اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش - گفتگو و تبادل نظر] ساخت ربات پرنده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت کواد (از صفر تا صد)

نوشته اصلی توسط rezamajdi
    ممنون بابت لینک فیلم ها . . .
    همه ی اون فیلم ها رو دارم و نگاه کردم ، ولی من میخواهم کنترلش رو بسازم ، تو قسمت کوادکوپتر از kkmultikupler مجبورم استفاده کنم . . .

چشم ، فیلمش رو الان میزارم ، تو این فیلم در قسمت اول با فن راه اندازی کرده که با سیم فعلآ کنترلش میکرد .
    خواهش می کنم...
    شما برای ساخت مدیریتگر پرواز(Flight Controller) می خواهید طراحی را از پایه توسط خودتان انجام دهید؟
    شما می توانید با مطالعه ی مطالبی که برای توسعه ی مدیریت گر پرواز ArduPilot نوشته شده است وارد توسعه ی آن شوید و با تغییر و تحول در آن مدیریت گر پرواز کارآمدی بسازید:
    dev.ardupilot.com

kk صرفا یک پایدار ساز پرواز هست ولی ArduPilot هم پایدار ساز و هم خلبان خودکار هست و توانایی انجام انواع ماموریت های خودکار را دارد و مثلا وقتی شارژ باتری از حد مطلوب شما کمتر شود به صورت خودکار به محل پرواز باز می گردد یا اینکه در همان محل فرود می آید و یا مثلا وقتی ارتباط رادیویی قطع شود باز می تواند به صورت خودکار پرواز را ادامه دهد و به محل برخاستن برگردد و یا می توانید تنظیم کنید از شعاع خاصی دور تر نشود مثلا به ربات اجازه ی دور شدن بیش از 50 متر نسبت به محل برخاستن را ندهید و آن را محدود کنید و یا ارتفاع پرواز را محدود کنید قابلیت های خاص و ویژه ای که دارد. البته ArduPilot متن باز هست و برخی افراد به صورت دست ساز آن را می سازند.
    اطلاعات بیشتر در مورد ArduPilot و نسخه ی پیشرفته تر و 32 بیتی آن یعتی PixHawk در پایگاه مجازی این مدیریت گر پرواز قرار دارد:
    copter.ardupilot.com

دیدگاه

بفرمایید ، این لینک فیلم :

( http://uplod.ir/b8pewu2ei6t8/ساخت_یک_کوادکوپتر_ساده_با_فن.mp4.htm )

اضافه شده در تاریخ :
      دوستان رو لینک کلیک نکنید ، اون رو کامل کپی کنید و بعد جستجوش کنید . . .
      فکر کنم چون فارسی نوشته بود و من هم همینطوری پلودش کردم اینطوری شد . . .
      داخل پرانتز رو کپی کنید . . .
      (http://uplod.ir/b8pewu2ei6t8/ساخت_یک_کوادکوپتر_ساده_با_فن.mp4.htm)

اضافه شده در تاریخ :
      منظورم از ساختش اینه که ، قطعات مورد نیاز کوادکوپتر رو که چاره ای ندارم و باید بخرم و سر هم کنم .
      ولی کنترلش رو باید بسازم ، چون استاد دفاع گفته . . .

این هم لینک خود سایتی که درست کرده :

http://www.geeky-gadgets.com/e-waste-quadcopter-built-using-pc-fans-not-really-01-04-2014/
      آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

منظورم از ساختش اینه که ، قطعات مورد نیاز کوادکوپتر رو که چاره ای ندارم و باید بخرم و سر هم کنم .
        ولی کنترلش رو باید بسازم ، چون استاد دفاع گفته . . .
        منظور شما از کنترل همان مدیریت گر پرواز(Flight Controller) است یا کنترل از راه دور(Radio Control) ؟

آیا شما می خواهید آن را از اول خودتان طراحی کنید و یا صرفا از طرح های متن باز استفاده کنید و آن ها را سر هم بندی نمایید؟

شما هم می توانید 1- بدنه -2- کنترل از راه دور -3- موتور -4- راه انداز موتور -5- ملخ -6- مدیریت گر پرواز -7- و با تلاش زیاد حتی باتری را هم خودتان بسازید که عملا این ها کل قطعاتی هستند که برای یک ربات پرنده با یک ساختار پایه ای و اولیه به آن نیاز دارد.

شخصا مشاهده کرده ام که افراد فعال در انجمن 1- بدنه -2- کنترل از راه دور -3- موتور -4- راه انداز موتور -5- مدیریت گر پرواز را خودشان ساخته اند:

راه اندازی موتور براشلس (BLDC)
        eca.ir/forum2/index.php?topic=52169.0

این هم یک نمونه که اعضای انجمن یک راه انداز موتور ساخته است:
        eca.ir/forum2/index.php?topic=67928.msg399153#msg399153

آموزش ساخت موتور الکتریکی حرفه ای
        eca.ir/forum2/index.php?topic=112536.0

دیدگاه

چون من وقت کافی ندارم ، مجبورم خود کوادکوپتر رو قطعاتش رو بگیرم ، ولی مثلآ بدنش رو بسازم . . .

فقط قسمت کنترل از راه دور اون رو باید بسازم . . .

در مورد اون سایته که لینک دادم و اون فیلمه ، آیا میشه ساخت ؟؟؟
          چون هزینه زیاد موتور براشلس رو نداره دیگه . . .

دیدگاه

فیلمی که شما دادید با آن تصویری که در ابتدا قرار دادید خیلی تفاوت داشت. رباتی که در آن فیلم ساخته شد به سختی می توانست بلند شود.

دیدگاه

من این سایت رو پیدا کردم که لینکش رو قرار دادم ، و فیلمش رو طرف نذاشته بود که فیلمش رو از youtube فکر کنم دانلود کردم ، ولی پرواز میکرد . . .

موتورهاش رو هم دو تا رو برعکس گذاشته بود تو فیلم . . . !

دیدگاه

چون من وقت کافی ندارم ، مجبورم خود کوادکوپتر رو قطعاتش رو بگیرم ، ولی مثلآ بدنش رو بسازم . . .

فقط قسمت کنترل از راه دور اون رو باید بسازم . . .

در مورد اون سایته که لینک دادم و اون فیلمه ، آیا میشه ساخت ؟؟؟
                چون هزینه زیاد موتور براشلس رو نداره دیگه . . .
                اون پنکه(Fan) هایی که بتوانند یک ربات پرنده با تجهیزاتش را بلند کنند نوعی خاصی هستند و پنکه های خنک کننده ای که به طور معمول در رایانه استفاده می شود توانایی چنین کاری را ندارد.

اگر می خواهید در هزینه های ساخت رباتتان صرفه جویی کنید می توانید از موتور بدون Brush که هر عدد قیمتی حدود 29 تا 35 هزارتومان دارند استفاده کنید این قیمت ها ارزان ترین موتورهای بدون Brush هستند که من تا به حال در بازار دیده ام اگر بخواهید می توانم نشانی فروشگاه اینترنتی عرضه کننده این موتورها را به شما بدهم.

با مقداری تغییر در این طرح ها نیز می توانید کنترل از راه دور مورد نیاز برای ربات پرنده ی خود را بسازید:

www.instructables.com/id/RF-Control-System-For-RC-Vehicle-Based-On-Arduino-/

http://www.instructables.com/id/RF-Control-System-For-RC-Vehicle-Based-On-Arduino-/

http://www.instructables.com/id/Arduino-and-NRF24L01-RC-Car/

http://www.reseau.org/arduinorc/

http://blog.oscarliang.net/diy-wireless-rc-remote-controller-for-robots/

http://www.tribulations.eu/articles/arduino-2-4g-wireless-rc-command-with-nrf24l01.html

http://electroshock.eu.pn/zxn/

http://rctractorguy.com/forum/topic/arduino-nrf24l01-radio-module-rc-control-tutorial-code

البته در آن فیلم هایی که با عنوان Cheap-ass quadcopter build در انجمن قرار دادم نیز آموزش ساخت کنترل از راه دور داده می شود و قسمت های 5 تا 8 در مورد ساخت فرستنده و گیرنده توضیح داده شده است.

آموزش ساخت ربات پرنده، ربات عمود پرواز، پهپاد، کوادکوپتر، کوادروتور به صورت فیلم(دوره ی آموزشی Cheap-ass quadcopter build):
                eca.ir/forum2/index.php?topic=119720.0

دیدگاه

آقا خیلی خیلی ممنون . . .
                  هم به خاطر اینکه سریع پاسخ میدین و هم به دلیل اینکه راهنمایی های جامعی میکنین . . .

اگه به مشکلی خوردم تو همین تاپیک مزاحمتون میشم . . .
                  سعی میکنم فیلم دیگه ی فن دار رو هم پیدا کنم ...
                  باز هم ممنون

دیدگاه

من این سایت رو پیدا کردم که لینکش رو قرار دادم ، و فیلمش رو طرف نذاشته بود که فیلمش رو از youtube فکر کنم دانلود کردم ، ولی پرواز میکرد . . .

موتورهاش رو هم دو تا رو برعکس گذاشته بود تو فیلم . . . !
                    دلیل برعکس گذاشتن موتور ها این است که زاویه انحنای همه ملخ ها نباید به یک جهت باشد و به همین دلیل است که در ساخت ربات پرنده ی عمود پرواز ار دو ملخ کشنده(puller) و دمنده(pusher) استفاده می شود.

بخش Motor order diagrams و Recognizing clockwise and counterclockwise propellers را مطالعه کنید:

copter.ardupilot.com/wiki/connect-escs-and-motors

اگر متوجه نشدید بگویید تا پاسخ بدهم.

دیدگاه

آقا خیلی خیلی ممنون . . .
                      هم به خاطر اینکه سریع پاسخ میدین و هم به دلیل اینکه راهنمایی های جامعی میکنین . . .

اگه به مشکلی خوردم تو همین تاپیک مزاحمتون میشم . . .
                      سعی میکنم فیلم دیگه ی فن دار رو هم پیدا کنم ...
                      باز هم ممنون
                      من هم به دلیل اینکه شما دنبال یادگیری مسائل عملی هستید تشکر می کنم و امیدوارم شما در این مسئله حرفه ای شوید و بقیه را راهنمایی نمایید. انشاالله همین طور باشد.

شما باید ببنید نیروی پیشرانه ی تولید شده توسط این پنکه ها چقدر است و آن وقت می توانید تصمیم بگیرید که می توانید از آن ها استفاده کنید یا نه.
                      نیروی پیشرانه به نیرویی گفته می شود که نشان می دهد یک موتور چقدر می تواند وزن را بلند کند:

The “thrust” is the force which a specific motor and propeller can provide (at a certain voltage). Usually measured in kilograms (Kg) or pounds (Lbs)
                      توضیحات بیشتر:
                      جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۱۴:۰۶ ۱۳۹۵/۰۳/۱۶.

دیدگاه

آره درسته ، حواسم به جهت چرخششون نبود :nerd:

دیدگاه

آره درسته ، حواسم به جهت چرخششون نبود :nerd:
                          اون تصویری که قرار دادید و یک ربات پرنده با 4 عدد پنکه(fan) از زمین بلند شده بود یک مورد هست که برام ابهام ایجاد کرده و اونم این هست که چطور هر 4 تا ملخ به یک جهت انحراف دارند ولی ربات باز هم توانایی پرواز را داراست؟ در حالت عادی اگر رباتی را اینگونه بسازیم دور خودش خواهد چرخید. اگر شخصی اطلاعات خاصی دارد بیان کند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X