اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نشانگر عبور جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نشانگر عبور جریان

سلام من یک وسیله دارم با برق ۵ ولت دی سی کار میکند حالا میخواهم هروقت وسیله شروع بکار کرد یک لامپ ال ای دی روشن بشود و هر وقت متوقف شد لامپ خاموش گردد ولتاژ دائم دوسر وسیله قرار دارد و وسیله بصورت خودکار قطع می شود آیا مداری است که بشود فهمید وسیله خاموش است اگر ماژول هم باشد مشکلی نیست

من توانستم دو راه پیدا کنم اول استفاده از آپ امپ هستش از آنجایی که هنگام عبور جریان افت ولتاژ داریم با مقایسه ولتاژ هنگام روشن و خاموش وسیله یک ال ای دی را روشن کنیم ،دوم استفاده از دیود هستش با سری کردن دو دیود و قرار دادن یک ال ای دی با عبور جریان دو سر دیود افت ولتاژ داریم که برای روشن کردن یک ال ای دی کافی است تنها مشکل این است باید ورودی را به اندازه افت ولتاژ دو دیود افزایش دهیم دوستان راه حل دیگری سراغ ندارند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shonizme نمایش پست ها
      سلام من یک وسیله دارم با برق ۵ ولت دی سی کار میکند حالا میخواهم هروقت وسیله شروع بکار کرد یک لامپ ال ای دی روشن بشود و هر وقت متوقف شد لامپ خاموش گردد ولتاژ دائم دوسر وسیله قرار دارد و وسیله بصورت خودکار قطع می شود آیا مداری است که بشود فهمید وسیله خاموش است اگر ماژول هم باشد مشکلی نیست
      با عرض سلام و احترام، منظور شما این هست که وسیله ای دارید که با ۵ ولت کار میکند و هر وقت جریان کشی کرد میخواهید با روشن شدن یک LED مطلع شوید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با عرض سلام و احترام، منظور شما این هست که وسیله ای دارید که با ۵ ولت کار میکند و هر وقت جریان کشی کرد میخواهید با روشن شدن یک LED مطلع شوید؟
        یا حالت جریان کشی یا حالت خاموشی وسیله فرقی نمیکند بهرحال یک حالت متوجه بشوم

دیدگاه

یا حالت جریان کشی یا حالت خاموشی وسیله فرقی نمیکند بهرحال یک حالت متوجه بشوم
          وسیله مورد نظر چند میلی آمپر مصرف میکنه؟
          و چه نوعی هست؟ سلفی یا اهمی؟

دیدگاه

از 400 میلی آمپر مصرف میکند تا 30 میلی آمپر دی سی وسیله اهمی است

دیدگاه

از 400 میلی آمپر مصرف میکند تا 30 میلی آمپر دی سی وسیله اهمی است
              خوبه.
              ولتاژ ۵ ولت از کجا تامین میشه و ریپل یا نویز خاصی داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

خوبه.
                ولتاژ ۵ ولت از کجا تامین میشه و ریپل یا نویز خاصی داره؟
                از آداپتور 5 ولتی هیچ مصرف کننده دیگری وجود ندارد

دیدگاه

توضیح کاملتر باید باشه ، این وسیله اهمی. بالاخره یه راه انداز داره دیگه که ولتاژ دو سرش رو قطع و وصل میکنه. از خروجی راه انداز نمونه بگیرید شاید راحت تر باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan نمایش پست ها
                    توضیح کاملتر باید باشه ، این وسیله اهمی. بالاخره یه راه انداز داره دیگه که ولتاژ دو سرش رو قطع و وصل میکنه. از خروجی راه انداز نمونه بگیرید شاید راحت تر باشه.
                    وسیله به منبع تغذیه 5 ولت وصل میشه بعد بصورت خودکار شروع بکار میکنه و خاموش میشه اصلأ هم نمیشه فهمید که روشن است یا خاموش مگر از طریق کنترل جریان مانند نمایشگر یا مولتی متر هیچگونه نویز یا امواجی هم تولید نمی کند

دیدگاه

وسیله به منبع تغذیه 5 ولت وصل میشه بعد بصورت خودکار شروع بکار میکنه و خاموش میشه اصلأ هم نمیشه فهمید که روشن است یا خاموش مگر از طریق کنترل جریان مانند نمایشگر یا مولتی متر هیچگونه نویز یا امواجی هم تولید نمی کند
                      یه مقاومت با اهم پایین مثلا یک اهم یا کمتر بصورت سری با خط تغذیه بذار بصورتیکه تو عملکرد مدارت اختلال ایجاد نکنه.بعد با OPAMP مقدار افت ولتاژ دو سر مقاومت رو تقویت کن و با یه OPAMP دیگه ولتاژ تقویت شده رو مقایسه و نتیجه رو از طریق LED میتونی ببینی.استفاده از دو OPAMP تو مدار بخاطر متغیر بودن جریان مصرفی که گفتین و برطرف کردن خطای محاسبه تو جریان کشی هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan نمایش پست ها
                        این ساده ترین و عاقلانه ترین روش معمول هست که استاد عزیز فرمودن.اگه به مدار دسترسی دارین این روش بهترین روشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod نمایش پست ها

یه مقاومت با اهم پایین مثلا یک اهم یا کمتر بصورت سری با خط تغذیه بذار بصورتیکه تو عملکرد مدارت اختلال ایجاد نکنه.بعد با OPAMP مقدار افت ولتاژ دو سر مقاومت رو تقویت کن و با یه OPAMP دیگه ولتاژ تقویت شده رو مقایسه و نتیجه رو از طریق LED میتونی ببینی.استفاده از دو OPAMP تو مدار بخاطر متغیر بودن جریان مصرفی که گفتین و برطرف کردن خطای محاسبه تو جریان کشی هست.
                          من زیاد از الکترونیک نمی دانم اینکه افت ولتاژ دو سر مقاومت را با آپ امپ تقویت کن چجوری میشه، اگر امکان دارد تصویری از مدار قرار دهید.تشکر

دیدگاه

من زیاد از الکترونیک نمی دانم اینکه افت ولتاژ دو سر مقاومت را با آپ امپ تقویت کن چجوری میشه، اگر امکان دارد تصویری از مدار قرار دهید.تشکر
                            با سلام
                            بالاخره این مدر شما یه خروجی داره دیگه.
                            از اون استفاده کنین.
                            یا اینکه اگه مصرفش کمه یه led از نوع smd باهاش سری کنین.
                            کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها

با سلام
                              بالاخره این مدر شما یه خروجی داره دیگه.
                              از اون استفاده کنین.
                              یا اینکه اگه مصرفش کمه یه led از نوع smd باهاش سری کنین.
                              اصلأ خروجی نداره تنها ورودی داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X