اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک جهت ساخت رادیو کنترل برای ربات پرنده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک جهت ساخت رادیو کنترل برای ربات پرنده

سلام دوستان
    .
    .
    .
    من نیاز به یه مدار رادیو کنترل با برد بیش از 2-3 کیلو متر دارم-برای کوادکوپتر-
    .
    .
    .
    در ضمن برای انتقال تصویر هم میخوام+فرستادم مختصات و ارتفاع+راه اندازه چراغ+کنترل جهت دوربین+بازو برای برداشتن جسم.
    .
    .
    .
    من تایپیک های زیادی دیدم.لطفا نقشه مدار بدید نه لینک تایپیک
    4
    عالی
    0%
    4
    خوب
    0%
    0
    متوسط
    0%
    0
    ضعیف
    0%
    0

پاسخ : کمک ساخت رادیو کنترل

با سلام و درود

1- ساخت فرستنده و گیرنده فرامین[و-1] کار سختی نیست و با مقداری تلاش امکان پذیر است. بنده افراد متعددی را دیده ام که خودشان اقدام به ساخت فرستنده و گیرنده کرده اند.
    یک مقداری باید برنامه نویسی آردوینو و ارتباط دادن آن با قطعات مخابراتی مثل ZigBee یا +nRF24L01 را یاد بگیرید.

در مورد فرستنده فرامین در اینجا صحبت شده است:
    - http://www.eca.ir/forums/thread71156.html
    - http://www.eca.ir/forums/thread44260.html

منابع آموزشی:

آموزش آردوینو:

dmf313.ir/electronics/arduino/arduino-train

آموزش کار با +nRF24L01:
    - پروژه و کتابخونه و آموزش nrf24l01 با آردوینو
    - پروژه AVR راه اندازی ماژول NRF24L01 با کدویژن
    - http://www.eca.ir/forums/thread44386.html
    - http://www.eca.ir/forums/thread39630.html

2- پیرامون انتقال تصویر در اینجا صحبت شده است: http://www.eca.ir/forums/thread72208.html

3- شما می توانید مختصات و ارتفاع ربات پرنده را از طریق خط ارتباط دو طرفه[و-2] و یا از طریق نمایش روی صفحه[و-3] مشاهده نمایید.

4- برای راه اندازی چراغ می توانید برای میکروکنترلر برنامه ای بنویسید که اگر میزان چرخه کاری[و-4] موج مربعی خروجی(از گیرنده) از حد خاصی بیشتر شد یکی از پایه های خود را 1 کند و سپس جریان آن پایه را با استفاده از ترانزیستور تقویت کنید و به چراغ بدهید.

5- برای مدیریت جهت دوربین باید یک عدد دوربین گردان[و-5] با موتور بدون جاروبک[و-6] یا موتور فرمان یار[و-7] بسازید و سپس ورودی موتورهای دوربین گردان را به خروجی گیرنده یا بخش مخصوصی در مدیریتگر پرواز[و-8] وصل نمایید مثلا ArduPilot این قابلیت را دارد که خودش به دوربین گردان دستور دهد.
    این موارد را مطالعه نمایید:
    1- Camera Gimbal with Servos
    2- Cameras and Gimbals

6- بازوی مورد نظر شما چند درجه آزادی دارد؟ اگر صرفاً می خواهید از یک چنگک[و-9] استفاده نمایید تا فقط باز و بسته شود می توانید خروجی یکی از کانال های گیرنده را به ورودی موتور چنگک بدهید. در چنگک معمولاً موتور فرمان یار استفاده می شود زیرا قابلیت حرکت درجه ای را دارد.

واژه نامه(جهت در دست داشتن کلماتی برای جست و جو و تحقیق)
    [و-1]- radio control به اختصار RC
    [و-2]- telemetry
    [و-3]- On-screen display به اختصار OSD
    [و-4]- duty cycle
    [و-5]- gimbal
    [و-6]- brush less motor
    [و-7]- servo motor
    [و-8]- flight controller
    [و-9]- gripper
    جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۰۱:۵۳ ۱۳۹۵/۰۵/۰۲.

دیدگاه

پاسخ : کمک جهت ساخت رادیو کنترل برای ربات پرنده

نوشته اصلی توسط mazandaran electronic
      سلام دوستان
      .
      .
      .
      من نیاز به یه مدار رادیو کنترل با برد بیش از 2-3 کیلو متر دارم-برای کوادکوپتر-
      .
      .
      .
      در ضمن برای انتقال تصویر هم میخوام+فرستادم مختصات و ارتفاع+راه اندازه چراغ+کنترل جهت دوربین+بازو برای برداشتن جسم.
      .
      .
      .
      من تایپیک های زیادی دیدم.لطفا نقشه مدار بدید نه لینک تایپیک
      سلام اگر میتونی 600 هزینه کنی یک ماژول معرفی کنم دید مستقیم 10 کیلو متر برات بزنه ارزون ترم هست .

البته مورد استفادتون رو باید بگید دقیقا کوآد کوپتر کلا چند دقیقه میتونه پرواز داشته باشه چطور میخوای 2 کیلومتر دورش کنی ؟ فکر برگشتش هستی ؟
      I'm going to
      RWTH Aachen
      University

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azadfalah نمایش پست ها
        سلام اگر میتونی 600 هزینه کنی یک ماژول معرفی کنم دید مستقیم 10 کیلو متر برات بزنه ارزون ترم هست .

البته مورد استفادتون رو باید بگید دقیقا کوآد کوپتر کلا چند دقیقه میتونه پرواز داشته باشه چطور میخوای 2 کیلومتر دورش کنی ؟ فکر برگشتش هستی ؟
        با سلام و درود
        لطفاً قطعه ای که در دید مستقیم برد 10 کیلومتری دارد را معرفی نمایید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
          با سلام و درود
          لطفاً قطعه ای که در دید مستقیم برد 10 کیلومتری دارد را معرفی نمایید.
          نباید معرفی کنیم دوست عزیز خلاف قوانین ! مورد استفاده خیلی مهمه . اگر فرمودن بنده هم کمو پیش راهنمایی میکنم برای این فاصله .
          I'm going to
          RWTH Aachen
          University

دیدگاه

نباید معرفی کنیم دوست عزیز خلاف قوانین ! مورد استفاده خیلی مهمه . اگر فرمودن بنده هم کمو پیش راهنمایی میکنم برای این فاصله .
            با سلام و درود
            فکر کنم اشتباه متوجه شده باشید زیرا در قوانین انجمن نوشته نشده است که نام بردن از یک قطعه الکترونیکی ممنوع است.
            این مطلب هم قوانین انجمن نوشته شده: http://www.eca.ir/forums/thread3021.html
            جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۲۰:۰۶ ۱۳۹۵/۰۸/۰۸.

دیدگاه

سلام
              دوست عزیز قوانین کشوری مدنظر هستش . اگر کار خلافی صورتببگیره برای اطلاعات نا چیز ما شریک جرم شناخته میشیم بخاطر همین به راحتی نباید معرفی کنیم اسم قطعات رو هر چند تو بازار وجود داره .

اول باید مشخص شه چرا میخواد کوآدروتر 2 کیلومتر دور شه ؟ اونم فیلمبرداری ! ما تو عروسی ها کلا شاید کوآدروترمون 500 متر هم دور نشه . پس یه مصرف خاص و باید دلیلش مشخص شه برای من تا من اطلاعاتمون رو به صورت خصوصی براشون بفرستم ولی تو همین ایران خودمون هم ماژول هست برد بالای 10 هم میده .
              I'm going to
              RWTH Aachen
              University

دیدگاه

سلام
                دوست عزیز قوانین کشوری مدنظر هستش . اگر کار خلافی صورتببگیره برای اطلاعات نا چیز ما شریک جرم شناخته میشیم بخاطر همین به راحتی نباید معرفی کنیم اسم قطعات رو هر چند تو بازار وجود داره .

اول باید مشخص شه چرا میخواد کوآدروتر 2 کیلومتر دور شه ؟ اونم فیلمبرداری ! ما تو عروسی ها کلا شاید کوآدروترمون 500 متر هم دور نشه . پس یه مصرف خاص و باید دلیلش مشخص شه برای من تا من اطلاعاتمون رو به صورت خصوصی براشون بفرستم ولی تو همین ایران خودمون هم ماژول هست برد بالای 10 هم میده .
                سلام خدمت مهندسین
                برای استفاده از کواد این اطلاعاتی که گفتم حد اکثر ها بود
                که بر می گرده به چند سوایی پیش که هنوز پلن خوبی برای این کار نداشتم
                حالا تصمیم به راه اندازی ماژول nrf24l01 با ارداینو نانو دارم
                ممنون میشم اگه ماژولی که شما می گید رو بهم معرفی کنید
                شاید بتونه روند تحقیقاتی ام رو تغییر بده
                حالا من هنوز قوانین انجمن رو نخوندم
                اگر تداخلی با قوانین داره می تونید به صورت شخصی اطلاع بدید
                ممنون از مهندسین فعال

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X