اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی خرید منبع تغذیه آزمایشگاهی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی خرید منبع تغذیه آزمایشگاهی

سلام دوستان میشه راهنمایی کنید بر اساس تجربه و بازار

نیاز به یک منبع تغذیه آزمایشگاهی 0-30 ولت تا 5 آمپر دارم و جنس پایدار (تامین ولتاژ و جریان تنظیم شده بدون تغییر و بالا پایین رفتن در مدت زمان استفاده) و خوب با پروتکشن (جریان (OCP)، دما (OTP) و توان (OPP) و...) میخوام..

بیشتر نگران عدم دقت یا ناپایداری یا خراب شدن مدارشون و مشکل تعمیرات این نوع منابع تغذیه متغیر که با میکروکنترلر و بردهای فشرده هستن..

برندهایی که تاحالا در نظرم هست از مشخصاتی که نوشتن و ظاهرشون اینهاست : SUGON ، MEGATEK ، Dazheng، korad و UNI-T(گرون)

بودجه هم حوالی 2 تا 5 یا 6

کاربرد این عمومی و تعمیرات و میکرو و تست هست به ندرت مخابراتی و لیزر و...

دوبل بودن یا نبودن و حافظه و usb و این چیزا هم نمیدونم شاید به کار نیاد.

ممنون میشم راهنمایی کنید چی هست چی استفاده میشه یا چه مدلی
    جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۴:۱۷ ۱۴۰۳/۰۶/۰۶.

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها

نیاز به یک منبع تغذیه آزمایشگاهی 0-30 ولت تا 5 آمپر دارم و جنس پایدار و خوب با پروتکشن میخوام..

بیشتر نگران عدم دقت یا ناپایداری یا خراب شدن مدارشون و مشکل تعمیرات که با میکروکنترلر و بردهای فشرده هستن..

برندهایی که تاحالا در نظرم هست از مشخصاتی که نوشتن و ظاهرشون اینهاست : SUGON ، MEGATEK ، Dazheng، korad و UNI-T(گرون)

دوبل بودن یا نبودن هم نمیدونم شاید به کار نیاد.

باسلام
    با توجه به مشخصات مورد نیاز شما، همون منبع تغذیه ترانسی مدل Dazheng خیلی خوبه هم دقتش بالاست و هم مدار خوبی داره نویز کمتری هم نسبت به سوئیچینگ ها تولید میکنه. فقط داژنگ از جای معتبر خرید کنید. (یاهوآ و ... بیخیال)
    موفق باشید
    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

نیاز به یک منبع تغذیه آزمایشگاهی 0-30 ولت تا 5 آمپر دارم و جنس پایدار و خوب با پروتکشن میخوام..

بیشتر نگران عدم دقت یا ناپایداری یا خراب شدن مدارشون و مشکل تعمیرات که با میکروکنترلر و بردهای فشرده هستن..

دوبل بودن یا نبودن هم نمیدونم شاید به کار نیاد.

با سلام و خسته نباشید،
      برند‌ داژنگ در ایران پر فروش هست و به قول معروف امتحانش هم پس داده، اگر خدای نکرده خراب هم شد میتونید مقادیر قطعات سوخته رو با جستجو پیدا کنید.
      برند مگاتک هم بیشتر دوستانی که خریدن میگن عالیه، ولی جالبه قبلا تحقیق که کردم دیدم برند ناشناخته ای هست!
      در مورد سوگون هم اطلاعی ندارم.
      اگر کاربرد مخابراتی مدنظر نبود ، میتونستم برند NICE-POWER رو هم پیشنهاد بدم، ولی به دلیل سویچینگ بودن زیاد برای مدار مخابراتی خوب نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها

باسلام
        با توجه به مشخصات مورد نیاز شما، همون منبع تغذیه ترانسی مدل Dazheng خیلی خوبه هم دقتش بالاست و هم مدار خوبی داره نویز کمتری هم نسبت به سوئیچینگ ها تولید میکنه. فقط داژنگ از جای معتبر خرید کنید. (یاهوآ و ... بیخیال)
        موفق باشید
        سلام
        یعنی بر خلاف ظاهرش دقت و ثبات خوبی داره و خطی هست و باید مواظب بود نسخه فیکش رو نخرید ؟

دیدگاه

SUGON ، MEGATEK

دیدگاه

سلام
            پاور کامپیوتر با ی ولت متر روپنلی در میاد زیر ۲۰۰ تومن تا ۳۰ ولت دیگه خیلی داغونم باشه ۸ امپر راحت میده خرابم شد ۵۰ تومن ی پاور دیگه بخرید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
              سلام
              پاور کامپیوتر با ی ولت متر روپنلی در میاد زیر ۲۰۰ تومن تا ۳۰ ولت دیگه خیلی داغونم باشه ۸ امپر راحت میده خرابم شد ۵۰ تومن ی پاور دیگه بخرید
              سلام و درود
              بله اوایل نقشه ساخت پاور دست ساز خیلی تو ذهنم بود تغذیه سوئیچینگ یا خطی.. ولی آخر زرق و برق و امکانات و عجله کار دستم داد از اون برندهایی که نام بردم یه شرایط مناسبی گیر اوردم خریدم راضی شدم فعلا پروندش بسته شد امیدوارم اندازه پولش کار کنه.. چندبار از سوختن قطعات نجات داد زود قطع کرد حافظه و لاک شدنش هم بد نعمتی نیست..
              در اولین فرصت تو فکر تغذیه دست ساز بهتر هستم قطعاتی هم خریدم..
              قبلا همش ازینا داشتم هر چی داشت ظاهر نداشت ویزیتورها هم که ظاهرو میبینن زود هم قضاوت میکنن به زبون هم میارن تازه!!​

دیدگاه

سلام و درود
                بله اوایل نقشه ساخت پاور دست ساز خیلی تو ذهنم بود تغذیه سوئیچینگ یا خطی.. ولی آخر زرق و برق و امکانات و عجله کار دستم داد از اون برندهایی که نام بردم یه شرایط مناسبی گیر اوردم خریدم راضی شدم فعلا پروندش بسته شد امیدوارم اندازه پولش کار کنه.. چندبار از سوختن قطعات نجات داد زود قطع کرد حافظه و لاک شدنش هم بد نعمتی نیست..
                در اولین فرصت تو فکر تغذیه دست ساز بهتر هستم قطعاتی هم خریدم..
                قبلا همش ازینا داشتم هر چی داشت ظاهر نداشت ویزیتورها هم که ظاهرو میبینن زود هم قضاوت میکنن به زبون هم میارن تازه!!​
                ظاهرشم برسی بازم ی سوم قیمت منبع تغذیه های اماده میشه، دیگه بخوای به سلیقه این و اون اهمیت بدی بهتره قبلش ازشون سوال کنی چی بگیرم بهتره! چون اینا همیشه ی چیزی پیدا می‌کنند برا ایراد گرفتن موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X