پاسخ : [گفتگو و تبادل نظر] قدم به قدم تا فضا (مباحثی پیرامون فضا و ارسال محموله های فضایی)
احتمالا اکثر شماها یادتون نمیاد اما در میانه ی دهه ی 60 که من کم سن و سال اما علاقه مند الکترونیک بودم، به پژوهش ها و کنجکاوی ها در زمینه ی الکترونیک و مخابرات یک نگاه امنیتی و جرم انگارانه وجود داشت و مثلا خرید و فروش قطعه ی ساده ای مثل کریستال کوآرتز یا دستگاه فرکانس سنج و ... به کلی ممنوع بود.
یک بار به یک مغازه ی ابزار و پیچ و مهره فروشی رفتم و ازش پیچ و مهره ی خیلی ریز خواستم که گفت برای چه کاری نیاز داری؟ وقتی گفتم الکترونیک ... یک دفعه خشکش زد! بعد رنگ صورتش مثل گچ سفید شد، بعد مثل لبو قرمز و بعد هم صورتش به رنگ ارغوانی متمایل به خاکستری تغییر رنگ داد و پس از چند ثانیه داد زد:
یواش ! آهسته بگو!... الآن میان دستگیرمون می کنن؛ نداریم... نداریم...، زود باش برو!
نوشته اصلی توسط Erfanmplus
نمایش پست ها
یک بار به یک مغازه ی ابزار و پیچ و مهره فروشی رفتم و ازش پیچ و مهره ی خیلی ریز خواستم که گفت برای چه کاری نیاز داری؟ وقتی گفتم الکترونیک ... یک دفعه خشکش زد! بعد رنگ صورتش مثل گچ سفید شد، بعد مثل لبو قرمز و بعد هم صورتش به رنگ ارغوانی متمایل به خاکستری تغییر رنگ داد و پس از چند ثانیه داد زد:
یواش ! آهسته بگو!... الآن میان دستگیرمون می کنن؛ نداریم... نداریم...، زود باش برو!
دیدگاه