اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیفون تصویری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آیفون تصویری

سلام دوستان آیفون تصویری تک واحدی الکتروپیک که اصلا روشن نمیشه از خروجی منبع تغذیه اش ولتاژ گرفتم عدد ثابت نمیده مرتب بالا و پایین میشن اعداد بنظرتون با تعویض خازنها درست میشه و ایا باعث خرابی قسمت تصویر شده؟ دوستان دوعدد خازن۴۷۰ و یک کوچک رو عوض کردم درست نشد ولی یک صدای تیک تیک از قسمت منبع تغذیه میاد نمیدونم از چیه ولی خازن بزرگه و ترانسش سالمن بنظرتون کدام قطعه همچین صدای میده و ولتاژ خروجی رو بهم میریزه؟
    جدیدترین ویرایش توسط yahyasaberi; ۲۱:۵۴ ۱۴۰۳/۰۵/۱۹.

مشکل تغذیه آیفون تصویری منزل ما با تعویض خازن 47 میکروفاراد رفع شد

دیدگاه

قسمت مانیتور یا قسمت پنل؟
      توضیحات بیشتر بدید تا راهنمایی کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
        قسمت مانیتور یا قسمت پنل؟
        توضیحات بیشتر بدید تا راهنمایی کنم
        باسلام
        قسمت تغذیه ایراد دارد. خازن صافی خروجی مدار تغذیه رو تعویض کنید حل میشه اگر نشد باید برید سراغ قسمتهای دیگه تغذیه.
        موفق باشید
        *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yahyasaberi نمایش پست ها
          سلام دوستان آیفون تصویری تک واحدی الکتروپیک که اصلا روشن نمیشه از خروجی منبع تغذیه اش ولتاژ گرفتم عدد ثابت نمیده مرتب بالا و پایین میشن اعداد بنظرتون با تعویض خازنها درست میشه و ایا باعث خرابی قسمت تصویر شده؟ دوستان دوعدد خازن۴۷۰ و یک کوچک رو عوض کردم درست نشد ولی یک صدای تیک تیک از قسمت منبع تغذیه میاد نمیدونم از چیه ولی خازن بزرگه و ترانسش سالمن بنظرتون کدام قطعه همچین صدای میده و ولتاژ خروجی رو بهم میریزه؟
          https://photos.app.goo.gl/hT2R4EhAauyGnoc69
          سلام بر شما.
          خازن بزرگ ۲۲ میکرو ۴۰۰ ولت را حتما باید تعویض کنید زیرا مساله نشتی و اهم بالای این خازن هست. خازن ۴۷ میکرو ۱۶ یا ۲۵ ولت رو هم تعویض کنید.
          ان شاءالله درست میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X