اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی درباره ی ساخت فرز مینیاتوری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی درباره ی ساخت فرز مینیاتوری

با سلام‌ من می خوام یک فرز مینیاتوری درست کنم
    دوتا ایده دارم
    ایده ی اول :با موتور ۷۷۵ و با تغذیه ۲۴ ولت
    ایده ی دوم : با موتور براشلس، اسپید کنترل ، و سرو تستر که با باتری ۱۸۶۵۰ با تعداد زیاد شارژی شه
    به نظر شما کدوم بهتره؟؟

نوشته اصلی توسط moein1234 نمایش پست ها
    با سلام‌ من می خوام یک فرز مینیاتوری درست کنم
    دوتا ایده دارم
    ایده ی اول :با موتور ۷۷۵ و با تغذیه ۲۴ ولت
    ایده ی دوم : با موتور براشلس، اسپید کنترل ، و سرو تستر که با باتری ۱۸۶۵۰ با تعداد زیاد شارژی شه
    به نظر شما کدوم بهتره؟؟
    سلام
    خب این همه میخوای وقت بزاری هزینه کنی ی فرز بگیر مگه چقدر اختلاف قیمت میشه؟! باتری فقط با محافظ و شارژر یک و خوردی در میاد مگه اینکه متفرقه بگیری، حالا اگه ی موتور یا حداقل باتری داشته باشی اره صرف میکنه یکی بسازی، رو ۷۷۵ های الان بازار هم خیلی حساب نکن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها

سلام
      خب این همه میخوای وقت بزاری هزینه کنی ی فرز بگیر مگه چقدر اختلاف قیمت میشه؟! باتری فقط با محافظ و شارژر یک و خوردی در میاد مگه اینکه متفرقه بگیری، حالا اگه ی موتور یا حداقل باتری داشته باشی اره صرف میکنه یکی بسازی، رو ۷۷۵ های الان بازار هم خیلی حساب نکن
      الان باتری های هایج پاور دو نه ای۱۵۰ تومنه ۴ تاش میشه ۶۰۰ تومن و محافظ شارژ ۴ سل ۳۰ آمپری حدود ۱۰۰ تومنه که‌میشه ۷۰۰ و موتور براشلس با تستر و اسپید کنترل میشه ۶۰۰ کلا میشه ۱۱۰۰ بعد اگه بخوام یک فرز آماده بگیرم باید باید حدود ۲ تومن تازه اونم برقی بگیرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moein1234 نمایش پست ها

الان باتری های هایج پاور دو نه ای۱۵۰ تومنه ۴ تاش میشه ۶۰۰ تومن و محافظ شارژ ۴ سل ۳۰ آمپری حدود ۱۰۰ تومنه که‌میشه ۷۰۰ و موتور براشلس با تستر و اسپید کنترل میشه ۶۰۰ کلا میشه ۱۱۰۰ بعد اگه بخوام یک فرز آماده بگیرم باید باید حدود ۲ تومن تازه اونم برقی بگیرم
        اقتصادی بخوای فکر کنی چه بخری چ بسازی بنظرم فرقی نمیکنه، موتور طرح ۷۷۵ تو سایت هست تجربه خرید دارم ولی حداقل ۲۴ ولت باید بهش بدی ، زیر ۲ تومن هم شارژی هست!

دیدگاه

موتور براشلس مناسب نیست، چون گشتاور زیادی نداره، همون 775 بهترین گزینست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی نمایش پست ها
            مب خوام از موتور براشلس مدل ۱۴۰۰ kv استفاده کنم یعنی موتور ۷۷۵ بهتر از براشلس هست؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی نمایش پست ها
              بعد ببخشید کدوم مدل بهتر هست معمولی یا جانسون؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X