اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رادیو کنترل دست ساز و مشکل تنظیم نشدن راه انداز موتور و نچرخیدن یکی از موتورها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رادیو کنترل دست ساز

دوستان ممنون از همه
    موتور راه افتاد
    مشکل از موتور بود
    گلد کانکتورها قلع مردگی داشتن ُ دوباره لحیم کاری کردم راه افتاد ممنون از همه دوستان که راهنماییم کردن .

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

درود
    دوستان بعد اینکه ملخ ها رو وصل کردم باز مشکل قبل رو دارم ولی اگه ملخ نباشه بدون مشکل موتور کار میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته این دفعه دو تا موتور اینجوریه !!!!!!!!!!!!!
    مشکل کجا میتونه باشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taher67 نمایش پست ها
      درود
      دوستان بعد اینکه ملخ ها رو وصل کردم باز مشکل قبل رو دارم ولی اگه ملخ نباشه بدون مشکل موتور کار میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته این دفعه دو تا موتور اینجوریه !!!!!!!!!!!!!
      مشکل کجا میتونه باشه ؟
      با سلام و درود
      آیا هنگامی که مقدار اهرم گاز(Throttle) را افزایش می دهید موتورهایی که در ابتدای امر کار نمی کردند، شروع به حرکت می کنند؟ یا اینکه حتی پس از افزایش مقدار اهرم گاز همچنان ثابت می مانند؟

6- بله تست کردم ، به تراتل وصل کردم ولی فایده ای نداشت.
      آیا هنگامی که مدیریتگرهای الکترونیکی سرعت موتور[1] را به صورت مستقیم به گیرنده متصل نمودید، مراحل زیر را انجام دادید؟

Normally, you do not need to do throttle calibration for new multicopter ESCs. However, in somespecial cases, you still need to do it. Remove your props, and disconnect the battery. Push your radio throttle to maximum, connect the flight battery, wait for the 3 beeps(di da di), wait for 1s, you will hear a short beep(di). Then immediately lower the throttle to minimum. You will then hear another unique 2 beeps (di di), indicating you are setting the low value. If you hear a long beep, it means the low throttle set. Disconnect the battery, throttle calibration is done. If you hear a short beep, it means low throttle set failed. You need to do the calibration again.

[1] مدیریتگر الکترونیکی سرعت => Electronic Speed Controller که به اختصار ESC هم نوشته می شود.
      جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۰۰:۲۸ ۱۳۹۵/۱۲/۰۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
        با سلام و درود
        آیا هنگامی که مقدار اهرم گاز(Throttle) را افزایش می دهید موتورهایی که در ابتدای امر کار نمی کردند، شروع به حرکت می کنند؟ یا اینکه حتی پس از افزایش مقدار اهرم گاز همچنان ثابت می مانند؟
        موتورها اگر ملخ روش نباشه (بدون ملخ) روشن میشن ولی اگه ملخ رو روش نصب کنم روشن نمیشن.
        با افزایش مقدار گاز هم فرقی به حالشون نداره .

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
        آیا هنگامی که مدیریتگرهای الکترونیکی سرعت موتور[1] را به صورت مستقیم به گیرنده متصل نمودید، مراحل زیر را انجام دادید؟
        وقتی مراحل زیر را انجام میدم هیچ صدایی غیر از صدای آماده به کار بودن موتور ها ندارم

دیدگاه

دوستان کسی به این مشکل بر نخورده ؟ هنوز مشکلم حل نشده !!!!

دیدگاه

دوستان ممنون از همه مشکل رو حل کردم
            اسپید رو پروگرام کردم درست شد
            البته قسمت Start Force اسپید بهم خورده بود که به حالت دیفالت آوردمش
            ممنون .

دیدگاه

دوستان ممنون از همه مشکل رو حل کردم
              اسپید رو پروگرام کردم درست شد
              البته قسمت Start Force اسپید بهم خورده بود که به حالت دیفالت آوردمش
              ممنون .
              با سلام و درود
              خدا را شکر که مشکل رفع گردید.

1- طبق بیانات قبلی، پیش از این چندین روش را برای برنامه ریزی مدیریتگرهای الکترونیکی سرعت موتور[1] مورد استفاده قرار داده بودید اما نتیجه ای حاصل نشده بود. این بار چگونه اقدام نمودید تا نتیجه داد؟
              2- لطفاً مراحل رفع اشکال را قدم به قدم توضیح دهید تا اگر برای شخص دیگری مشکلی همانند این مشکل پیش آمد، بتواند راحت تر به رفع اشکال بپردازد.

[1]- مدیریتگر الکترونیکی سرعت => Electronic Speed Controller که به اختصار ESC هم نوشته می شود.
              جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۰۰:۲۱ ۱۳۹۵/۱۲/۰۶.

دیدگاه

ابتدا سیم pwm اسپیدکنترل رو به سوکت تراتل رسیور وصل کردم و تراتل را در ماکزیموم قرار دادم تا بتونم به تنظیمات اسپید کنترل دسترسی پیدا کنم و در گزینه startforce که به معنی سرعت و قدرت استارت موتور میباشد رو در حالت دیفالت گذاشتم طبق کاتالوگ خود اسپید کنترل
                البته بیشترین مشکلی که داشتم ، نمیتونستم با خروجی تراتل رسیور به حالت تنظیمات اسپید دسترسی پیدا کنم چون مشکل از کد نویسی رادیوکنترل بود کلا مشکل داشت ، اصلا کالیبره نبود کانال هاش. نشستم کد رو بهینه و کالیبره کردم .

دوستان چطوری میتونم با failsafe فلایت کنترل multiwii se 2.5 کار کنم؟
                نحوه فعال کردنش رو میدونم ولی نمیدونم چطوری باید ازش استفاده کنم
                میخوام وقتی سیگنال فرستنده و گیرنده قطع شد تراتل به صورت پله ای کم بشه و روبات فرود بیاد
                اگه کسی از دوستان میدونه دریغ از راهنمایی نکنه ممنون میشم.
                جدیدترین ویرایش توسط taher67; ۰۱:۵۶ ۱۳۹۵/۱۲/۰۶.

دیدگاه

دوستان کسی نمیدونه ؟؟؟؟؟!!!!

دیدگاه

همچنان منتظرم

آقای فکر شما یه راهی پیشنهاد بدین ممنون میشم.

دیدگاه

دوستان چطوری میتونم با failsafe فلایت کنترل multiwii se 2.5 کار کنم؟
                      نحوه فعال کردنش رو میدونم ولی نمیدونم چطوری باید ازش استفاده کنم
                      میخوام وقتی سیگنال فرستنده و گیرنده قطع شد تراتل به صورت پله ای کم بشه و روبات فرود بیاد
                      اگه کسی از دوستان میدونه دریغ از راهنمایی نکنه ممنون میشم.
                      با سلام و درود
                      جهت حفظ انسجام مطالب در انجمن لطفاً این مورد را در یک موضوع جدید مطرح نمایید تا به صورت جداگانه بررسی گردد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X