اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر پنکه ایستاده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعمیر پنکه ایستاده

سلام پنکه من چرا فقط با دست حرکت میکنه و خیلی کنده برد هم مشکلی نداره خازن هم جدا کردم دیدم سرعتش هیچ فرقی نکرد یعنی مشکل از خازنه
    جدیدترین ویرایش توسط Armin13757513; ۱۳:۲۱ ۱۴۰۲/۱۱/۱۸.

درود
    مشکل ممکنه مال خازن باشه یعنی الکتریکی باشه که باید خازن تعویض گردد.
    ممکنه هم مشکل مکانیکی باشه برای رفع مشکل مکانیکی :
    من خودم هر سال قبل شروع فصل گرما کل پنکه را باز میکنم و داخل موتور بوشهای جلو عقب را چک میکنم که گشاد نکرده باشند محور روتور و داخل را با الکل و پارچه تمیز میکنم ، نمد محل قرار گرفتن بوشها را روغن میزنم محور و روتور را هم همینطور، چرخ دنده های مربوط به گردش چپ و راست خود پنکه را تمیز و گریس میزنم و می بندم پس از سرویس پنکه حدود 4 ماه دائم روشن است و هیچ مشکلی هم پیش نمی آید فرآیند بالا نحوه سرویس کامل پنکه است.
    اگر با سرویس مکانیکی و تعویض خازن مشکل حل نشد ممکن است سیم پیچ راه انداز سوخته باشد.که در اینصورت یا باید موتور سیم پیچی مجدد شود و یا آنکه بطور کامل تعویضگردد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      مشکل ممکنه مال خازن باشه یعنی الکتریکی باشه که باید خازن تعویض گردد.
      ممکنه هم مشکل مکانیکی باشه برای رفع مشکل مکانیکی :
      من خودم هر سال قبل شروع فصل گرما کل پنکه را باز میکنم و داخل موتور بوشهای جلو عقب را چک میکنم که گشاد نکرده باشند محور روتور و داخل را با الکل و پارچه تمیز میکنم ، نمد محل قرار گرفتن بوشها را روغن میزنم محور و روتور را هم همینطور، چرخ دنده های مربوط به گردش چپ و راست خود پنکه را تمیز و گریس میزنم و می بندم پس از سرویس پنکه حدود 4 ماه دائم روشن است و هیچ مشکلی هم پیش نمی آید فرآیند بالا نحوه سرویس کامل پنکه است.
      اگر با سرویس مکانیکی و تعویض خازن مشکل حل نشد ممکن است سیم پیچ راه انداز سوخته باشد.که در اینصورت یا باید موتور سیم پیچی مجدد شود و یا آنکه بطور کامل تعویضگردد.
      میتونید یه فیلم برای من بفرستید که در صورت خرابی موتور خودم سیم‌پبچیش کنم یه چیزایی سر در میارم
      جدیدترین ویرایش توسط Armin13757513; ۰۷:۴۶ ۱۴۰۲/۱۱/۱۹.

دیدگاه

درود
        برای کسیکه حرفه اش سیم پیچی موتور هست هم سیم پیچی پنکه بسیار مشکل است چون پنکه چند دور است تعداد سیم پیچها زیاد و قطر سیم ها بسیار کم هستند.
        شما اول موتور را باز کنید به همان روشی که گفتم سرویس مکانیکی کنید و موقع بستن هم دقت کنید که بالانس باشد و گیر نداشته باشد
        بعد اگر راه نیفتاد خازن را تعویض کنید و در آخر برید سراغ سیم پیچی موتور.

دیدگاه

درود
          برای کسیکه حرفه اش سیم پیچی موتور هست هم سیم پیچی پنکه بسیار مشکل است چون پنکه چند دور است تعداد سیم پیچها زیاد و قطر سیم ها بسیار کم هستند.
          شما اول موتور را باز کنید به همان روشی که گفتم سرویس مکانیکی کنید و موقع بستن هم دقت کنید که بالانس باشد و گیر نداشته باشد
          بعد اگر راه نیفتاد خازن را تعویض کنید و در آخر برید سراغ سیم پیچی موتور.
          پنکه رو هر کاری کردم درست نشد متاسفانه نشون دادم به تعمیر کار گفت سیم پیچ سوخته شما میتونید راهنمایی کنید

دیدگاه

درود، یک موتور پنکه نو تهیه و تعویض کنید ارزش سیم پیچی مجدد ندارد

دیدگاه

درود، یک موتور پنکه نو تهیه و تعویض کنید ارزش سیم پیچی مجدد ندارد
              میدونم ارزش نداره بصرفه و منطقی نیست ولی خب یه چیزی یاد میگیری قصدم از اینکار کسب تجربه هست و حتی پول دو تا موتور خرج کنم ولی خب یه چیزی یاد میگیرم البته الان استاتور های آماده هم سیم پیچ از آلمینیومه و جنس خوب گیر نمیاد ممنون از راهنماییتون

دیدگاه

سلام
                پنکه منم مشکل ضعیف شدن داره،یعنی با دست بگیرم ایست میکنه، خازن رو وقتی دراوردم زیرش ی چیزی شبیه روغن بود ی بوی تندی هم داشت، ولی از لحاظ ظاهری سالمه!
                esr = 0.35k
                ظرفیت هم همون 1.2 میکرو فاراد درسته، ی خازن 2.5 میشه تست کنم ؟
                جدیدترین ویرایش توسط Celine; ۲۰:۵۶ ۱۴۰۳/۰۲/۰۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
                  سلام
                  پنکه منم مشکل ضعیف شدن داره،یعنی با دست بگیرم ایست میکنه، خازن رو وقتی دراوردم زیرش ی چیزی شبیه روغن بود ی بوی تندی هم داشت، ولی از لحاظ ظاهری سالمه!
                  esr = 0.35k
                  ظرفیت هم همون 1.2 میکرو فاراد درسته، ی خازن 2.5 میشه تست کنم ؟
                  چون خازن سالم بود دوباره همون رو لحیم کردم درست شد، البته با سرسیم چسبونده بودن و جنس سیم هم آلومینیومی بود فکر کنم ایراد همین بود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X