سلام ، من یه مدار استراق سمع تلفن داشتم که خیلی جمع و جور و جالب بود همش توی یه دوشاخه معمولی تلفن جا میشد و وقتی به یکی از پریزهای تلفن منزل وصلش میکردی صدای تلفن رو میفرستاد روی موج اف ام ،چند روز پیش اشتباهی زدمش توی برق و سوخت ،البته فقط پل دیودش سوخته بود اما الان با اینکه دیود هاش رو عوض کردم و تموم قطعات دیگه اون که (تعدادشون خیلی کمه) رو آزمایش کردم و همه سالم هستند اما دیگه کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید.قطعاتش شمل یک ترانزیستور npn ، دوتا خازن عدسی 7 پیکو،یک خازن عدسی 820پیکو،یه دونه سلف هسته فریت،سه دونه مقاومت 150کیلو و 33 کیلو و 120اهم هست.لطفا راهنمایی کنید.متشکرم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
استراق سمع تلفن
Collapse
X
-
در کل تشخیص من اینه مدار اسیلاتور اف ام کار نمیکنه به دلیل اینکه اگه یه پالس کوچیک هم بهش برسه خازن زود خراب میشه و rms ش پایین بالا ترانزیستورا هم که قطعا مهمن تو اینجور مدارات
ولی :
تو این مورد هر چیزی امکان اره سوخته باشه
اول پل دیود
دوم ترانزیستورا
تغییر مقدار مقاومتها
سوم خازنا که باید دقیق دقیق باشن خیلی تقلبیش زیاد شده اگه خازن عدسی خصوصا از اینجا خریدین حتما تستش کنید همش بسیار کوچیکتر از اونیه که روش نوشته جاهای دیگه هم دیدم اینطوری
چون خازن و سلف اسیلاتور رو تشکیل میدن حتما چک کن اگه سلف همون اندازه داری عوض کن نداری هم اشکال نداره احتمال سوختنش کمتر از بقیه قطعاته احتمالا" قبل از اینکه اون بسوزه مقاومتهای مدار میترکن
موفق باشی
دیدگاه
دیدگاه