اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] ساخت فلایت کنترل توسط جایروسکوپ

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت فلایت کنترل توسط جایروسکوپ (آموزش)

با سلام
    2 مقاومت کی میگید یه تقسیم مقاومتی هست برای کاهش ولتاژ که از باتری سه سل 11.1v به ما میرسه با اون مقاومت ها بازه ولتاژ 0 تا11.1 رو به 0 تا 5 ولت تعییر میدیم و به پایه اول انالوگ میدم برای خوندن ولتاژ باتری
    حروفی که رو اسپید ها نوشته شده نشان دهنده جای موتور هاست مثلا راست جلو-راست عقب - چپ جلو - چپ عقب
    برنامه دومی که گذاشتم فقط مقدارها رو از سنسور imu6050 میخونه و روی پورت سریال نمایش و خوندن پالس رو نداره
    نگران نباشید به طور کامل یاد میگریم ک چی کار کنیم ولی اگه سوالی بود در خدمتم خوشحالم که استقبال شد
    یاداور بشم که تا اینجای کار سه مرحله از کار رو انجام دادیم
    1 - سخت افزار رو اماده کردیم
    2 - پالس های رادیو رو میخونیم
    3 - مقادیر خام سنسور و زاویه 2 محور رو داریم
    کم کم میرم سر ترکیب اطلاعات
    یا علی
    آدلان پایا متخصص در حوضه ربات های پرنده
    https://adlanpaya.ir/

دیدگاه

سلام به تمامی دوستداران مدل.همون طور که گفته بودم من سخت افزار رو طراحی کردم و الآن قسمت نرم افزاری و برنامه نویسی هستم.به دلایلی نمی تونم کد های مولتی وی و شماتیکش رو گیر بیارم.ازتون خواهش می کنم اگه می تونین شماتیک و کد های مولتی وی (جهت دانلود ، لطفا لینک سایت نباشه که نمیتونم دانلود کنم) یا کدهای کامل همین پروژه رو به ایمیلم بفرستید. ho3einrc@roshdmail.ir با تشکر

دیدگاه

خوبببببب امیدوارم تا اینجای کار پیش امده باشید
        سنسور رو خوندیم سیگنال رو خوندیم حال نوبت به راه اندازی اسپید کنترل میرسه
        همون طور که میدونید خیلی از دوستان دنبال راه اندازی اسپید کنترل با avr هستن راه اندازی اون با اردینو هیچ کاری نداره اسپید کنترل رو میشه با کتاب خونه servo راه انداخت
        نمونه کد خود اردینو رو تغییر میدم و اینجا میزارم براتون:
        کد:
        /*
         Controlling a servo position using a potentiometer (variable resistor)
         by Michal Rinott <http://people.interaction-ivrea.it/m.rinott>

modified on 8 Nov 2013
         by Scott Fitzgerald
         http://www.arduino.cc/en/Tutorial/Knob
        */

#include <Servo.h>

Servo myservo;  // create servo object to control a servo

int potpin = 0;  // analog pin used to connect the potentiometer
        int val;    // variable to read the value from the analog pin

void setup() {
          myservo.attach(9);  // attaches the servo on pin 9 to the servo object
        }

void loop() {
          val = analogRead(potpin);            // reads the value of the potentiometer (value between 0 and 1023)
          val = map(val, 0, 1023, 1000, 2000);     // scale it to use it with the servo (value between 0 and 180)
          myservo.write(val);                  // sets the servo position according to the scaled value
          delay(15);                           // waits for the servo to get there
        }
        تنها تغییری که ایجاد شده تبدیل دستور
        کد:
        val = map(val, 0, 1023, 0, 180);
        به:
        کد:
        val = map(val, 0, 1023, 1000, 2000);
        تو این برنامه ولتاژ یک پتانسیومتر رو میخونیم و تبدیل به سیگنال pwm میکنیم و به اسپید کنترل اعمال میکنیم
        این برنامه برای اشنایی با راه اندازی اسپید کنترله شما میتونید برای 4 اسپید 4 تا سروو تعریف کنید
        در ضمن قرار نیست برنامه کامل رو یک جا قرار بدم برنامه تکه تکه شده و تاجایی که بشه در اختیارتون میزارم با توجه به این که پروژه یک پروژه برای یک شرکت است از گذاشتن کد کامل معذورم و بعضی از قسمت ها رو هم حا میندازم ولی این نکته رو بگم ک با اطلاعاتی که بهتون میدم میتونید یه فلایت کنترل رو طراحی کنید پس نگران نباشید
        آدلان پایا متخصص در حوضه ربات های پرنده
        https://adlanpaya.ir/

دیدگاه

پاسخ : [آموزش] ساخت فلایت کنترل توسط جایروسکوپ

با سلام و درود

ادامه ی مباحث مرتبط با این موضوع را از اینجا پیگیری نمایید:

1- ساخت کواد کوپتر با آردوینو قسمت اول
          2- ساخت کوادکوپتر با آردوینو قسمت دوم
          3- ساخت کوادکوپتر با آردوینو قسمت سوم
          4- ساخت کوادکوپتر با آردوینو قسمت چهارم
          5- ساخت کوادکوپتر با آردوینو قسمت پنجم
          6- ساخت کوادکوپتر با آردوینو قسمت ششم
          7- YMFC-3D V2 - The easy Arduino quadcopter - official main page.

دیدگاه

سلام ، خسته نباشید
            میشه بگید تو این برنامه ای که نوشتین از چه فیلتری برای فیوژن استفاده کردین؟

دیدگاه

با سلام و درود
              مطلبی با عنوان «IMU Data Fusing»
              OlliW's Bastelseiten » IMU Data Fusing: Complementary, Kalman, and Mahony Filter

دیدگاه

سلام و خسته نباشید از سایت خوبتون
                بنده ی ساخت ی کوواد کوپتر با موتور کورلس رو دارم
                و برای فلایت کنترلش از ژیرسکوپ MPU6050 با فیلتر کالمن استفاده کردم
                مشکلی ک دارم اینه که ژیرسکوپ هنگام داده ب اردوینوی (نانو) گیر میکنه و PWM ها هم تو همون زاویه گیر میکنه
                و نمیدونم واقعا مشکلم چیه خواهشا کمک کنید؟
                جدیدترین ویرایش توسط Am_ir74; ۲۳:۲۶ ۱۳۹۶/۱۰/۲۲.

دیدگاه

سلام.تمام پیام هارو خوندم.خودم دارم یک فلایت کنترل درست میکنم.سوال داشتم.اول اینکه حلقه pid چندبار درثانیه باید اجرا بشه که تعادل خوب باشه؟چه موتورایی خوبه که لرزش کمتر دارن؟و چطور میتونم با کدویژن mpu6050 رو با i2c سخت افزاری راه بندازم؟

دیدگاه

باعرض سلام تشکر از سایت خوبتون خواستم بپرسم برنامه ژیروسکوپ سه محوره تو صفحه اول برای هواپیما جواب میده ؟

دیدگاه

سلام.اگه یکم تغییرش بدی میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kianimamad6 نمایش پست ها
                        باعرض سلام تشکر از سایت خوبتون خواستم بپرسم برنامه ژیروسکوپ سه محوره تو صفحه اول برای هواپیما جواب میده ؟
                        با سلام:
                        کلا خیر. جایروسکوپ های هواپیما های واقعی از دانش فنی بسیار بالایی برخوردارند، که به سادگی نمی شود آنها را ساخت. البته نوع ایرانی آن را با دور 36000 دور در دقیقه مطابق با استاندارد نظامی توسط صنایع دفاعی ساخته شده است.
                        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
                          با سلام:
                          کلا خیر. جایروسکوپ های هواپیما های واقعی از دانش فنی بسیار بالایی برخوردارند، که به سادگی نمی شود آنها را ساخت. البته نوع ایرانی آن را با دور 36000 دور در دقیقه مطابق با استاندارد نظامی توسط صنایع دفاعی ساخته شده است.
                          اون ژیروسکوپی که شما مد نظرتون هست با اینی که دوستمون خواستن زمین تا آسمون فرق داره!!!!!
                          از لحاظ ساختاری اونی که برای هواپیما واقعی استفاده میشه از نوع مکانیکی و دوار هست و اندازه اش بزرگ و وزن در حد چندین کیلو داره . قیمتش هم در حد چند ده میلیون یا چند صد میلیون هست. اونی که در صنابع رباتیک و الکترونیک استفاده میشه از نوع تلکنولوژی MEMS(پیزوالکتریک) در ابعاد میکرومتر و کل آیسی اون در حد یگ گرم هم نیست. قیمتش هم نهایت با قیمت های الان حدود بیست هزار تومن هست. نمونه های معروف اون آیسی MPU6050 و adxl345 هستن

دیدگاه

با سلام و درود،
                            چند مطلب پیرامون ساخت Flight Controller
                            1- From an Arduino quadcopter to a versatile RPAS drone - Home.

2- Brokking.net - Project YMFC-32 - The STM32 quadcopter - Home.

3- Brokking.net - Project YMFC-32 autonomous - The STM32 Arduino autonomous quadcopter - Home.
                            Brokking.net - Project YMFC-32 autonomous - The STM32 Arduino autonomous quadcopter drone - Home.

4- Brokking.net - Project YMFC-AL - The Arduino auto-level quadcopter - Home.

,ویدئوهای آموزشی مرتبط:
                            1- From a diy Arduino quadcopter to a versatile octocopter flight controller. - YouTube

2- Building a multicopter controller - YouTube

3- Project YMFC-3D - Your Multicopter Flight Controller - YouTube

4- YMFC-32 | a DIY 32-bit STM32 and Arduino based quadcopter flight controller - YouTube

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X