موتور بسیار قوی و سیستم سوخت رسانی و ملخ و ....
            شرط میبندم حداقل 15 ملیون پاتون درمیاد و حداقل زمانی که باید روش کار کنید 2 سال هست
            در صورتی که کوادکوپتر 1 ملیون بیشتر خرج نداره
            این قیمتی که دادم الکی نیست خودتون میتونید سوال کنید که همین ملخش پاتون 500 هزار در میاد
            و تراشکاری سیستم روتور و انتقال قدرت هم که دیگه سربه فلک میکشه
            http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

سلام و ممنونم از راهنماییهاتون

چند تا سوال داشتم :
              1- یه هلیکوپتر وقتی میخواد از زمین بلند شه سرعت چرخش ملخ رو افزایش میده یا اینکه زاویه ملخها تغییر میکنه یا اینکه هر دوش ؟
              2- ملخ دم ، نیروی چرخشش رو با یه چیزی مثل میل گاردن از موتور میگیره یا اینکه خودش یه موتور مستقل داره ؟
              3- چرا شکل فیزیکی ملخها و حتی بالها رو ( چه در هواپیما و چه در هلیکوپتر ) به شکل تقریبا بیضی و شکل اشک میسازن ؟ میدونم که واسه مسائل ایرودینامیکی
              هستش ولی یکمی تحلیلش سخته پیشم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad.e.c.m
                سلام و ممنونم از راهنماییهاتون

چند تا سوال داشتم :
                1- یه هلیکوپتر وقتی میخواد از زمین بلند شه سرعت چرخش ملخ رو افزایش میده یا اینکه زاویه ملخها تغییر میکنه یا اینکه هر دوش ؟
                2- ملخ دم ، نیروی چرخشش رو با یه چیزی مثل میل گاردن از موتور میگیره یا اینکه خودش یه موتور مستقل داره ؟
                3- چرا شکل فیزیکی ملخها و حتی بالها رو ( چه در هواپیما و چه در هلیکوپتر ) به شکل تقریبا بیضی و شکل اشک میسازن ؟ میدونم که واسه مسائل ایرودینامیکی
                هستش ولی یکمی تحلیلش سخته پیشم !
                1- زاویه حمله پروانه برحسب میزان سرعت(که در این مورد بخاطر عدم حرکت افقی صفر هستش) تغیییر میکنه(هر چه سرعت کمتر باشه بیشتر تغییر میکنه) و سپس دور موتور(پروانه رو فقط واسه تغییر سرعت تغییر می دن).

2- از موتور میگیره.

3- بخاطر اینکه عدد ماخ در نوک پروانه بیشتر از ته(کنار میله روتور) پروانه هستش.

دیدگاه

بخاطر اینکه عدد ماخ در نوک پروانه بیشتر از ته(کنار میله روتور) پروانه هستش
                  چه ربطی به سوال ایشون داشت؟؟
                  ساختن بال و ملخ شکل اشک اصلی ترین مسئله یه پرنده هست طبق یه قانون ساده فشار هوای بالای بال یا ملخ که انحنا داره به علت سرعت جریان هوای بیشتر نسبت به پایین بال یا ملخ که منحنی نیست و صافه کمتره و این اختلاف فشار باعث بوجود اومدن نیروی برا یا لیفت میشه

دیدگاه

یا سلام

ممنونم از پاسخ تمامی دوستانم
                    ممنون از شما جناب mahdi.7 از پاسختون و همچنین ممنونم از جناب rozeh ولی اگر یکمی با زبان ساده تر توضیح میدادن خیلی بهتر و قابل درک تر بود .
                    حالا اگه یکی از دوستان بدون استفاده از اصطلاحات تخصصی در مورد سوال 1و 2 بیشتر توضیح بده ممنون میشم
                    ( همان طور که گفتم با زبانی ساده و قابل درک برای همه )

ممنونم از همگی

دیدگاه

یا سلام

ممنونم از پاسخ تمامی دوستانم
                      ممنون از شما جناب mahdi.7 از پاسختون و همچنین ممنونم از جناب rozeh ولی اگر یکمی با زبان ساده تر توضیح میدادن خیلی بهتر و قابل درک تر بود .
                      حالا اگه یکی از دوستان بدون استفاده از اصطلاحات تخصصی در مورد سوال 1و 2 بیشتر توضیح بده ممنون میشم
                      ( همان طور که گفتم با زبانی ساده و قابل درک برای همه )

ممنونم از همگی
                      نوشته اصلی توسط mahdi.7
                      چه ربطی به سوال ایشون داشت؟؟
                      ساختن بال و ملخ شکل اشک اصلی ترین مسئله یه پرنده هست طبق یه قانون ساده فشار هوای بالای بال یا ملخ که انحنا داره به علت سرعت جریان هوای بیشتر نسبت به پایین بال یا ملخ که منحنی نیست و صافه کمتره و این اختلاف فشار باعث بوجود اومدن نیروی برا یا لیفت میشه
                      من موندم که منظور شما خود پروانه هستش یا مقطع پروانه!؟ اگه منظورت مقطع پروانه یا همون ایرفویلش(airfoil) هستش که حرف اون یارو (mahdi.7) درسته. با استفاده از رابطه برنولی شما می تونی موضوع رو متوجه بشی. من خیال کردم شما منظورت از اون حرف اینه که چرا پروانه تویست(twist)(پیچش) داره.
                      شما کجای شماره 1 و 2 رو متوجه نمی شی؟

دیدگاه

در موردشون بیشتر اطلاعات میخواستم
                        یعنی جزئی تر مکانیسمشون تشریح بشه تا راحت تر درک شه
                        همون پاسخهایی که قبلا دادین رو با سادگی تشریحش کنید و اصطلاحات رو معنی کنید و مفهومی بیان کنید
                        مثلا بجای اینکه بگید نیروی lift ، بگید نیروی بالا برنده و ...
                        شما فکر کنید میخواین واسه یه بچه یا یه پیرمرد :smile: این رو بفهمونید

ممنونم

دیدگاه

در موردشون بیشتر اطلاعات میخواستم
                          یعنی جزئی تر مکانیسمشون تشریح بشه تا راحت تر درک شه
                          همون پاسخهایی که قبلا دادین رو با سادگی تشریحش کنید و اصطلاحات رو معنی کنید و مفهومی بیان کنید
                          مثلا بجای اینکه بگید نیروی lift ، بگید نیروی بالا برنده و ...
                          شما فکر کنید میخواین واسه یه بچه یا یه پیرمرد :smile: این رو بفهمونید

ممنونم
                          من متاسفم؛
                          شما باید زبان خودتون رو تقویت کنید. اگه من از الان اینا رو بخوام براتون اینجوری بگم ممکنه بعدا بیشتر توی دردسر بیفتین. شما باید خودتون رو با محیط هواوفضا وفق بدین. جالبه بدونید که بهترین و بیشتر مطالب در ضمینه هواوفضا هنوز لاتین هستن.

واسه سوال 2 شاید این دو تصویر کیوتی وی از این دو هلی کوپتر مشهور کمکت کنه:

اگه بیشتر می خوای اینو ببین:

cutaway of helicopter

دیدگاه

سلام دوستان یه سوال داشتم
                            تو اینترنت پره از نقشه های هواپیمای تک سر شین به نظرشما این نقشه ها جواب میدن،شما کسی رو دید که ساخته باشه ؟

دیدگاه

سلام
                              میشه یکی پی سی بی فلایت کنترل kk رو قرار بده

دیدگاه

سلام اصلا نتونستم برنامه نویسی بردکواد دانلود کنم لطفا راهنمایی کنید behnam573284@yahoo.comممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...