اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نمایش ولتاژ و آمپر برق ساختمان روی نمایشگر لپ تاب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نمایش ولتاژ و آمپر برق ساختمان روی نمایشگر لپ تاب

سلام اساتید وقت بخیر
    دنبال چیزی می گردم که خودمم نمیدونم دقیقا چی می خوام
    اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که کجا برم و دنبال چی بگردم
    حالا اون چیزی که لازم دارم شرح میدم ببینم اصلا همچین ماژول یا قطه ای هست یا نه

من می خوام یه وسیله داشته باشم که ولتاژ و آمپر ورودی برق ساختمان و یا هر سیم دیگه ای رو اندازه بگیره و داده ها رو به وسیله ی پورت usb به کامپیوتر یا لپ تاب انتقال بده و داخل کامپیوتر با یه نرم افزار ( نرم افزار اختصاصی خود ماژول یا سخت افزار یا هر نرم افزار دیگه ای ) وصل بشه و ولتاژ لحطه ای و آمپر رو بهم رو مانیتور نمایش بده ( حالا به صورت گرافیکی آمپر آنالوگ یا اعداد دیجیتال ) فرقی نداره

دوستان تا به حال همچین چیزی دیدن یا کار کردن ؟ از کجا میشه همچین سخت افزاری رو پیدا کرد یا سفار ش ساخت داد ؟

ممنون اگر راهنمایی کنید و تجربیات خودتون رو به اشتراک بزارید​

درود
    شما ابتدا باید یک ولتمتر - آمپر متر با میکروکنترلر بسازید سپس میکرو آنرا روی پورت USB یا حتی بلوتوث یا WiFi ارسال کند بعید میدانم بصورت آماده وجود داشته باشد، باید خودتون بسازید و برنامه نویسی میکرو هم لازم داره ولی یه چیزهایی شبیه دستگاه مورد نظر شما هست لینکهای زیر را ببینید :
    سلام و وقت بخیر اول از اینکه اگه تاپیک در بخش خودش باز نشده عذرخواهی می کنم اگر ممکنه مدیران محترم به بخش مربوط انتقال بدن چون نمی دونم باید کدوم قسمت وارد می کردم ... یک راهنمایی لازم دارم از دوستان و مهندسان سخت افزاری هست که بشه به کامپیوتر و یا لپ تاپ ( ترجیها با پورت USB) وصل بشه و از طریق نرم افزار بشه ولتاژ برق ورودی

مرکز اندازه گيري انرژي  ENA90-0.2S کليه پارامترهاي الکتريکي شبکه برق شامل ولتاژ، جريان، توان، انرژي، هارمونيک و ... را با دقت بسيار بالا اندازه گيري، نمايش و ذخيره مي نمايد. برخورداري از پورت هاي خروجي مختلف امکان ارسال اطلاعات و مديريت انرژي را با نرم افزار هاي گوناگون ميسر ساخته است.  اين دستگاه با ابعاد استاندارد و کيفيت بالا، مناسب استفاده در پستهاي فشار قوي، مبادي ورود- خروج  انرژي، حوزه نفت و گاز، کارخانجات و صنايع مختلف مي باشد.

https://www.digikala.com/product/dkp...%AF%D9%84-d02/

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X