اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] قدم به قدم تا فضا (مباحثی پیرامون فضا و ارسال محموله های فضایی)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قدم به قدم تا فضا(گفتگو پیرامون مباحث فضا و ارسال محموله های فضایی)

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
    سلام به همه
    بحث لذت بخشیه
    منم اگر کاری از دستم بر بیاد هستم
    --------------------------------------
    اول:بهتره که روشن کنین که میخواین ار موشک استفاده کنین یا از بالون
    چون تفاوت ساختاریشون زیاده.
    (بنظر من بهتره به قول دوستمون از زمین خاکی یا همون بالون استفاده کنیم)
    من استفاده از میکرو های stm یا nxp رو پیشنهاد میدم چون مقدار مصرف انرژیشون فوق العاده کمه و پردازششون هم برای عکس برداری مناسب تره (در کل بحث میکرو در مرحل اول زیاد مهم نیست و بحث ارسال یه محموله مهمتره)
    من با مواد منفجره یه کارایی کردم (در گذشته) اگر نیاز به ساخت باروت ، TNT یا C4 بود رو من حساب کنین
    توی زمینه GPS و ردیابی هم کارهایی کردم در همون حدی که دوستمون توضیح داد که وقتی به زمین رسید موقعیت رو ارسال کنه (البته اگر در جایی قرار داشت که انتن دهی از طرف یه اپراتوری وجود داشته باشه)
    ترجیحا سمت هیدروژن نریم بهتره چون پایداری کمتری داره و ممکنه زود تر از بین بره (البته با انفجار و شعله زیاد) و اون هلیوم بهتره (البته هر کدوم کارایی خاص خودشون رو دارن)
    با سلام و درود خدمت شما
    از اینکه پاسخ را با چند روز تاخیر ارسال می کنم عذر می خواهم.
    خیلی خوشحالم که عزیزانی مثل شما به این بحث علاقه مند هستند.

در پاسخ به سوال شما باید بگویم که قصد استفاده از بالون را دارم.

در مورد مکان یابی با GPS که شما به اون اشاره داشتید لطفا بیشتر توضیح دهید.
    آیا این امکان میسر است که اگر محموله در جایی که آنتن دهی تلفن همراه وجود نداشت فرود آمد مختصات را برای ما ارسال کنید؟ چگونه؟

همچنین سالروز پیروزی انقلاب را به همه ی شما تبریک عرض می کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر
      با سلام و درود خدمت شما
      از اینکه پاسخ را با چند روز تاخیر ارسال می کنم عذر می خواهم.
      خیلی خوشحالم که عزیزانی مثل شما به این بحث علاقه مند هستند.

در پاسخ به سوال شما باید بگویم که قصد استفاده از بالون را دارم.

در مورد مکان یابی با GPS که شما به اون اشاره داشتید لطفا بیشتر توضیح دهید.
      آیا این امکان میسر است که اگر محموله در جایی که آنتن دهی تلفن همراه وجود نداشت فرود آمد مختصات را برای ما ارسال کنید؟ چگونه؟

همچنین سالروز پیروزی انقلاب را به همه ی شما تبریک عرض می کنم.
      عید پیروزی انقلاب به همه مبارک
      خواهش میکنم داداشی
      نه ، دریافت gps دارای محدودیت هایی هست مثل اینکه اگر داخل یه دره که دورش کوهای بلندی قرار گرفته باشه بیفته احتمال کار کردن gps خیلی ضعیفه (البته میشه از ماهواره های روسی هم بجای gps استفاده کرد)
      این اطلاعات دریافتی از gps باید توسط یه وسیله ای مخابره بشه و بدست ما برسه :
      1- استفاده از شبکه های تلفن همراه (که خیلی وسیع هستش)
      2- استفاده از یه فرستنده برد بالا ، که بعد از زمانی که تخمین زدیم ماهواره باید به زمین رسیده باشه و همینطور محدوده ای که افتداه باید با گیرنده ای توی اون محدوده شروع به گردش بکنیم تا وقت که سیگنالی از فرستنده دریافت کنیم.
      در مجموع باید راهی برای برقراری ارتباط باشه در غیر اینصورت پیدا کردنش خیلی سخت میشه
      ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
      شهید دکتر مصطفی چمران
      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
      ; C is not for children

دیدگاه

سلام دوستان
        بجای گاز هیدروژن می توانید از گاز متان استفاده کنید.
        گاز متان کمی از هیدروژن سنگین تر است .
        متان را می توان از گاز شهری به راحتی به دست آورد
        درصد بالای حجم گاز شهری را متان تشکیل داده است
        و استفاده از متان سه مزیت مهم دیگر هم دارد
        یکی اینکه فراوان است
        مانند هیدروژن حساس نیست
        مولکول های آن از هیدروژن بزرگ تر است و در نتیجه نیازی برای استفاده از بالون های خاص نمی باشد
        با آرزوی شادی برای همه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
          عید پیروزی انقلاب به همه مبارک
          خواهش میکنم داداشی
          نه ، دریافت gps دارای محدودیت هایی هست مثل اینکه اگر داخل یه دره که دورش کوهای بلندی قرار گرفته باشه بیفته احتمال کار کردن gps خیلی ضعیفه (البته میشه از ماهواره های روسی هم بجای gps استفاده کرد)
          این اطلاعات دریافتی از gps باید توسط یه وسیله ای مخابره بشه و بدست ما برسه :
          1- استفاده از شبکه های تلفن همراه (که خیلی وسیع هستش)
          2- استفاده از یه فرستنده برد بالا ، که بعد از زمانی که تخمین زدیم ماهواره باید به زمین رسیده باشه و همینطور محدوده ای که افتداه باید با گیرنده ای توی اون محدوده شروع به گردش بکنیم تا وقت که سیگنالی از فرستنده دریافت کنیم.
          در مجموع باید راهی برای برقراری ارتباط باشه در غیر اینصورت پیدا کردنش خیلی سخت میشه
          ممنون مهدی آقا

شما توی بازار یا فروشگاه های اینترنتی قطعه ای رو دیدید که بتواند با سامانه موقعیت یابی GLONASS ارتباط برقرار کنید و بتوان از آن به جای GPS استفاده کرد؟

اگر بتوان هم از GPS و هم از GLONASS استفاده کرد باعث میشه ضزیب اطمینان بالاتر برود.

در صورت امکان شما کار رو روی مبحث مکان یابی و ساخت دستگاه مکان یاب محموله بعد از فرود روی زمین آغاز کنید(با استفاده از خطوط تلفن همراه مکان را مطلع شویم) و ما را در جریان پیشرفت های خود قرار دهید.

[hr]

نوشته اصلی توسط alireza.pr
          سلام دوستان
          بجای گاز هیدروژن می توانید از گاز متان استفاده کنید.
          گاز متان کمی از هیدروژن سنگین تر است .
          متان را می توان از گاز شهری به راحتی به دست آورد
          درصد بالای حجم گاز شهری را متان تشکیل داده است
          و استفاده از متان سه مزیت مهم دیگر هم دارد
          یکی اینکه فراوان است
          مانند هیدروژن حساس نیست
          مولکول های آن از هیدروژن بزرگ تر است و در نتیجه نیازی برای استفاده از بالون های خاص نمی باشد
          با آرزوی شادی برای همه
          با سلام و درود
          به خاطر مشارکت شما در این بحث بسیار ممنونم.

سوال: نحوه استخراج گاز متان به صورت خالص از گاز شهری چگونه است؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر
            ممنون مهدی آقا

شما توی بازار یا فروشگاه های اینترنتی قطعه ای رو دیدید که بتواند با سامانه موقعیت یابی GLONASS ارتباط برقرار کنید و بتوان از آن به جای GPS استفاده کرد؟

اگر بتوان هم از GPS و هم از GLONASS استفاده کرد باعث میشه ضزیب اطمینان بالاتر برود.

در صورت امکان شما کار رو روی مبحث مکان یابی و ساخت دستگاه مکان یاب محموله بعد از فرود روی زمین آغاز کنید(با استفاده از خطوط تلفن همراه مکان را مطلع شویم) و ما را در جریان پیشرفت های خود قرار دهید.

[hr]
            با سلام و درود
            به خاطر مشارکت شما در این بحث بسیار ممنونم.

سوال: نحوه استخراج گاز متان به صورت خالص از گاز شهری چگونه است؟
            گاز شهری عمدتاً از متان (CH4) یعنی سادهآ‌ترین نوع هیدروکربن و هیدروکربنآ‌های پیچیدهآ‌تر و سنگینآ‌تری چون اتان (C2H6)، پروپان (C3H8) و بوتان (C4H10) تشکیل شدهآ‌است.
            ولی در این میان درصد گاز متان خیلی بیشتر از سایر گاز ها است.
            این یعنی نیازی به خالص سازی گاز شهری نمی باشد ، درصد متان موجود در گاز شهری برای کار ما مناسب است و کفاف کار ما را می دهد.
            چگالی گاز شهری بین 50 تا 65 صدم قابل تغییر است

یک نکته هم باید در نظر داشته باشید
            از کپسول گاز های LPG استفاده نکنید زیرا به جای متان دارای پروپان و بوتان است.

و در اخر
            توصیه های ایمنی رو جدا مورد توجه قرار دهید
            هنگام کار با بالون ها همیشه اتصال زمین داشته باشید و سعی کنید بدن شما دارای الکتریسیته ساکن نباشد
            برای دفع الکتریسیته ساکن کافی است به دیوار یا زمین دست بزنید

با آرزوی موفقیت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر
              ممنون مهدی آقا

توی تهیه قطعات مشکلی نیست ، فروشگاه های چینی و آلمانی زیادی هستن که انواع ماژول هارو دارن و هر کدوم که لازم بشه رو میخرم
              باشه ، من روی این بخش کار میکنم
              -----------------------------
              در مورد شیوه بالون بهتره مثل بقیه کسانی که با بالون کار کردن ، ما هم از همون شیوه ها استفاده کنیم ، چون یه چیزه تست شده و قابل اجرا هستش و لوازمش هم توی ایران گیرم میاد (البته خود جنس بالون رو اطلاع ندارم)
              ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
              شهید دکتر مصطفی چمران
              اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
              ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
                توی تهیه قطعات مشکلی نیست ، فروشگاه های چینی و آلمانی زیادی هستن که انواع ماژول هارو دارن و هر کدوم که لازم بشه رو میخرم
                باشه ، من روی این بخش کار میکنم
                -----------------------------
                در مورد شیوه بالون بهتره مثل بقیه کسانی که با بالون کار کردن ، ما هم از همون شیوه ها استفاده کنیم ، چون یه چیزه تست شده و قابل اجرا هستش و لوازمش هم توی ایران گیرم میاد (البته خود جنس بالون رو اطلاع ندارم)
                از اینکه من رو همراهی می کنید خیلی ممنونم
                اگر برای تهیه GLONASS با مشکل موجه می شوید و هزینه بردار است فقط از GPS استفاده کنید. من استفاده همزمان از GLONASS و GPS رو به عنوان پیشنهاد مطرح کردم و همچنین از اونجایی که گیرنده های GPS در بازار یافت می شود برای کارهای بعدی دستمان باز تر خواهد بود.

با این حساب من بحث بالون و گاز مورد نیاز اون رو پیگیری می کنم.

دیدگاه

با سلام و درود

گزارش عملکرد:
                  1- تصمیم بر این شد که محموله ی همراه بالون دارای حسگرهای سنجش دما، فشار هوا و انواع گازها باشد که همه اطلاعات در یک حافظه ذخیره شود.

2- همچنین دوربینی استفاده شود که هم خروجی AV جهت اتصال به فرستنده تصویر را داشته باشد و هم بتواند فیلم ها را با کیفیت بالاتر در حافظه ی خود ذخیره کند که دوربین ورزشی Xiaomi انتخاب گردید که تا کیفیت 2K قابلیت فیلم برداری دارد که نوعی با کیفیت 4K هم وجود دارد.

3- محموله دارای چتر نجات است به این صورت که وقتی به ارتفاع خاصی رسید این چتر باز شود.

4- در صورتی که محموله بالون امکان ارسال تصویر به صورت همزمان را نداشته باشد در صورت مفقود شدن دیگر امکان دستیابی به فیلم های درون حافظه دوربین وجود ندارد، پس از این رو افزودن قابلیت ارسال تصویر به صورت همزمان به محموله بالون از اهمیت برخوردار است و پس از تحقیق در این زمینه فرستنده و آنتن از نمونه های در دسترس انتخاب گردید.

5- فرستنده های تصویر مختلفی را می توان در محموله بالون استفاده کرد که برخی دیجیتال و برخی آنالوگ هستند.
                  فرستنده انتخابی TS5832 می باشد که محصول شرکت Boscam است و طبق توضیحات موجود در پایگاه مجازی تولید کننده بردی بیش از 10 کیلومتر در فضای باز دارد. این نکته لازم به ذکر است که در یکی از فروشگاه ها برد این فرستنده 1 الی 2 کیلومتر ذکر شده بود به همین دلیل لازم است تحقیق بیشتری صورت پذیرد.
                  البته فرستنده های قوی تری هم موجود است که دارای قیمت بیشتری اند.
                  Product details

5832 Transmitter
                  5.8G 2W(TS5832)
                  Transmitter frequency: 32CH
                  Transmitting Power:23dBm
                  Transmitting distance:>10KM(TS5832) (Open area)
                  ANT connector:RP-SMA
                  Power supply:7-24
                  Size:70*40*20mm
                  weight:57g

6- داشتن آنتن قوی در بحث ارسال و دریافت تصاویر دارای اهمیت است که باید از انواعی با بهره بالا[1] استفاده کرد. در این زمینه برای گیرنده تصاویر تصمیم بر این شد که از آنتن Kenbotong با بهره 30 استفاده گردد و آنتن فرستنده هنوز انتخاب نگردیده است.

7- برای مکان یابی محموله پس از فرود قصد استفاده از مواردی مثل SIM908 یا SIM808 را داریم که هم دارای موقعیت یاب جهانی[2] و هم قابلیت ارسال پیامک و یا اتصال به فضای مجازی[3] را دارا هستند که در این صورت برای پیدا کردن مکان می توان به جای پیامک از فضای مجازی استفاده کرد مثلاً می توان موقعیت مکانی را از طریق FTP به یک پایگاه داده فرستاد.

8- پس از تماس با چند شرکت متوجه شدیم بالون هواشناسی در تولیدات آن ها وجود ندارد و مواد مورد استفاده آن ها PVC می باشد که به نظر نمی رسد چندان مناسب صعود به ارتفاعات بالا باشد. البته یک مورد بود که بالون هواشناسی داشت که قیمت را 3.200.000 تومان گفت اما به نظر قیمت نامناسبی را می داد که از قیمت حقیقی آن بالون به دور است.

بالون با مشخصات زیر با قیمتی حدود 65 پوند عرضه می شود:
                  These balloons are ideal for projects on a budget. Particularly suited to light-weight payloads these balloons are perfect for small scale projects and a great way of breaking into the world of near space exploration.

Altitude rating: 20-24km

Recommended filling volume: 3m³ (just less than a T sized cylinder (3.6m³) - see our guide to filling volumes

Ascent rate (approximate): 5m/s - ascent rates are based upon weight rating and recommended filling volume

This balloon is designed to carry payloads weighing around 700g and this should be seen as guideline for achieving optimal altitude and ascent rate. Going over this weight rating will result in a slower ascent rate and/or lower altitude.

در حال حاضر بحث مخابرات تصویر و تهیه بالون باید پیگیری گردد.

[1]- High Gain
                  GPS -[2]
                  [3]- Internet

افرادی که علاقه مند هستند و همچنین افرادی که دانش آنها در این زمینه حتی کمک کوچکی می کند لطفاً جهت ادامه ی مسیر همراهی نمایند.
                  جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۱۴:۰۳ ۱۳۹۵/۰۷/۱۵.

دیدگاه

پاسخ : [گفتگو و تبادل نظر] قدم به قدم تا فضا (مباحثی پیرامون فضا و ارسال محموله های فضایی)

با سلام و درود
                    1- یکی از مباحثی که افراد علاقه مند به مبحث بالون ها می توانند در مورد آن تحقیق کنند بحث کشتی های هوایی و یا هواپیماهای سبک تر از هوا[1] است، تفاوت عمده این موارد با بالون های هواشناسی در ماندگاری بیشتر در ارتفاعات و هدایت پذیر بودنشان است،
                    1- تحلیل و بررسی کشتی های پرنده بدون سرنشین ارتفاع بالا
                    2- رونمایی از هواپیمای غول پیکر ایرلندر 10، بزرگترین پرنده جهان (+تصاویر)
                    3- سقوط هواپیمای ایرلندر 10، بزرگ ترین هواپیمای جهان
                    4- تجربه پرواز با کشتی هوایی

[1]- Tethered Aerostats
                    جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۱۳:۵۳ ۱۳۹۵/۰۷/۱۵.

دیدگاه

پاسخ : [گفتگو و تبادل نظر] قدم به قدم تا فضا (مباحثی پیرامون فضا و ارسال محموله های فضایی)

با سلام و درود
                      یکی از مباحثی که در گفتگوهای انجام شده با افراد مختلف در مورد ارسال محموله به ارتفاع بالا با بالون مطرح شده است، بحث بازگشت پذیری و پیدا کردن محموله پس از فرود می باشد.

طبق بررسی هایی که انجام داده ام برخی گروه ها به صورت تخصصی بر روی بحث ارسال این بالون ها کار می کنند و به ظاهر با مشکل بزرگی از نظر پیدا کردن محموله مواجه نیستند مثلاً گروهی مانند SentIntoSpace که از ارسال محموله برای کارهای تبلیغاتی استفاده می نمایند اگر با مشکل بزرگی از این نظر مواجه بود به نظر نمی توانست فعالیت خود را گسترش دهد. گروه SentIntoSpace وسایل را درون محفظه ای مکعبی شکل از جنس Polystyrene قرار می دهد و باید ببینیم به طور میانگین فاصله محل صعود و فرود چقدر با هم فاصله دارد.
                      مطالبی در مورد مکان یابی پس از فرود محموله:
                      1- High Altitude Balloon Tracking | SentIntoSpace
                      2- Satellite Locator | SentIntoSpace

در این نمونه (FPV to Space and back – RCExplorer) محموله بر یک هواپیمای بدون موتور سوار است فاصله محل صعود و فرود 101 کیلومتر فاصله دارد که شاید به خاطر سوار بودن محموله روی هواپیمای بدون موتور بوده است و شاید روشی که SentIntoSpace از آن استفاده می کند این فاصله را کمتر کند.

- یک ایده ای که بنده دارم این است که محموله ی بالون سوار بر یک ربات پرنده عمود پرواز باشد و بالون، ربات را به همراه محموله بالا ببرد سپس در ارتفاع مشخص ربات به همراه دیگر وسایل مثل دوربین رها سازی شود و با سرعت به سمت پایین بیاید، سپس با حسگرهای فشار هوا ارتفاع سنجیده شود و در ارتفاع خاصی موتورهای ربات پرنده روشن گردد و طبق نقشه ای که دارد به سمت محل خاصی پرواز کند تا احتمال فاصله افتادن زیاد بین محل صعود و فرود محموله کاهش یابد.

همچنین جهت مکان یابی محموله پس از فرود می توان از محصولات u-blox استفاده نمود که توان کار با GPS و Galileo و GLONASS و BeiDou را دارند.

اگر در این مورد نظر، پیشنهاد، ایده و... دارد مطرح نمایید.
                      جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۱۳:۵۳ ۱۳۹۵/۰۷/۱۵.

دیدگاه

با سلام و درود
                        نوع دیگری از بالون ها که می توان استفاده کرد، بالون فشار صفر[1] و بالون فشار بالا[2] نام دارد.
                        این بالون ها می توانند چندین روز در هوا بمانند به انجام مأموریت خود بپردازند به عنوان مثال در یک نمونه آزمایش شده این بالون به مدت حدود 46 روز در ارتفاع میانی جو زمین پرواز نموده است.
                        1- بالن تحقیقاتی ناسا، جایگزین ماهواره :: پرتال هوافضای ایران
                        2- Super Pressure Balloon
                        3- Scientific Balloons
                        4- Superpressure balloon - Wikipedia, the free encyclopedia
                        5- The Differences Between a Zero Pressure Balloon and a Super Pressure Balloon
                        6- Up, Up and Away! NASA’s Super Pressure Balloon is Hoping to Break Re | NASA
                        7- Zero Pressure Balloons (ZP) Technology
                        8- NASA Balloon Program Office Code 820

[1]- Zero Pressure Balloon
                        [2]- Super Pressure Balloon

جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۱۳:۵۲ ۱۳۹۵/۰۷/۱۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
                          با سلام و درود
                          خیلی خوشحالم که با روحیه عالی دارید این مبحث رو دنبال می کند. آفرین بر شما.

سایت اولی که معرفی کردید مثل اینکه هک شده.

سوال:
                          به نظر شما برای بالون گاز هلیوم بهتر است یا هیدروژن؟ طبق گفتگوهایی که با افراد فعال در زمینه بالون داشتم گفتند گاز هلیوم وارداتی هست و قیمتش بیشتر میشه ولی گاز هیدروژن ارزان تر هست ولی موقع کار با اون باید بیشتر مراقب باشیم.

پدیده ice break در چه ارتفاعی رخ می دهد و دلیل آن چیست؟
                          سلام___ممنون از تاپیک جالبتون
                          .
                          کلا از فکر گاز هیدروژن بیرون بیاید!!!بسیییییار بسیییااار خطرناکه
                          به یاد یکی از دوستام افتادم که داشت توی ازمایشگاه دانشگاه با یه کپسول هیدروژن کوچیک کار میکرد که ناگهان اون رگولاتور کپسول کار نمیکنه و موجب انفجار کپسول هیدروژن میشه__اگه کپسول هیدروژن رو ببینید متوجه میشید که دارید با یه بمب بازی میکنید_برای شادی روحش یه فاتحه بخونید اگه دلتون خاست
                          .
                          .
                          .
                          اگه واقعا قصدی دارید که با این جور گاز ها کار کنید حتما حتما با یه تیم متخصص این کار هنماهنگ کنید_برا همینه که به گاز هیدروژن میگن گاز وحشی
                          .
                          برای ارسال یه محموله به ارتفاع بالا راه های زیادی وجود داره ...بالون فقد یکیشه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed under line نمایش پست ها
                            سلام___ممنون از تاپیک جالبتون
                            .
                            کلا از فکر گاز هیدروژن بیرون بیاید!!!بسیییییار بسیییااار خطرناکه
                            به یاد یکی از دوستام افتادم که داشت توی ازمایشگاه دانشگاه با یه کپسول هیدروژن کوچیک کار میکرد که ناگهان اون رگولاتور کپسول کار نمیکنه و موجب انفجار کپسول هیدروژن میشه__اگه کپسول هیدروژن رو ببینید متوجه میشید که دارید با یه بمب بازی میکنید_برای شادی روحش یه فاتحه بخونید اگه دلتون خاست
                            .
                            .
                            .
                            اگه واقعا قصدی دارید که با این جور گاز ها کار کنید حتما حتما با یه تیم متخصص این کار هنماهنگ کنید_برا همینه که به گاز هیدروژن میگن گاز وحشی
                            .
                            برای ارسال یه محموله به ارتفاع بالا راه های زیادی وجود داره ...بالون فقد یکیشه!
                            با سلام و درود،
                            تشکر از اینکه موارد ایمنی را بیان نمودید.

شما به جز استفاده از بالون و Rocket دیگر چه روش هایی برای ارسال محموله پیشنهاد می دهید؟

دیدگاه

1وزن محموله
                              2حجم محموله
                              3ارتفاعی که باید بالا برود
                              4سرعت صعود
                              5هزینه ارسال محموله
                              6شرایط محموله
                              _________________________همه ی اینارو باید مشخص کنید...بعد متناسب با ویژگی هایی که دارید از بین روش های ارسال انتخاب میکنید
                              _حتا میتونید از هواپیما های مدل هم استفاده کنید اگه شرایطشو داشته باشه
                              اما از نظر من تنها راهی که کمترین محدودیت رو داره همون راکته:
                              1_وزن نسبتا زیادی رو میتونه بالاببره
                              2______
                              3__از نظر ارتفاع با توجه به وزن وسوخت قابل تعیین است
                              4_سرعت صعود بالایی دارد
                              5_از نظر هزینه هم مقرون به صرفه است(سوخت راکت به صورت اشپزخانه ای قابل تولید است اما بالون خیر)
                              6____فقد برای محموله هایی که محکم و عایق هستند کاربرد دارد وگرنه موجب از بین رفتن محموله ارسالی میشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed under line نمایش پست ها
                                1وزن محموله
                                2حجم محموله
                                3ارتفاعی که باید بالا برود
                                4سرعت صعود
                                5هزینه ارسال محموله
                                6شرایط محموله
                                _________________________همه ی اینارو باید مشخص کنید...بعد متناسب با ویژگی هایی که دارید از بین روش های ارسال انتخاب میکنید
                                _حتا میتونید از هواپیما های مدل هم استفاده کنید اگه شرایطشو داشته باشه
                                اما از نظر من تنها راهی که کمترین محدودیت رو داره همون راکته:
                                1_وزن نسبتا زیادی رو میتونه بالاببره
                                2______
                                3__از نظر ارتفاع با توجه به وزن وسوخت قابل تعیین است
                                4_سرعت صعود بالایی دارد
                                5_از نظر هزینه هم مقرون به صرفه است(سوخت راکت به صورت اشپزخانه ای قابل تولید است اما بالون خیر)
                                6____فقد برای محموله هایی که محکم و عایق هستند کاربرد دارد وگرنه موجب از بین رفتن محموله ارسالی میشود
                                با سلام و درود
                                تشکر از راهنمایی های شما

خصوصیات محموله را اینگونه فرض کنیم:
                                1- وزن محموله: 1 کیلوگرم
                                2- حجم محموله: یک مکعب با اضلاع 10 سانتی متر
                                3- ارتفاع بالا رفتن: 30 کیلومتر
                                4- سرعت صعود: حداکثر در 1 ساعت به ارتفاع 30 کیلومتری برسد.
                                5- هزینه ی ارسال محموله: ترجیحاً هزینه بهینه گردد.
                                6- شرایط محموله: محموله در یک جعبه مکعبی با اضلاع 10 سانتی است که درون آن انواع حسگرها و همچنین دوربین و فرستنده قرار دارد، فرض بر این باشد که جعبه محکم است و پس از انجام مأموریت، وقتی دارد به سمت زمین می آید در ارتفاع مثلاً 1 کیلومتری چتر نجات خود را باز می کند.

پرسش ها:
                                1- سوخت موشک چه چیزی باید باشد؟
                                2- چگونه موشک هدایت پذیر می شود؟ (یعنی اینکه اشتباهاً به جای دیگری نرود و در طول زمان صعود عمودی بالا برود.)
                                3- هزینه ی سوخت موشک برای رسیدن به ارتفاع 30 کیلومتری و بردن محموله 1 کیلویی با احتساب وزن خود موشک چقدر می شود؟
                                4- نحوه ساخت سوخت موشک چگونه است؟ (لطفاً منابع مطالعاتی معرفی نمایید.)
                                5- آیا نمونه ای مشاهده نموده اید که با موشک این کار را انجام دهند؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X