اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالاتی در مورد موتور Brushless

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوالاتی در مورد موتور Brushless

سلام دوستان من قصد دارم با موتورهای براشلس کار کنم رفتم بخرم دیدم هیچ شناختی ندارم گفتم یک تحقیق و پرسوجویی بکنم بعد برای همین سوالات زیر را دارم از دوستان واستادان گرامی خواهشمندم مرایاری کنید @};- @};- @};- @};-
    1_ این درایوری که برای این موتورها است را نمی شه ساخت؟ :eek:
    2_ برای هر موتور یک درایور می خواهد یا نه یکی برای چند تا بسه ؟(برای چند تا بسه؟)
    راستی چقدر گرونه :mrgreen:
    معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
    اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
    آموزش Modelsim

پاسخ : سوالاتی در مورد موتور Brushless

کار که نشد نداره! میشه درایور ساخت ولی یه خورده سخته! به این راحتی نیست! مثلا شما تو انجمن سرچ کنی در مورد بحث شده! سخته! ولی شما میخوای بخری قبلش حتما کامل تحقیق کن! در مورد هر دو سری موتورهای براشلس inrunner و outrunner! در مورد درایور و باطری ها! اگه میخوای کواد روتور بسازی که در مورد ژیرسکوپ و ... هم باید تحقیق کنی! ولی کلا خوبه. دلسرد نشو! پشت کار داشته باش!
    در ضمن برای هر موتور شما یه دونه درایور نیاز داری!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirna3r
      کار که نشد نداره! میشه درایور ساخت ولی یه خورده سخته! به این راحتی نیست! مثلا شما تو انجمن سرچ کنی در مورد بحث شده! سخته! ولی شما میخوای بخری قبلش حتما کامل تحقیق کن! در مورد هر دو سری موتورهای براشلس inrunner و outrunner! در مورد درایور و باطری ها! اگه میخوای کواد روتور بسازی که در مورد ژیرسکوپ و ... هم باید تحقیق کنی! ولی کلا خوبه. دلسرد نشو! پشت کار داشته باش!
      در ضمن برای هر موتور شما یه دونه درایور نیاز داری!
      برای هرموتور یه دونه که خرجش خیلی میره بالا :eek: :eek: :eek:
      این درایورش چیه که ساختنش خیلی سخته از دوستانی که کارکردن خواهش می کنم من را راهنمایی کنند :cry:
      معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
      اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
      آموزش Modelsim

دیدگاه

تو این لینک در مورد این موضوع بحث شده!
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52169.0
        در ضمن اگه قبلش سرچ کنید بهتره! چون در این مورد زیاد بحث شده! بعدشم شما باید اول ببینید موتور براشلس چه فرقی با انواع دیگه داره بعد خودتون متوجه میشین که درایور اون چی هست و چیکار میکنه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirna3r
          تو این لینک در مورد این موضوع بحث شده!
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52169.0
          در ضمن اگه قبلش سرچ کنید بهتره! چون در این مورد زیاد بحث شده! بعدشم شما باید اول ببینید موتور براشلس چه فرقی با انواع دیگه داره بعد خودتون متوجه میشین که درایور اون چی هست و چیکار میکنه!
          ممنون دوست عزیز @};- @};- @};-
          آموزش Modelsim

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X