اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] ساخت ربات عمود پرواز 4 موتوره

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت quadrotor

ممنون از دوستان عزیز
    من تمام وسال ساخت مولتی روتر رو گرفتم فقط مونده فلایت کنترل :biggrin:
    ببخشید فقط یک سوال دیگه دارم در مورد برد kk هستش که این برد نیاز به چه جایرو هایی داره تا فلایت کنترل کامل بشه و اگه ممکنه جایرو هایی که نیاز هستش برای این برد بگیرم بفرمایید و ورژن برد kk فرق میکنه که چه جایرو هایی بگیرم براش یا نه ؟ بهترین ورژن برد kk هم اگه ممکنه بفرمایید . منون از شما .

دیدگاه

سلام

ورژن های برد KK از نظر کاریی تقریبا همگی مثل هم هستن ، هر کدوم رو تهیه کنید مشکلی نیست
      برای برد KK هم باید 3 جایرو استفاده کنید که از 50 هزار هست به بالا ، هر چقدر کیفیت جایرو بیشتر باشه دقت بیشتری هم داره
      از جایرو 3 محوره WiiMotion هم می توانید استفاده کنید
      http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

سلام
        اقا میلاد موتور و اسپید باطری رو اخرش چی گرفتید؟؟
        رادیو چی؟
        قیمت هرکدوم رو میگید؟

دیدگاه

سلام مهدی عزیز
          موتور :Emax BL-2832
          http://www.bestrcmodel.com/index.php?route=product/product&path=24&product_id=93
          اسپید کنترلر : HobbyWing FlyFun Brushless ESC 30A
          http://shirazrc.ir/extrapage/11
          رادیو : JR DSX7 7chanel
          http://www.tehranhobby.com/index.php/radios/jr/dsx7

موتور 80 تومن شد هر کدوم و اسپید کنترلر 50 تومن . رادیو هم 550 شد .

باطری : DUALSKY 5000 MAH 4S - 22.2 45C
          باطری 4 سل 5000 میلی آمپر
          45 سی تخلیه

350 تومن شد .
          شارژر: IMAX MODELE 86
          140 تومن

یک برد kk هم با جایر ها سفارش دادم حدود 450 تا 500 فروشگاه گفتش میشه .

فقط برای باطری مارک بهتر چی هستش ؟

دیدگاه

سلام
            اخرش که رفتی چینی خریدی البته اینا مارک های خیلی خوبین و همه راضی هستن اما در حد خودشون :NO:
            رادیوت حرف نداره یه چیزیه که یه عمر برات میمونه (اگه باش گردو نشکنی!!)
            باطری چرا اینقدر گرونه؟!!!
            مارک های بهتر برای باطری LRP و team orion هست که بهتر از باطری چینی هاست اما تو که نمیگیریشون!!

دیدگاه

والا این موتور و اسپید کنترلر ها رو که مستقیم رفتم پیش جناب [...] فروشگاه [...] و گفتم بهترین ها بهم بده که اینها رو تقدیم کردن و به گفته خودش چینی نیست :biggrin: اما باتری تازه خیلی ارزون بود که گرفتیم :biggrin: قیمت ها خیلی بد جور رفته بالا :eek:
              بازم ممنون از راهنماییتون ان شا الله ساختمش حتما یک فیلم میزارم تو انجمن :applause:
              با تشکر
              جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۱۷:۵۴ ۱۳۹۵/۰۳/۱۴. دلیل: حذف نام شخص

دیدگاه

خیلی جالبه! جدیدا به ملت جنس چینیو به جای اروپایی و امریکایی میفروشن!! لابد axi اورجینال چینه زدن جمهوری چک!!!
                دوست عزیز اینا یه مشت دلال و بازاری هستن که فقط به فکر غالب کردن جنس هاشون به مردم و پر کردن جیبشون هستن... شما فقط میتونی حداکثر 10 درصد حرف هاشون رو قبول کنی!!
                بگذریم امیدوارم نتیجه کار اونی که مورد نظرتونه بشه و لذتشو ببرید و حتما مارو بی خبر نزاری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  خیلی جالبه! جدیدا به ملت جنس چینیو به جای اروپایی و امریکایی میفروشن!! لابد axi اورجینال چینه زدن جمهوری چک!!!
                  دوست عزیز اینا یه مشت دلال و بازاری هستن که فقط به فکر غالب کردن جنس هاشون به مردم و پر کردن جیبشون هستن... شما فقط میتونی حداکثر 10 درصد حرف هاشون رو قبول کنی!!
                  بگذریم امیدوارم نتیجه کار اونی که مورد نظرتونه بشه و لذتشو ببرید و حتما مارو بی خبر نزاری
                  سلام

نمی خواهم بحث رو کش بدم ولی آقای [...] [...] یکی از بهترین فروشندگان لوازم مدل هستن
                  طبق قیمتی هم که من گرفتم قیمت ها حدودا 2 برابر شده اند یعنی باطری 60 هزار شده 100 هزار oo: موتور از 25 هزار شده 38 هزار oo:
                  جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۱۷:۵۴ ۱۳۹۵/۰۳/۱۴. دلیل: حذف نام شخص

دیدگاه

اخه soodi جان خودت که بهتر میدونی EMAX و HobbyWing و dualsky همشون چینی اورجینالن!!
                    پس ایشون رو چه حسابی گفته اینا چینی نیستن من در عجبم :eek:
                    قصدشون از این حرف چی بوده؟ به نظر من این حرف هارو برای کسانی که تازه میخوان بیان تو این کار تجربه و شناختی از بازار مدل ندارن فقط میشه زد تا جنس فروش بره!
                    خودت فکر کن اگه به من یا تو همچین حرفی میزد من همون موتور هارو میکردم جای چشماش تا دفعه دیگه از این حرفا نزنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                      اخه soodi جان خودت که بهتر میدونی EMAX و HobbyWing و dualsky همشون چینی اورجینالن!!
                      پس ایشون رو چه حسابی گفته اینا چینی نیستن من در عجبم :eek:
                      قصدشون از این حرف چی بوده؟ به نظر من این حرف هارو برای کسانی که تازه میخوان بیان تو این کار تجربه و شناختی از بازار مدل ندارن فقط میشه زد تا جنس فروش بره!
                      خودت فکر کن اگه به من یا تو همچین حرفی میزد من همون موتور هارو میکردم جای چشماش تا دفعه دیگه از این حرفا نزنه
                      نه بابا نفرمایید ، جای چشماش :biggrin:
                      درسته ، فروشنده باید اطلاعاتی که در مورد محصول میده درست باشه
                      ولی مشتری هم باید قبل از خرید خودش جست و جو بکنه چون این جور حرف ها و کار ها همیشه بین کاسب ها هست ، کلا کاسب کار باید اینطوری باشه :biggrin:
                      در هر صورت موفق باشید و منتظر پرواز کوادکوپترتون هستم

راستی یک نکته ( با این قیمت دلار دیگه اصلا کرش نمیصرفه یعنی مواظب پروازتون باشید :biggrin: :mrgreen: :biggrin

دیدگاه

ببخشید من دخالت می کنم اما داشتم دنبال یکی از فیلم های پرواز جناب [...] میگشتم این تاپیک را دیدم
                        من شاید بیش از 5 میلیون از ایشون خرید کردم و تا الان نشنیدم دروغی گفته باشن خداییش خیلی به من کمک کردن و خیلی خیلی حوصله به خرج دادن و الان هر وقت میرم [...] به فروشگاهشون سر می زنم فکر نمیکنم ایشون همچین چیزی گفته باشن چون همه میدونن دوال اسکای و هابی وینگ چینی هست از روی وظیفه خواستم جایی بدگویی بی مورد نشه من فکر میکنم حضورا به فروشگاهشون سر بزنین خودتون قبول می کنین و من که باهاشون دوستم نباید بگم من تو کار روبات نیستم اما خیلی فروم خوبی هست و از خوندن پست ها لذت میبرم.
                        جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۱۷:۵۶ ۱۳۹۵/۰۳/۱۴. دلیل: حذف نام شخص

دیدگاه

نوع سیم جهت اتصالات در ساخت quadrotor

سلام به دوستان

همان طور که می دانید سیم سیلیکونی ، سیمی است با قابلیت جریان دهی بالا (100 آمپر) و دارای روکش سیلیکونی که این سیلیکونی بودن جنس روکش سیم باعث مقاومت شدید در برابر گرما می شود تا حدودی می شود گفت که نسوز است.

حال یه سوال که ذهن بنده رو مشغول کرده این است که

1- با توجه به قیمت بالای سیم سیلیکونی آیا استفاده از آن در اتصالات فی مابین موتور - اسپید - باتری و ... ضرورت دارد؟
                          2- آیا امکان جایگزینی سیم های افشان معمولی بازار به جای سیم سیلیکونی وجود ندارد؟
                          همواره یادمان باشد:
                          1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
                          2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
                          3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

همین سیم هایی که توی خروجی اسپید و سیم های موتور استفاده شدن؟
                            متری چنده؟ فروشگاه های مدل دارن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                              همین سیم هایی که توی خروجی اسپید و سیم های موتور استفاده شدن؟
                              متری چنده؟ فروشگاه های مدل دارن؟
                              آره اونها سیم سیلیکونی هستند، اگر دقت کرده باشید اگر کبریت هم زیرش بگیرید نمی سوزه.

من از مشهد متری 25 هزار تومان قیمت گرفتم و در اون لحظه ای جوری :eek: :angry: بودم.

سوال من همچنان باقی است!

آیا امکان جایگزینی سیم های افشان معمولی بازار به جای سیم سیلیکونی وجود ندارد؟
                              همواره یادمان باشد:
                              1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
                              2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
                              3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

خب هادی اصلی همچنان مس هست و سیلیکون ارتباطی با هدایت سیم نداره همونطور که خودتون گفتید برای جلوگیری از سوختن سیم هست چون جریان زیادی ازش عبور میکنه من خودم از سیم ضخیم معمولی برای اسپیدی که ساختم استفاده کردم و مشکلی ندارم ولی چون موضوع ایمنی مهمه اگه من باشم از همون سیم silicon میگیرم و استفاده میکنم
                                ولی حتما از سیم مناسب استفاده کنید اگه سیم ضعیف استفاده کنید حتما سیم اب میشه!!
                                یه نکته مهم دیگه این که حتی الامکان برای اتصال موتور به اسپید از سیم بلنداستفاده نکنید و تا میشه اسپید رو نزدیک موتور بزارید
                                جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۱۸:۰۲ ۱۳۹۵/۰۳/۱۴. دلیل: تصحیح متن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X