اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] روبات پرنده، ربات عمود پرواز، کوادروتور، کوادکوپتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

[گفتگو و تبادل نظر] روبات پرنده، ربات عمود پرواز، کوادروتور، کوادکوپتر

سلام عزیزان
    1- بهترین موتور برای ربات من که کوادروتور 1متر در 1متر با وزن حدود 5 کیلوگرم چیست؟
    2- چندتا دوربین fpv مناسب معرفی کنید؟

مرسی

پاسخ : روبات کوادروتور

یعنی هیشکی نیخواد جواب بده

دیدگاه

pm بده به این دو نفر
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=profile;u=79233

http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=profile;u=116754

کار کردن میتونن کمکتون کنن
      AYRIC

دیدگاه

دوست گرامی
        یکی از خصوصیات ما کسانی که در ایران کار میکنیم اینه که به علت عدم دسترسی به همه قطعات مجبور هستیم موارد مورد نظر خودمان را از بین اجناس موجود در بازار انتخاب نماییم ...
        ولی به طور کلی چنین رباتی باید محاسبات دقیقی داشته باشه مثلا ... چه مدت قراره پرواز کنه ( مهمترین فاکتور به دلیل وزن باتری ها ) با چه سرعتی و تا چه ارتفاعی قراره پرواز کنه ؟ ( محاسبات مهم طراحی ) نوع ملخ استفاده شده و مسائلی مثل بالانس ملخ و دهها عامل دیگر
        دوست عزیز صرف گفتن وزن 5 کیلوگرم نمیشه به طور قطع اظهار نظر کرد مطافا بر اینکه موتوری که محاسبه میشه ممکنه در بازار موجود نباشه
        در حقیقت بهتره بر پایه قطعات موجود در بازار ربات را طراحی کنیم
        پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir-b
          سلام عزیزان
          1- بهترین موتور برای ربات من که کوادروتور 1متر در 1متر با وزن حدود 5 کیلوگرم چیست؟
          2- چندتا دوربین fpv مناسب معرفی کنید؟

مرسی
          سلام

وزن رباتتون یکم خیلی زیاده !!!!
          برای موتور بستگی داره چقدر بخواهید هزینه کنید ، مارک های خوب مثل Emax و DualSky هستند ولی مارک های بهتری هم هست که باید بیشتر هزینه کنید
          مارک Emax این مدل میتونه خوب باشه http://modelshopping.ir/page/68.html راستی این مارک Emax رو من خودم همیشه دارم استفاده میکنم و عالی هستند
          دوربین هم من کار نکردم ، شرمنده
          سوالی بود در خدمتم
          http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
            سلام

وزن رباتتون یکم خیلی زیاده !!!!
            برای موتور بستگی داره چقدر بخواهید هزینه کنید ، مارک های خوب مثل Emax و DualSky هستند ولی مارک های بهتری هم هست که باید بیشتر هزینه کنید
            مارک Emax این مدل میتونه خوب باشه http://modelshopping.ir/page/68.html راستی این مارک Emax رو من خودم همیشه دارم استفاده میکنم و عالی هستند
            دوربین هم من کار نکردم ، شرمنده
            سوالی بود در خدمتم
            من موتور ax-2810q 750kv رو در نظر گرفته ام به نظرت این بهتره یا emax 2810؟
            یه سوال دیگه: باطری چی استفاده کنم و این باطری چقدر شارژدهی (حدودی) داره؟
            آیا میشه 2تا باطری رو سری کرد؟ چجوری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir-b
              من موتور ax-2810q 750kv رو در نظر گرفته ام به نظرت این بهتره یا emax 2810؟
              یه سوال دیگه: باطری چی استفاده کنم و این باطری چقدر شارژدهی (حدودی) داره؟
              آیا میشه 2تا باطری رو سری کرد؟ چجوری؟
              روی کاغذ که ax-2810q بهتره ولی باید دید توی عمل چطور جواب میده فروشگاه http://promak.ir/index.php/ هم فکر کنم داشته باشه
              و البته چون این موتور بیشتر برای کوادکوپتر ساخته شده میشه گفت بهینه تر شاید باشه
              باطری هم مارک های معمول توی بازار Emax و DualSky و ViolentPower و .... هستند که تقریبا قابل قبول هستند ولی با یه باطری 3 سل 2200 و 25c حدودا میشه گفت 7 دقیقه پرواز دارید !!!!
              سل ها باطری های لیتیومی خودشون 3.7 ولت هستند و نسبت به استفادتون میتیونید باهم موازیشون کنید مثلا 3 سل رو موازی کنید میشه 11.1 ولت که البته باطری های مذکور هم به همین صورت هستند
              ولی برای اینکه مدت پروازتون بره بالا باید آمپراژ بیشتری تامین کنید که میشه با موازی کردن 2 باطری (هم ولتاژ و هم ظرفیت) آمپراژ بیشتری تامین کرد و مدت پرواز رو بالا برد ، البته بحث وزن هم پیش میاد !!!

دیدگاه

سل ها باطری های لیتیومی خودشون 3.7 ولت هستند و نسبت به استفادتون میتیونید باهم موازیشون کنید مثلا 3 سل رو موازی کنید میشه 11.1 ولت که البته باطری های مذکور هم به همین صورت هستند
                با عرض معذرت منظور soodi جان سری کردن سل ها هست

دیدگاه

سلام
                  در نظر دارم از 4تا موتور ax-2810q 750kv استفاده کنم و 2تا باطری موازی شده turnigy 3300 3cell 65c . با احتساب اینکه وزن ربات 5 کیلو هس حدودا چه مدت پرواز دارم؟
                  -سیستم مورد نظرم بهم جواب میده یا نه؟ یعنی زور موتورها میرسه تا به ربات پرواز خوبی بده؟ (خداوکیلی هزینه اش خیلیه :angry

دیدگاه

شما وزنتون رو + 1 کنید و تقسیم بر 4 کنید
                    چون اون تراستی که برای موتور نوشته شده ، در حالا ایده آل هست و شما باید همیشه نیم کیلو الا 1 کیلوگرم وزنتون رو اضافه حساب کنید
                    همانطور که باید اسپیدکنترلر ها رو حدودا 10 آمپر بیشتر بخرید
                    خوب شما هر موتورتون باید حدودا 1.5 کیلوگرم تراست داشته باشه که در این صورت باید ملخ 13x6 روی موتورتون ببندید
                    مدت زمان پروازتون رو هم با توجه به این که باطریتون3300 هست و 65c تخلیه داره ، حدودا میتونید 20 دقیقه یا بیشتر پرواز داشته باشید
                    که البته باز هم باید بگم که این اعداد حدودی هستند و نسبت به جنس موتور و باطری و کلی شرایط آب و هوایی و .... تغییر میکنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
                      شما وزنتون رو + 1 کنید و تقسیم بر 4 کنید
                      چون اون تراستی که برای موتور نوشته شده ، در حالا ایده آل هست و شما باید همیشه نیم کیلو الا 1 کیلوگرم وزنتون رو اضافه حساب کنید
                      همانطور که باید اسپیدکنترلر ها رو حدودا 10 آمپر بیشتر بخرید
                      خوب شما هر موتورتون باید حدودا 1.5 کیلوگرم تراست داشته باشه که در این صورت باید ملخ 13x6 روی موتورتون ببندید
                      مدت زمان پروازتون رو هم با توجه به این که باطریتون3300 هست و 65c تخلیه داره ، حدودا میتونید 20 دقیقه یا بیشتر پرواز داشته باشید
                      که البته باز هم باید بگم که این اعداد حدودی هستند و نسبت به جنس موتور و باطری و کلی شرایط آب و هوایی و .... تغییر میکنن
                      روابط بین تراست و موتور و ملخ چیه؟ و آیا ملخ پیشنهادی شما بهینه ترین ملخ برای من میباشد؟
                      ملخ های فیبرکربن تهران پیدا میشه؟ اگه نمیشه کدوم جنس و مارک بهتره؟

دیدگاه

ملخ هایی که من خودم تا حالا خریدم ، مارک نداشتن !!!! یعنی به صورت فعله ای از چین میارن ، ولی فکر کنم مارک BlueBird خوب باشه
                        روابط رو هم یه سرچی بکنید توی مقاله های ساخت کواد (سایت های غیر فارسی) میتونید پیدا کنید
                        ولی خود شرکت تولید کننده موتور ، یک باطری و یک ملخ برای موتور معرفی میکنه و میگه که با این باطری 3 سل و ملخ مثلا 12*6 این موتور به شما 1500 گرم تراست میده و 45 آمپر هم جریان لازم داره
                        توی مشخصات موتور باید بخونید
                        ملخ فیبرکربن هم من تا حالا خودم نخریدم ، ولی قیمتش بالاست ، فکر کنم هر کدوم حدود 40 هزار پاتون دربیاد ، یعنی جفتی 80 هزار و 4 تاش 160 هزار !!!!
                        بعدش هم توی مراحل تستی شما زیاد کوادتون با زمین برخورد میکنه و شاید چندتا ملخ بشکونید که با این وضعیت یعنی هر ملخی که بشکنه 40 هزاز ضرر میزنه !!!
                        فیبرکربن درسته که زود نمیشکنه ولی آخرش جنسش ترده (خشکه) و برای متصل کردنش هم به موتور فکر کنم یه اسپینر خاصی لازم داشته باشه

دیدگاه

سلام دوستان یک سوال ساخت یک ربات پرنده مثل همین کوادروتر دیقیقا چقدر در میاد آیا؟ برد کنترل امادش تو بازار هست ؟
                          !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                          نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
                            ملخ هایی که من خودم تا حالا خریدم ، مارک نداشتن !!!! یعنی به صورت فعله ای از چین میارن ، ولی فکر کنم مارک BlueBird خوب باشه
                            روابط رو هم یه سرچی بکنید توی مقاله های ساخت کواد (سایت های غیر فارسی) میتونید پیدا کنید
                            ولی خود شرکت تولید کننده موتور ، یک باطری و یک ملخ برای موتور معرفی میکنه و میگه که با این باطری 3 سل و ملخ مثلا 12*6 این موتور به شما 1500 گرم تراست میده و 45 آمپر هم جریان لازم داره
                            توی مشخصات موتور باید بخونید
                            ملخ فیبرکربن هم من تا حالا خودم نخریدم ، ولی قیمتش بالاست ، فکر کنم هر کدوم حدود 40 هزار پاتون دربیاد ، یعنی جفتی 80 هزار و 4 تاش 160 هزار !!!!
                            بعدش هم توی مراحل تستی شما زیاد کوادتون با زمین برخورد میکنه و شاید چندتا ملخ بشکونید که با این وضعیت یعنی هر ملخی که بشکنه 40 هزاز ضرر میزنه !!!
                            فیبرکربن درسته که زود نمیشکنه ولی آخرش جنسش ترده (خشکه) و برای متصل کردنش هم به موتور فکر کنم یه اسپینر خاصی لازم داشته باشه
                            شما بالاخره تونستید فلایت کنترل بسازید؟؟؟

دیدگاه

سلام

فلایت کنترلر یه بحث بسیار گسترده ای هست
                              با سنسور های آنالوگ یه جواب هایی گرفتم ولی دیدم خیلی نویز دارن
                              الان یه سنسور دیجیتال خریدم ، میخام باهاش برنامه رو بنویسم ببنیم چی میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X