اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت رادیوی فدرتمند برای هواپیمای رادیو کنترل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت رادیوی فدرتمند برای هواپیمای رادیو کنترل

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
    ممنون دوست عزیز :nice:
    کتابش همینه:زبانش سی هست دیگه؟؟ برای شروع خوب هست برای مبتدی ها؟
    http://www.newkiteshop.com/product_info.php/cPath/47/products_id/454/pname/%D9%85%D8%B1%D8%AC%D8%B9-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%DA%A9%D9%86%D8%AA%D 8%B1%D9%84%D8%B1-AVR
    راستی برای انتخاب پراگرمر باید به چه چیزی توجه کرد؟؟؟ مثلا یک نمونه که بالا معرفی کردید!!!الان مثلا من مدار را به صورت اماده روی ان برد اموزشی می بندم!!! اگه من از یک مداری خوشم بیاد و بخوام ببندمش :یعنی مدار چاپی اش را درست کنم! ایا مشکلی پیش نمیاد؟؟ یعنی باید از نوع بردش اش را توی مثلا پروتل درست کنم؟
    راستی میشه ادم خودش بدون اینکه پول بده برد بخره :خودش برد اموزشی درست کنه با قطعات؟
    سپاس
    بله، C هستش. بله! به نظر من عالیه! شما خودت هم باید یه مقدار کوشا باشی.
    پروگرمر هر چه گرونتر بهتر! :biggrin:
    اون بردی که معرفی کردم پروگرمر نمی خواد.
    بله! توی یه برنامه طراحی PCB!
    بخوای خودت برد آموزشی رو درست کنی نمیصرفه! حتی گرونتر هم احتمالا در میاد.

دیدگاه

ممنون دوست عزیز
      راستی تفاوت یک پراگرامر با برد اموزشی که معرفی کردید چی هست؟؟؟
      مثلا من که مبتدی هستم گمان نکنم برام به صرفه یک برد اموزشی خفن بگیرم(100000 تومان) بد تر ادم گیج میشه این برد ها بگیره!!! شما پراگرمر خوب سراغ داری؟یک چیز ساده میخوام تا کم کم راه بیفتم! :agree:
      سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز
        راستی تفاوت یک پراگرامر با برد اموزشی که معرفی کردید چی هست؟؟؟
        مثلا من که مبتدی هستم گمان نکنم برام به صرفه یک برد اموزشی خفن بگیرم(100000 تومان) بد تر ادم گیج میشه این برد ها بگیره!!! شما پراگرمر خوب سراغ داری؟یک چیز ساده میخوام تا کم کم راه بیفتم! :agree:
        سپاس
        این آخرین جواب من هستش.
        چون این بحث مرتبط با تاپیک و بخش نیست و ممکنه باهامون برخورد بشه(خب البته حق هم دارن).
        1- پروگرمر فقط میکرو رو پروگرم میکنه
        2- با برد می تونی فقط یاد بگیری
        اگه پشت کامپیوترت پورت پرینتر(پارالل) داره پس این کافیه:

STK300 AVR Programmer Rev.c

اگه که بخوای با USB باشه فکر کنم این بهتره:

Multi AVR Programmer

دیدگاه

آقا من نمی دونم چرا معتاد به کتابای بخت آور شدم!! :-?
          یه کتاب داره بخت آور برا آموزش avr بزبان بیسیک که خیلی هم روون و بسیار ساده و مبتدی پسند توضیح داده
          اما فقط برای شروع کار خوبه احتمالا بعدش برم سراغ کتاب کاهه :agree:

دیدگاه

آقا من نمی دونم چرا معتاد به کتابای بخت آور شدم!! :-?
            یه کتاب داره بخت آور برا آموزش avr بزبان بیسیک که خیلی هم روون و بسیار ساده و مبتدی پسند توضیح داده
            اما فقط برای شروع کار خوبه احتمالا بعدش برم سراغ کتاب کاهه :agree:
            سلام دوست عزیز: شما بهتره خودتان را اپگرید کنید!!! من منکر کتابهای بخا اور نمی شوم یک جاهاش خیلی نکات خوبی را گفته ولی بهتره
            برید بروز رسانی کنید خودتان را!! مثلا من کتاب مجموع مدار جلد5 را همین جوری گرفتم ببینم توش چه خبره!! یک صفحه اش همینجوری خواندم در مورد ساخت ربات بود!! ربات اندازه اش نزدیک 1 متر میشد oo:!!! چرخ ربات: اندازه چرخ گاری دست فروش ها بود!! ! حالا شما همین را بشنو تا اخرش برو ببین من چی میگم!!!شما بهتره بری سراغ کتابهای 310 مدار و..... :agree:راستی سایتها خارجی هم مدار های خوبی دارند کاملا بروز هستند!

دیدگاه

مهندسای گل آخرش این مجموعه کتاب بدرد بخور هست یا نه من تازه کارم به نظرتون چه کتابی بدرد بخوره؟ مرسی از دوستان

دیدگاه

در ضمن من یه چیزی میخواستم که نویز کمتر بگیره چون اگه بگیره هواپیمام سقوط میکنه و کلی ضرر میکنم بعدشم این ماژول که فرمودی با حرکت گیرنده با سرعت 70 کیلومتر برساعت مشکل نداره؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز: شما بهتره خودتان را اپگرید کنید!!! من منکر کتابهای بخا اور نمی شوم یک جاهاش خیلی نکات خوبی را گفته ولی بهتره
                  برید بروز رسانی کنید خودتان را!! مثلا من کتاب مجموع مدار جلد5 را همین جوری گرفتم ببینم توش چه خبره!! یک صفحه اش همینجوری خواندم در مورد ساخت ربات بود!! ربات اندازه اش نزدیک 1 متر میشد oo:!!! چرخ ربات: اندازه چرخ گاری دست فروش ها بود!! ! حالا شما همین را بشنو تا اخرش برو ببین من چی میگم!!!شما بهتره بری سراغ کتابهای 310 مدار و..... :agree:راستی سایتها خارجی هم مدار های خوبی دارند کاملا بروز هستند!
                  اتفاقا امروز رفتم کتاب 300 مدار رو نگاه کنم تو فهرستش ببینم توش چی داره
                  مدار های خوبی هم داشت اما هیچکدام pcb نداشت!!!!
                  بحرحال باید یکم پیشرفت کنم تا بعد برم سراغ اون کتابای بروز!!!! :biggrin:
                  نوشته اصلی توسط paydar2027
                  مهندسای گل آخرش این مجموعه کتاب بدرد بخور هست یا نه من تازه کارم به نظرتون چه کتابی بدرد بخوره؟ مرسی از دوستان
                  نگاه کن این کتابا سلیقه ایه
                  شما جلد 4 رو بگیر ببین بدردت می خوره یا نه(زیاد گرون نیست)
                  هواپیماتو خودت داری درست میکنی؟الکتریکی یا سوختی؟

دیدگاه

اتفاقا امروز رفتم کتاب 300 مدار رو نگاه کنم تو فهرستش ببینم توش چی داره
                    مدار های خوبی هم داشت اما هیچکدام pcb نداشت!!!!
                    سلام: pcb برای 310 مدار+311 مدار هست که داخل کتاب سی دی حاملpcbهست!! راستی 300 مداری که دیدید چطوری بود!!! نقشه شماتیک مدار که داشت؟؟؟
                    سپاس

دیدگاه

سلام: pcb برای 310 مدار+311 مدار هست که داخل کتاب سی دی حاملpcbهست!! راستی 300 مداری که دیدید چطوری بود!!! نقشه شماتیک مدار که داشت؟؟؟
                      سپاس
                      بله تو کتاب فقط شماتیک رو کشیده بود

دیدگاه

در ضمن من یه چیزی میخواستم که نویز کمتر بگیره چون اگه بگیره هواپیمام سقوط میکنه و کلی ضرر میکنم بعدشم این ماژول که فرمودی با حرکت گیرنده با سرعت 70 کیلومتر برساعت مشکل نداره؟
                        موضوع سرعت هیچ تاثیری نداره.
                        در مورد نویز خودت باید روش کار کنی.

شما اگه موتور هواپیمات الکتریکی باشه نویز خاص خودش رو داره، اگه احتراق داخلی هم باشه بازم نویز خودش رو داره(نویز شارک(البته این واسه موتور های مینی جت هم تا حدودی صادق هستش.))

دیدگاه

هواپیمایی که میخوام درست کنم سوختی هست یعنی موتور سوختی هم روی رادو نویز میندازه؟

دیدگاه

هواپیمایی که میخوام درست کنم سوختی هست یعنی موتور سوختی هم روی رادو نویز میندازه؟
                            احتمال زیاد بله. اسپارک(شمع) موتور نویز قوی داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
                              احتمال زیاد بله. اسپارک(شمع) موتور نویز قوی داره.
                              خوب می تونه از موتور های الکی استفاده کنه
                              اونا بدون شمع هستن با المنت کار میکنن

دیدگاه

اگه منظورت موتور های الکلیه باید بگم من یکی دارم شمعم داره موتور های الکلی با شمع کار میکنن در ضمن رادیو 6 کانال فوتابا دارم ام میخواستم خودم یه رادیو خوب بسازم
                                نویز ناشی از موتور سوختی این طور که پرسیدم کمه و مشکلی نداره فقط این که نباید از دکل های اطراف نویز بگیره یا تداخل امواج با یه گیرنده وفرستنده با همون مشخصات که این آخری هم مهم نیست . فکر میکنید بشه ساخت؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X