دورد خدمت دوستان عزیز
قصد درست کردن کوادکوپتر رو دارم
و این لیست رو فعلا تهیه کردم :
ESC30A و موتور براشلس Dji A2212/920KV و فلایت کنترل CC3D که در فروشگاه ECA موجوده
بدنه کواد هم با Solid طراحی کردم و با برش لیزی + پلکسی ۴ میل آمادس
رادیو کنترل هم قراده دست سازدرست بشه(به خاطد قیمتای نجومی
)
رادیو کنترل قراره ۸ کانال باشه و برد گیرنده با اردواینو پرو مینی + ماژول nrf24l01+pa+lna هستش که طراحی کردم و آمادس
و برای فرستنده هم یه رادیو کنترل ۶ کانال هلیکوپتری دارم که قراره مدارش رو خارج کنم و خودم طراحی کنم (از جوی استیک و فریمش قراره استفاده بشه)
عکسای وسایل رو تا اینجای کار قرار میدم
و کم کم با کمک دوستان امیدوارم کامل بشه تا کل مدار ها و سورس برنامه او pcb ها و فایل های بدنه کواد رو در همینجا قرار بدم برای بقیه افرادی که علاقه مند درست کردن کواد هستن

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
اینم بقیه عکسا
بخاطر نداشتن باتری با سیم و پاورکامپوتر فعلا تست میکینم
برای فرستنده هم فعلا از اردواینو مگا استفاده میکنم اما بعد از تست و کامل شدن برنامش ، pcb میزنم و داخل رادیو کنترل میذارم

قصد درست کردن کوادکوپتر رو دارم
و این لیست رو فعلا تهیه کردم :
ESC30A و موتور براشلس Dji A2212/920KV و فلایت کنترل CC3D که در فروشگاه ECA موجوده
بدنه کواد هم با Solid طراحی کردم و با برش لیزی + پلکسی ۴ میل آمادس
رادیو کنترل هم قراده دست سازدرست بشه(به خاطد قیمتای نجومی

رادیو کنترل قراره ۸ کانال باشه و برد گیرنده با اردواینو پرو مینی + ماژول nrf24l01+pa+lna هستش که طراحی کردم و آمادس
و برای فرستنده هم یه رادیو کنترل ۶ کانال هلیکوپتری دارم که قراره مدارش رو خارج کنم و خودم طراحی کنم (از جوی استیک و فریمش قراره استفاده بشه)
عکسای وسایل رو تا اینجای کار قرار میدم
و کم کم با کمک دوستان امیدوارم کامل بشه تا کل مدار ها و سورس برنامه او pcb ها و فایل های بدنه کواد رو در همینجا قرار بدم برای بقیه افرادی که علاقه مند درست کردن کواد هستن

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
اینم بقیه عکسا
بخاطر نداشتن باتری با سیم و پاورکامپوتر فعلا تست میکینم

برای فرستنده هم فعلا از اردواینو مگا استفاده میکنم اما بعد از تست و کامل شدن برنامش ، pcb میزنم و داخل رادیو کنترل میذارم

دیدگاه