سلام پنکه من چرا فقط با دست حرکت میکنه و خیلی کنده برد هم مشکلی نداره خازن هم جدا کردم دیدم سرعتش هیچ فرقی نکرد یعنی مشکل از خازنه
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تعمیر پنکه ایستاده
Collapse
X
-
درود
مشکل ممکنه مال خازن باشه یعنی الکتریکی باشه که باید خازن تعویض گردد.
ممکنه هم مشکل مکانیکی باشه برای رفع مشکل مکانیکی :
من خودم هر سال قبل شروع فصل گرما کل پنکه را باز میکنم و داخل موتور بوشهای جلو عقب را چک میکنم که گشاد نکرده باشند محور روتور و داخل را با الکل و پارچه تمیز میکنم ، نمد محل قرار گرفتن بوشها را روغن میزنم محور و روتور را هم همینطور، چرخ دنده های مربوط به گردش چپ و راست خود پنکه را تمیز و گریس میزنم و می بندم پس از سرویس پنکه حدود 4 ماه دائم روشن است و هیچ مشکلی هم پیش نمی آید فرآیند بالا نحوه سرویس کامل پنکه است.
اگر با سرویس مکانیکی و تعویض خازن مشکل حل نشد ممکن است سیم پیچ راه انداز سوخته باشد.که در اینصورت یا باید موتور سیم پیچی مجدد شود و یا آنکه بطور کامل تعویضگردد.
-
نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست هادرود
مشکل ممکنه مال خازن باشه یعنی الکتریکی باشه که باید خازن تعویض گردد.
ممکنه هم مشکل مکانیکی باشه برای رفع مشکل مکانیکی :
من خودم هر سال قبل شروع فصل گرما کل پنکه را باز میکنم و داخل موتور بوشهای جلو عقب را چک میکنم که گشاد نکرده باشند محور روتور و داخل را با الکل و پارچه تمیز میکنم ، نمد محل قرار گرفتن بوشها را روغن میزنم محور و روتور را هم همینطور، چرخ دنده های مربوط به گردش چپ و راست خود پنکه را تمیز و گریس میزنم و می بندم پس از سرویس پنکه حدود 4 ماه دائم روشن است و هیچ مشکلی هم پیش نمی آید فرآیند بالا نحوه سرویس کامل پنکه است.
اگر با سرویس مکانیکی و تعویض خازن مشکل حل نشد ممکن است سیم پیچ راه انداز سوخته باشد.که در اینصورت یا باید موتور سیم پیچی مجدد شود و یا آنکه بطور کامل تعویضگردد.جدیدترین ویرایش توسط Armin13757513; ۰۷:۴۶ ۱۴۰۲/۱۱/۱۹.
دیدگاه
-
درود
برای کسیکه حرفه اش سیم پیچی موتور هست هم سیم پیچی پنکه بسیار مشکل است چون پنکه چند دور است تعداد سیم پیچها زیاد و قطر سیم ها بسیار کم هستند.
شما اول موتور را باز کنید به همان روشی که گفتم سرویس مکانیکی کنید و موقع بستن هم دقت کنید که بالانس باشد و گیر نداشته باشد
بعد اگر راه نیفتاد خازن را تعویض کنید و در آخر برید سراغ سیم پیچی موتور.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست هادرود
برای کسیکه حرفه اش سیم پیچی موتور هست هم سیم پیچی پنکه بسیار مشکل است چون پنکه چند دور است تعداد سیم پیچها زیاد و قطر سیم ها بسیار کم هستند.
شما اول موتور را باز کنید به همان روشی که گفتم سرویس مکانیکی کنید و موقع بستن هم دقت کنید که بالانس باشد و گیر نداشته باشد
بعد اگر راه نیفتاد خازن را تعویض کنید و در آخر برید سراغ سیم پیچی موتور.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست هادرود، یک موتور پنکه نو تهیه و تعویض کنید ارزش سیم پیچی مجدد ندارد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست هاسلام
پنکه منم مشکل ضعیف شدن داره،یعنی با دست بگیرم ایست میکنه، خازن رو وقتی دراوردم زیرش ی چیزی شبیه روغن بود ی بوی تندی هم داشت، ولی از لحاظ ظاهری سالمه!
esr = 0.35k
ظرفیت هم همون 1.2 میکرو فاراد درسته، ی خازن 2.5 میشه تست کنم ؟
دیدگاه
دیدگاه