اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب موتور براشلس و نحوه استفاده از موتور CD-ROM برای ربات پرنده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انتخاب موتور براشلس

بچه ها یه مارک موتور ( دقیق با نوعش ) میشه معرفی بکنید ؟
    برای وزن 1500 گرم

یه نکته هست ذهنم رو مشغول کرده
    الان روی موتور مینویسه برای 500 گرم
    یعنی اگر 4 تا موتور استفاده بشه تا 2000 گرم رو بلند می کنند ؟

الان این باطری ها وزنشون چقدره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
      بچه ها یه مارک موتور ( دقیق با نوعش ) میشه معرفی بکنید ؟
      برای وزن 1500 گرم

یه نکته هست ذهنم رو مشغول کرده
      الان روی موتور مینویسه برای 500 گرم
      یعنی اگر 4 تا موتور استفاده بشه تا 2000 گرم رو بلند می کنند ؟

الان این باطری ها وزنشون چقدره ؟
      بله همین طور هست که گفتین
      مثلا سری GT مارک Emax مدل: Gt2820
      دارای تراست 1650 گرم هست.
      این یعنی که هر موتور توانایی بلند کردن این مقدار گرم رو داره، حالا اگر یک ربات پرنده مثلا کوادروتور داشته باشید چون 4 تا موتور دارید دقیقا 6.6 کیلو رو می تونید از زمین بلند کنید ولی در عالم واقعیت یه چیزی در حدود 6 کیلو رو می تونید بلند کنید.شایدم هم کمتر.

باطری ها که وزن زیادی ندارن، مثلا باطری لیتیوم پلیمر من 170 گرم هست.
      همواره یادمان باشد:
      1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
      2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
      3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

جناب اکرمی برای کواد میخواین یا هواپیما؟؟ چون هرکدوم با هم فرق میکنن
        برای مثال موتور AXI 2814/12 تراستی معادل 1800 گرم (با ملخ 4.5*9) برای هواپیمای ترینر یا 1600 برای سایز saileplane یا 1200 گرم برای 3D و hotliner با باطری 3 سل داره که اسپید کنترل 40 امپر میخواد (بقیه سایز ها ملخ هاشون فرق میکنه)
        من بهتون پیشنهاد میکنم این کاتالوگ رو دانلود کنید یکی از کامل ترین کاتالوگ موتور های براشلسه که مشخصات ریز تمام موتور ها و اسپید و... رو گفته:
        Actual catalogue 2010 high resolution
        یا
        Actual catalogue 2010 low resolution

دیدگاه

مرسی از دوستان
          واسه کوادکوپتر می خوام
          راستیتش چون تو ایران زندگی می کنیم، دیتاشیت با اصل ، از زمین تا آسمان فرق می کنه و از فروشند هم سوال کنی، هرچی داره میگه خوبه !
          واسه همون گفتم دوستان که تجربه دارند بگند چه موتورهایی واسه یه کوادکوپتر می تونه خوب باشه

دیدگاه

این زندگی تو ایران رو شدید و با کمال تاسف موافقم :cry:
            برای کواد عرفش موتور هایی با KV پایین تر از 1000 هست و تراست اون با توجه به وزن کلی انتخاب میشه
            توی کواد بیشتر به کیفیت ساخت موتور و راندمان توجه کنین چون چند تا موتور با هم کار میکنن اگه راندمان موتور پایین باشه زمان پرواز مفید رو بسیار کاهش میده
            (نتیجه اخلاقی: از موتور های چینی تا جای ممکن استفاده نکنید :NO: به غیر از استثناهاشون)

دیدگاه

منم با موتور سی در رام تونستم ملخ کوچیکی راه اندازی کنم ولی مال من سیم پیچیش دلتا و دارای سنسور هستش قدرتش بدک نیست تنها مشکلم معکوس کردنش هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajjad49200 نمایش پست ها
                منم با موتور سی در رام تونستم ملخ کوچیکی راه اندازی کنم ولی مال من سیم پیچیش دلتا و دارای سنسور هستش قدرتش بدک نیست تنها مشکلم معکوس کردنش هست
                با سلام و درود
                در صورت امکان از وسیله ای که ساخته اید تصویری قرار دهید.
                آیا میزان پیشرانه[1] تولیدی به مقداری هست که بتوان رباتی را پرواز داد؟

[1]- پیشرانه = Thrust

دیدگاه

سلام اگر ممکن فایل برد چاپی مدارتون را هم در اختیار ما قرار بدید ممنون میشیم....

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط mahdi_7 نمایش پست ها
                  هگزا و پنتا ساختنشون مکافاتش از کواد بیشتره چون عمومیت کمتری داره و همچنین زمان پرواز کمتری داره چون موتور بیشتری داره و وزن بیشتری داره...
                  استفاده از موتور های CD-ROM خیلی خوبه اما بشرطی که modify بشن مثل عوض کردن مگنتاشون با مگنت های نئودیومی و سیم پیچی دوباره با روش دلتا (خود موتور ها به روش ستاره سیم پیچی شدن) و گذاشتن baring tube جدید و بزرگ تر با بلبرینگ و عوض کردن شافت تا بشه استفاده بدرد بخوری ازشون کرد
                  من فقط دست و پا شکسته سیم پیچی دلتا کردم چون مگنت های نئودیومی و baring tube پیدا نکردم
                  این لینک هارو ببینید خیلی مفیده همه چیز رو توضیح داده:

این لینک طرز سیم پیچی موتور هارو یاد داده من از روی عکس Delta Connection موتور رو سیم پیچی کردم

اینم یه لینک که در مورد modifiy کردن موتور ها توضیحات خیلی خوبی داده تراست عادی موتور CD-ROM رو ببینید بعد اصلاح شده اون رو ببینید (من سر همون مگنت ها و اون میله وسط استاتور که بلبرینگ داره یا همون baring tube گیر کردم) به صفحه های دیگه سایتش که همون بالای صفحه هست هم حتما برین

لینک زیاد هست در مورد این موتور ها تازه اگه موتور 12 تا pole داشت میشد به روش DLRK یا LRK سیم پیچی کرد که دیگه معرکه میشد!!
                  موتور رو با اسپیدکنترلی که خودم ساختم درایو کردم اینم عکسش:
                  اگر ممکن فایل مدار چاپی این اسپید کنترل راهم در اختیار ما قرار بدید

نوشته اصلی توسط mahdi_7 نمایش پست ها
                  اول یه چیز بگم که موضوع این تاپیک مناسب بحث الان ما نیست اگه مایل هستید توی یه تاپیک دیگه یا توی PM ادامه بدیم...
                  عرضم به خدمتتون که اره با اوضاع بازار ایران و تنوع بسیار زیاد محصولات ادم پیر میشه بخواد یدونه اینارو اپگرید کنه!! بهتره بریم اماده بخریم خودمونو زجر الکی ندیم!
                  برای درایو این موتور که از روش سنسورلس (بدون سنسور یا روش back-emf) استفاده کردم و این اسپید هم سنسورلسه کلا همه موتور های هلیکوپتر و هواپیما موتور ها و اسپیدهاشون سنسورلس هستند چون مزیت موتور های سنسور دار نسبت به موتور های سنسورلس تورک بالا توی لحظه استارت هست که توی ماشین ها فقط کاربرد داره
                  این جریان درایوری که ساختم یه قصه طولانیه که جناب نوربخش راد (aivhl) تمام زحمت هاشو کشیدن و من فقط برای ورژن DIP که خودم میخواستم بسازم PCB طراحی کردم و ساختم
                  توضیحاتش خیلی زیاده خلاصش اینه که این درایور سنسورلس هست که میکروش با atmega 88 هست و کار سوییچ قدرت توسط 6 تا ماسفت (3 تا p و 3 تا n ) انجام میشه که حد ماکزیمم ولتاژ و جریان قابل تحمل به ماسفت ها (همچنین ولتاژ ماکزیمم رگولاتور میکرو) بستگی داره که با این قطعاتی که ما ساختیم از 2 سل تا 15 سل و حداکثر جریان 40 امپر هست
                  این برد تست هست که من ساختم که هم با رایط I2C (رابط استاندارد اسپید کنترل ها) و روتاری انکودر و کلید میشه بهش فرمان داد و یه LCD هم بهش وصل میشه که RPM موتور و PWM رو نشون میده
                  برد اصلی بصورت SMD هست که فقط رابط I2C داره

تمامی این توضیحات و شماتیک و سورس توی این تاپیک هست:
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52169.0

مثل اینکه تاپیک فوق حذف شده چیزی نمی آره .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOHAMAD462 نمایش پست ها
                    سلام اگر ممکن فایل برد چاپی مدارتون را هم در اختیار ما قرار بدید ممنون میشیم....

اگر ممکن فایل مدار چاپی این اسپید کنترل راهم در اختیار ما قرار بدید

مثل اینکه تاپیک فوق حذف شده چیزی نمی آره .....
                    با سلام و درود
                    نحوه ساخت این مدار در این مطلب مورد بررسی قرار گرفته است:
                    سلام, راستش قصد دارم از دوستان کمک بگیرم تا بتونیم با هم این موتور رو راه اندازی کنیم. قبل از هر چیز برای دوستانی که این نوع موتور اشنایی ندارد طرز کار موتور رو توضیح میدم. این نوع موتور در واقع نوعی موتور بدون جاروبک هست که در اون سیم پیچ ثابت و اهنربا متحرک هست. این نوع موتور در دو نوع سنسور دار (Sensor Based) و بدون سنسور

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X