سلام دوستان. وقتتون بخیر.بنده میخوام یک کوادکوپتر قدرتمند برای فیلم برداری درست کنم.هزینه و زمان ساختش برام خیلی مهم نیست. خب مورد اول اینکه برد این کوادکوپتر تا 5 کیلومتر باشه(بیشتر شد ایرادی نداره) و مورد دوم اینکه بتونه در لحظه تصاویر رو برام ارسال کنه و مورد سوم اینکه مدت زمان پروازش حداقل نیم ساعت باشه و از موتور های نیترو استفاده کنه(به اصطلاح سوختی باشه :این موتور:
( کد کالا : 3202004042 )).ضمنا اینکه بنده صفر مطلق هستم!و هیچ اطلاعاتی در مورد ربات و الکترونیک و.... ندارم!!!فلذا خواهشمندم اطلاعاتی که نیاز است بیاموزم تا بتونم این ربات رو درست کنم به من بگید تا برم و یاد بگیرم(منبع بدید برای مطالعه خیلی ممنون میشم(فقط فارسی باشه

)) خب یه چند تا سوالم داشتم::://1 این"
https://www.youtube.com/watch?v=XnP3jTwRPv0" کوادکوپتر چجوری با یک موتور کنترل میشه؟؟مگه چهار تا موتور برای کنترلش نمیخواد؟(لطفا اگه میدونید یه کم توضیح بدید).//2:با گیربکس موتور گیربکس های موجود در فروشگاه میشه آیا برای افزایش سرعت موتور
( کد کالا : 3202004042 ) استفاده کرد؟(گیر بکس رو بر عکس به موتور وصل کنیم؟)چون دور کافی برای بلند کردن کوادکوپتر نداره.//3:: ملخ مناسب برای این موتور هارو از کجا باید گیر بیارم؟وبدرد بلند کردن کوادکوپتر میخورن؟//4:: چرا از ملخ های دو پره استفاده میکنند و از ملخ های چهار پره یا بیشتر در ساخت کوادکوپتر استفاده نمیشه؟//5 برای تامین برق فلایت کنترل این کوادکوپتر باید چکار کنم؟//خیلی ممنون

دیدگاه