سلام دوستان من یک ماشین اصلاح دارم خراب شده میخواهم یک مدار درست کنم موتورش با ولتاژ 2.8 ولت کار میکند وجریانش 650 میلی آمپر هستش حالا میخواهم ولتاژ باتری لیتیومی که ما بین 3.6 تا 4.2 است را به 2.8 ولت ثابت تبدیل کنم از رگولاتور ams استفاده کردم اما تا 3.9 ولتاژ 2.8 ثابت نگه میداره بعد با کم شدن ولتاژ باتری خروجی رگولاتور کم میشه مدار یا قطعه ای است که بتونه ولتاژ خروجی ثابت بدهد
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مدار تبدیل ولتاژ
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست هادرود
احتیاجی به رگولاتور و غیره نداره با همان ولتاژ 3.6 باتری مستقیما راه اندازی میشه مشکلی هم پیش نمی آید. موتورها نیازی به ولتاژ خیلی دقیق ندارند و در یک بازه ولتاژی 1 تا 2 ولت کمی بالاتر و پایین تر به راحتی کار میکنند.جدیدترین ویرایش توسط shonizme; ۱۸:۲۸ ۱۴۰۲/۱۰/۱۵.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط shonizme نمایش پست هاموتورش با ولتاژ 2.8 ولت کار میکند وجریانش 650 میلی آمپر هستش حالا میخواهم ولتاژ باتری لیتیومی که ما بین 3.6 تا 4.2 است را به 2.8 ولت ثابت تبدیل کنم
در مورد کار شما لطفا افت ولتاژ و مقدار حداقل ولتاژ ورودی رو در نظر داشته باشید
نمونه:
ماژول مبدل DC-DC LM2596 کاهنده خروجی 1.23V-30V 3A
https://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA...3v-30v-3a.html
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط shonizme نمایش پست ها
تشکر از توجه شما اما موتور با ولتاژ 2.8 ولت کار میکند اگر مستقیم به باتری لیتیومی وصل کنم آنقدر سرعت بالا می رود که قطعات از جا می کنند پس باید حتماً ولتاژ را کاهش دهم و مقدار ولتاژ اگر با کاهش ولتاژ باتری کاهش پیدا کند روی کار اصلاح تاثیر منفی می گذارد و باید ولتاژ دو سر موتور ثابت بماند
موتور در حالت بی باری دورش خیلی بالا میرود یا در حالت بار کامل؟؟؟
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط shonizme نمایش پست هاسلام دوستان من یک ماشین اصلاح دارم خراب شده میخواهم یک مدار درست کنم موتورش با ولتاژ 2.8 ولت کار میکند وجریانش 650 میلی آمپر هستش حالا میخواهم ولتاژ باتری لیتیومی که ما بین 3.6 تا 4.2 است را به 2.8 ولت ثابت تبدیل کنم از رگولاتور ams استفاده کردم اما تا 3.9 ولتاژ 2.8 ثابت نگه میداره بعد با کم شدن ولتاژ باتری خروجی رگولاتور کم میشه مدار یا قطعه ای است که بتونه ولتاژ خروجی ثابت بدهد
LDO مخفف Low Drop Out هست،
هم میتوانید از مدار مخصوص استفاده کنید، هم از آیسی های مخصوص.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط protelworker نمایش پست هاسلام برای این کار ماژول های زیادی در بازار موجود است که بر حسب کاربرد متفاوت هستند
در مورد کار شما لطفا افت ولتاژ و مقدار حداقل ولتاژ ورودی رو در نظر داشته باشید
نمونه:
ماژول مبدل DC-DC LM2596 کاهنده خروجی 1.23V-30V 3A
https://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA...3v-30v-3a.html
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
درود
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
درود
مو می خواد بچینه نه تنه درختدوست عزیز اگه مفید بود روی تشکر بزن
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
سلام و درود، باید از رگولاتور های LDO استفاده کنید
LDO مخفف Low Drop Out هست،
هم میتوانید از مدار مخصوص استفاده کنید، هم از آیسی های مخصوص.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط shonizme نمایش پست هاسلام دوستان من یک ماشین اصلاح دارم خراب شده میخواهم یک مدار درست کنم موتورش با ولتاژ 2.8 ولت کار میکند وجریانش 650 میلی آمپر هستش حالا میخواهم ولتاژ باتری لیتیومی که ما بین 3.6 تا 4.2 است را به 2.8 ولت ثابت تبدیل کنم از رگولاتور ams استفاده کردم اما تا 3.9 ولتاژ 2.8 ثابت نگه میداره بعد با کم شدن ولتاژ باتری خروجی رگولاتور کم میشه مدار یا قطعه ای است که بتونه ولتاژ خروجی ثابت بدهد
اینم هست ولتاژ ورودی و خروجیش به تک باطری می خوره ولی آمپرش پائینه ADP160AUJZ-2.8 150 میلی شاید بشه چنتا موازی کنی.
جدیدترین ویرایش توسط david24; ۱۴:۴۴ ۱۴۰۲/۱۰/۱۶.دوست عزیز اگه مفید بود روی تشکر بزن
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط david24 نمایش پست ها
سلام دوست عزیز می تونی از AMS1117-2.85 استفاده کنی که در بازار هم موجوده - حداکثر 1 آمپر میده و تقریبا روی 2.8 ثابته - فقط باید 15 ولت بدی که می تونی از باطری های لیتیومی همین حدود استفاده کنی.شاید بکارت بیآد
اینم هست ولتاژ ورودی و خروجیش به تک باطری می خوره ولی آمپرش پائینه ADP160AUJZ-2.8 150 میلی شاید بشه چنتا موازی کنی.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط shonizme نمایش پست ها
تشکر رگولاتور AMS1117-2.85 حداقل ولتاژ ورودیش 4.35 است باتری لیتیومی از 4.2 شروع میشه و پایین میرود حداقل ولتاژ ورودی آیسی چیزی حدود 3 ولت خوب است کاهنده LM2596 که دوستمون گفتند حداقل ولتاژ ورودیش بالای 4 ولت استجدیدترین ویرایش توسط david24; ۱۶:۳۲ ۱۴۰۲/۱۰/۱۶.دوست عزیز اگه مفید بود روی تشکر بزن
دیدگاه
-
گفتم خدمتتون باید حدود 15 بدی .اگه می خواهی روی 2.85 فیکس بشه .یا یک سل لیتیومی غیر متعارف حدود 5-6 ولت.
با 2596 نمیشه چون زیر 3 ولت بنظرم جهش های غیر کنترلی داره.
اگه بخواهی خیلی دقیق بشه که نیازت نیست :باید ولتاژ ورودی بالا داشته باشی که نوسان خوروجیت کم بشه که سرعت موتورت کم و زیاد نشه - درضمن چون جای کافی نداری نمیشه از مدارهای بزرگتر استفاده کرد وگرنه روی 2.8 میشه تثبیت کرد.جدیدترین ویرایش توسط david24; ۱۶:۳۵ ۱۴۰۲/۱۰/۱۶.دوست عزیز اگه مفید بود روی تشکر بزن
- تشکرها 1
دیدگاه
-
در کل 2 تا سل ببند با AMS1117-2.85 جوابت را میدهیا یک سل لیتیومی غیر متعارف حدود 5-6 ولت.
با 2596 نمیشه چون زیر 3 ولت بنظرم جهش های غیر کنترلی داره.
اگه بخواهی خیلی دقیق بشه که نیازت نیست :باید ولتاژ ورودی بالا داشته باشی که نوسان خوروجیت کم بشه که سرعت موتورت کم و زیاد نشه - درضمن چون جای کافی نداری نمیشه از مدارهای بزرگتر استفاده کرد وگرنه روی 2.8 میشه تثبیت کرد.دوست عزیز اگه مفید بود روی تشکر بزن
دیدگاه
دیدگاه