اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در خرید هویه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در خرید هویه

دوستان من خیلی حرفه ای نیستم ولی این دوساله شاید نزدیک دوملیون هزینه هویه کردم سومو ۲۰۰ وات گرونترین هویه بود که خریدم نوکش پیدا نمیشه سخته تا همین حدود نهایت نهایت ۵ ملیون حالا جند وقت پول جمع میکنیم میخریم چی میشه خرید که عمری باشه فقط دو نکته اگه استیشن رو میزی باشه قیمت نوک یا دسته یدکش فراوون باشه با قیمت منطقی موجود باشه یا اگه همین برند های سرامیکی قلمی کودوم مناسبتره راحت نوک المنتش گیر بیاد !؟ ببخشید واقعا چون خیلی کار نکردم اطلاع‌ ندارم ولی همین هایی که خریدم همیشه تمیز میکنم نوک رو احیا نوک هویه و اسفنج و پاک کننده استفاده میکنم کلا نظری برادرانه واس راهنمایی دارید ممنونتون میشم

درود
    هویه قلمی goot اصل ژاپن در واتهای مختلف موجود هست برای کارهای الکترونیکی 30 وات مناسب ترین است. لوازمش فراوان است اگر اصلی گیر بیاورید سالها بدون دردسر کار میکند.

دیدگاه

وقت بخیر واسه چه کاری خوب لازم دارین؟
      خیلی وقته تو ضمینه الکترونیک هستم وتقریبا همه برندها رو تجربه کردم،گات اصلی قلمی و تفنگی،یاکسون،جرداک،آدا و در آخر می‌رسیم ب کیفیت واقعی و قیمت مناسب ک هم هیتر هست و هم هویه قلمی با نوک هویه های متفاوت ک حالاها قدیمی نمیشه و لوازمشون هست
      برند کوئیک
      خوب من هم کوئیک 700 ،705و TR1300 رو تجربه کردم ک عالی هستش ک دو مورد آخری عالی تر
      پیشنهاد من ب شما 705 هست ک تقریبا 15 ساله بدون خرابی تا الان کار داده، تا 450 درجه هیتر و تا 480 درجه هویه،تو ی دقه هویه به480 میرسه و بیست ثانیه هیتر به450,تو برندهای دیگه المنت هویه سرامیکی هست و نسبت ب ضربه و حرارت خرابی دارن،اما المنت هویه کوئیک داخل محفظه فلزی هست و المنت قسمت هیتر هم با برندهای دیگه کلی اختلاف کیفیت داره
      هویه اصلی گات رو دارم هنوز اما کنار گذاشتم چون خرید نوک وقلاف ب صرفه نیست در ضمن تنظیم حرارت گزینه اصلی هست
      هویه های دیگه ای هم جدیدا روانه بازار شده ک تو دو ثانیه ب اوج حرارت میرسه ک از وارد کننده شنیدم خرابیشون زیاده و نوک هاشون هم گرون
      خیلی طولانی شد خواستم قشنگ راهنماییت کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرنیان فر نمایش پست ها
        وقت بخیر واسه چه کاری خوب لازم دارین؟
        خیلی وقته تو ضمینه الکترونیک هستم وتقریبا همه برندها رو تجربه کردم،گات اصلی قلمی و تفنگی،یاکسون،جرداک،آدا و در آخر می‌رسیم ب کیفیت واقعی و قیمت مناسب ک هم هیتر هست و هم هویه قلمی با نوک هویه های متفاوت ک حالاها قدیمی نمیشه و لوازمشون هست
        برند کوئیک
        خوب من هم کوئیک 700 ،705و TR1300 رو تجربه کردم ک عالی هستش ک دو مورد آخری عالی تر
        پیشنهاد من ب شما 705 هست ک تقریبا 15 ساله بدون خرابی تا الان کار داده، تا 450 درجه هیتر و تا 480 درجه هویه،تو ی دقه هویه به480 میرسه و بیست ثانیه هیتر به450,تو برندهای دیگه المنت هویه سرامیکی هست و نسبت ب ضربه و حرارت خرابی دارن،اما المنت هویه کوئیک داخل محفظه فلزی هست و المنت قسمت هیتر هم با برندهای دیگه کلی اختلاف کیفیت داره
        هویه اصلی گات رو دارم هنوز اما کنار گذاشتم چون خرید نوک وقلاف ب صرفه نیست در ضمن تنظیم حرارت گزینه اصلی هست
        هویه های دیگه ای هم جدیدا روانه بازار شده ک تو دو ثانیه ب اوج حرارت میرسه ک از وارد کننده شنیدم خرابیشون زیاده و نوک هاشون هم گرون
        خیلی طولانی شد خواستم قشنگ راهنماییت کنم
        ممنون از وقتی که گذاشتین من خیلی حرفه ای نیستم ولی گاهی حتی قطعات اس ام دی هم شده لحیم کنم ولی در حالت کلی بیشتر واس لحیم کاری ظریف هست خوب بین این گزینه ها که فرمودین دقیقا چنتا نیاز من رو گفتین حتما دیمر یا تنظیم حرارت داشته باشه و این که قیمت نوک هویه یا دسته هویه هم در صورت خرابی حتما منطقی باشه خودم کمی تحقیق کردم گرداک ۹۵۲ نسبت به قیمت و وسایل جانبیش قیمتشم خوبه ولی حقیقت اصلا تجربه ندارم فقط دیگه قیمتش بالای ۵ تومن نشه
        قسمت هیتر رو اصلا بیخیال شین چون اصلا استفاده نمیشه هیتر خوب دارم ولی هویه نداره مارک سوگون ولی گرداک ۹۵۲ یا همین کویک ۷۰۵ رو که فرمودین فقط فقط برا هویه استفاده خواهند شد
        جدیدترین ویرایش توسط pariseiran; ۱۶:۲۸ ۱۴۰۲/۱۲/۰۳.

دیدگاه

دوستان با گرداک 952 موافق هستین به خاطر فراوانی قطعات ارزون بودن قطعاتش؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pariseiran نمایش پست ها
            دوستان با گرداک 952 موافق هستین به خاطر فراوانی قطعات ارزون بودن قطعاتش؟
            سلام
            بنظرم هر چی بگیری باز نیاز به مهارت داری، من ی هویه گات ۴۰ وات ۱۵ ساله دارم ای سی ، قطعات smd ، هر چی که لازم باشه با همون انجام میدم ، البته خوبه ی هیتر داشته باشم ولی شاید در سال چند بار استفاده داشته باشم که منطقی نیست، شما اول تمرین کن با همون هویه به مهارت کافی رسیدی برو سراغ هیتر ، فکر نکن هیتر راحت تره اونم قلق و دردسرش کمتر از هویه نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها

سلام
              بنظرم هر چی بگیری باز نیاز به مهارت داری، من ی هویه گات ۴۰ وات ۱۵ ساله دارم ای سی ، قطعات smd ، هر چی که لازم باشه با همون انجام میدم ، البته خوبه ی هیتر داشته باشم ولی شاید در سال چند بار استفاده داشته باشم که منطقی نیست، شما اول تمرین کن با همون هویه به مهارت کافی رسیدی برو سراغ هیتر ، فکر نکن هیتر راحت تره اونم قلق و دردسرش کمتر از هویه نیست
              ممنونتم از پاسخ گویی قربانت گردم عرض کردم یه هیتر دارم سوگون ولی هویه نداره هویه هم متفرقه گرفتم همیشه خیلی اسم رسم دار نبود اخریش همین سومو 200 واتی بود sm120 مدلش فک کنم فقط میخوام جوری باشه حرارتش بشه کم زیاد کرد دو ساله دارم تمرین میکنم به قول شما ولی دقیقا حساب کزدم دو ملیونی خرج کردم واس هویه من میگفتم یعنی یه چی باشه خراب شد کلش نره اشغالی همین سومو 800 تومنه پولش در صورتی که دسته هویه همین گرداک 200 تومنه نهایتش خراب شد کل دسته عوض میکنم با مبلغ کم منتها میترسم این گرداک اینقدر بد باشه بگم ول کن از همین متفرقه ها استفاده کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pariseiran نمایش پست ها

ممنونتم از پاسخ گویی قربانت گردم عرض کردم یه هیتر دارم سوگون ولی هویه نداره هویه هم متفرقه گرفتم همیشه خیلی اسم رسم دار نبود اخریش همین سومو 200 واتی بود sm120 مدلش فک کنم فقط میخوام جوری باشه حرارتش بشه کم زیاد کرد دو ساله دارم تمرین میکنم به قول شما ولی دقیقا حساب کزدم دو ملیونی خرج کردم واس هویه من میگفتم یعنی یه چی باشه خراب شد کلش نره اشغالی همین سومو 800 تومنه پولش در صورتی که دسته هویه همین گرداک 200 تومنه نهایتش خراب شد کل دسته عوض میکنم با مبلغ کم منتها میترسم این گرداک اینقدر بد باشه بگم ول کن از همین متفرقه ها استفاده کن
                چی بگم، تو شرایط فعلی جنس اشغال هم گرونه، همین گرداک فکر کنم تو ی ماه اخیر حدود ی تومن افزایش قیمت داشت، ی چی برند هم بگیری اصلا معلوم نیست اصلی باشه یا نه ، فقط میشه به فروشگاه های قدیمی مثل همین سایت eca که سابقه و اعتبار دارند اعتماد کرد، شما تماس بگیر مشاوره میدن ، شفاف میگن حتی چیزی که قصد خرید دارید کیفیت در چه حدی هست و اصلی هست یا نه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X