اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی برای رفع مشکل نویز آسانسور روی برق مودم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نخواستم تاپیک جدید بزنم ولیییییییی
    ????????????????

​​​​​ما توی مجتمع هستیم
    SNR توی جعبه تقسیم مخابرات بین ۱۲ تا ۲۰ هست پ توی واحد میشه ۶
    با بدبختی کابل داخلی عوض کردم و استاندارد شیلددار انداختم
    هیچ تغییری ایجاد نشد
    واحدهای دیگه هم همین مشکلو دارن

انواع اسپلیتر خذیدم ولی متاسفانه اثر ندارن

آیا اسپلیتر خاص یا مدار خاصی سراغ دارین که بتونه این نویز از بین ببره ؟

دیدگاه

سلام
      چاه ارت ساختمان را پر آب کنید. مشکل نویز و سوختن لامپ های ال ای دی برطرف میشود.
      AK40sotoon

دیدگاه

درود
        برق تغذیه مودم را از داخل هسته های فریت عبور دهید مثلاً تغذیه تمام دوربین های مدار بسته که اکثراً 12 ولت هستند بدلیل جلوگیری از نویز روی تصویر دوربین از داخل هسته فریت عبورداده شده اند. در مورد مانیتورهای کامپیوتر هم همینطوره.
        جدیدترین ویرایش توسط nimdar; ۱۶:۲۷ ۱۴۰۳/۱۰/۰۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soheil2010 نمایش پست ها
          دوستان عزیز شاید باورتون نشه
          ولی پس از مدت ها پیگیری و آزمون خطا در نهایت یک بار که تلفنمون قطع شده بود و به مخابرات اعلام خرابی کردیم، نمی دونم توی مخابرات چه تغییری دادند (آیا فیوز عوض کردند یا چی...) که بعد از اون موضوع SNR خطمون یه کم بهتر شد و مشکل اون قطعی کلا برطرف شد
          ممنون از همکاری و راهنمایی شما عزیزان
          من واقعا خودم موندم این چه داستانی بود که علایمش چیز دیگه ای بود و حل شدنش کلا از یه مسیر دیگه
          سلام
          من مشکل شما رو داشتم دقیقا، ما مودم رو عوض کردیم حل نشد، از پریز دورتر سیم کشیدیم حل نشد، سوکت تلفن و سیم تلفن رو عوض کردیم حل نشد، مودم رو به اتاق دیگه بردیم حل نشد، از سر خط تست میگرفتم فیلم میفرستادم گردن نمیگرفتند تا اینکه رفتیم از واحد طبقه پائینی (همسایمون) تست گرفتیم حل شد فهمیدیم مشکل از مرکز مخابراته که رانژه به واحد ما داده چون همسایه ها مشکلی نداشتند، با کلی چک و چونه آخر سر کارشناس اونا با هزینه ی خودمون برای بررسی اومد چیزی دستگیرش نشد رفت مرکز مخابرات فرداش درست شد.
          یکی از دوستان پدرش بازنشسته مخابراته تعریف میکرد زیر ساخت خیلی از مناطق قدیمی تر تهران مربوط به نیم قرن پیشه و به روز نشده، بلا نسبت ببیخشید سگ صاحابشو نمیشناسه تو سیم های بهم ریخته و تجهیزات خاک گرفته و قدیمی و تو این بستر طبیعیه که این مشکلات پیش بیاد و نتونند به خیلی از مناطق به اندازه پولی که میگیرند سرویس بدند.

دیدگاه

من تجربه خودم رو مینویسم (شاید به کار شما نیاد ولی شخص دیگه ای استفاده بکنه) یکبار موقع خرید سرویس جدید سرعت رو هم افزایش دادیم؛ به مشکل برخوردیم؛ سرعت رو برگدوندم به حالت قبل(پایین تر) مشکل هم رفع شد.
            در مورد مشکل شما هم چون آداپتورها ایزوله هستند بعیده که نویز روی خط با همون شدت منتقل بشه به خروجی و احتمالا برای لحظاتی ولتاژ بشدت افت میکنه (مثلا بخاطر جریانکشی لحظه ای زیاد آسانسور حین تغییر سرعت) که باعث ریست شدن مودم میشه. شاید نیاز باشه که یه خازن خیلی بزرگ در خروجی تغذیه بذارید. خودم این مشکل رو بوضوح روی برق محل کارم میبینم. لامپهای رشته ای شدت نورش تغییر میکنه و ضربان داره؛ طوری که با چشم تشخیص داده میشه.
            جدیدترین ویرایش توسط mojalan; ۰۸:۳۹ ۱۴۰۳/۱۰/۰۳.

دیدگاه

ISPها مانند مخابرات اکثرا همینکار رو میکنن روی خطوط سیمی که میگن سرعت مطلوب منطقه شما اینه خط روی این میبندیم و اگه مشترک اعتراض کنه به کم فروشی میبرن بالاتر ولی از همه مشترکین یک تعرفه رو دریافت میکنند کاری به کیفیت ندارند و پکیجهای از پیش تعیین شده و بعضا اجباری نیز میفروشند که اضافه آن منتقل نمیشود بلکه در تاریخی میسوزد و اصلا به مصرف منصفانه (که به عنوان قانون بی‌نهایت یاد میکنند) که سرعت 10 برابر کمتر میشود بلااستفاده نمیرسد، حداقل موردی که من دیدم اینطوری بود! البته سرویسهای قدیمی با همین افت کیفیت در حال جمع شدن است و به فیبر نوری ختم می‌شود..
              SNR به خاطر مسافت مشترک تا مرکز هم هست و همچنین تکه پاره شدن‌های مکرر سیم در مسیر که موقع بارندگی هم بدتر میشود!! من با اتصال کابل شیلد دار یک تکه از محل تحویل به مشترک به همراه اسپلیتر و دوری از خطوط برق توانستم SNR را 8db بیشتر کنم اما دست از سر مرکز پشتیبان برنداشتم تا بالاخره یکی از افراد متخصص تنظیماتی اعمال کرد که آپ‌استریم و داون‌استریم بهبود پیدا کرد. چندباری هم رانژه تغییر کرد. اگه منطقه شلوغ باشه و از روش PCM برای ارتباط استفاده کرده باشند سرویس دهی اینترنت سیمی هم مشکل میشه.
              علاج واقعه کن یا وایرلس یا سیمکارتی یا فیبر نوری بگیر آخرش باید اینطوری بشه! استاRLینک هم اگه گیرت اومد و سوئیچ زمینیش هم پیدا بشه امتحان کنید ببینید چطوره ما که به چشم ندیدیم.

دیدگاه

سلام,شما یکبار با مود های بدون سیم مثل تی دی ال تی ای هم امتحان بکنید چون مشکل شما نویز ایجاد شده توسط سیم سه فاز آسانسور نیست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X