اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

این قطعه رو میشناسید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

این قطعه رو میشناسید

Click image for larger version

Name:	do.php?imgf=org-1aaeba51222e1.jpg
Views:	69
Size:	38.2 کیلو بایت
ID:	1155246
    این قطعه سفید رنگ ؛ دو پایه که برای disignator از حرف C براش استفاده شده جایی دیدید؟ حدس خودم EMI filter هست.

پ ن: یه پست برای شناسایی قطعات خاص داخل انجمن داشتیم که نتونستم پیداش کنم ناچار پست جدید ایجاد کردم

نوشته اصلی توسط mojalan نمایش پست ها
    Click image for larger version  Name:	do.php?imgf=org-1aaeba51222e1.jpg Views:	19 Size:	38.2 کیلو بایت ID:	1155246
    این قطعه سفید رنگ ؛ دو پایه که برای disignator از حرف C براش استفاده شده جایی دیدید؟ حدس خودم EMI filter هست.

پ ن: یه پست برای شناسایی قطعات خاص داخل انجمن داشتیم که نتونستم پیداش کنم ناچار پست جدید ایجاد کردم
    سلام کاش عکس باکیفیت تری میگذاشتید مخصوصا از پایه ها و نمای نزدیک واضح نیست، THD هستش یا SMD؟ (فکر کنم SMD)
    کاربری برد چی بوده و این قطعه تو کدوم قسمتش واقع شده، اگر تو ورودی مدار قدرته که احتمال زیاد همون فیلتره که فرمودید، البته هستند سلف و خازنهای این تیپی خاص

دیدگاه

سلام این قطعه یک خازن لوله ای است که بیشتردرفرکانس های بالا به کارمی رود گرچه الان دیگرتولیدنمیشود وبیشتردررادیوهای قدیمی دیده میشود موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها

سلام کاش عکس باکیفیت تری میگذاشتید مخصوصا از پایه ها و نمای نزدیک واضح نیست، THD هستش یا SMD؟ (فکر کنم SMD)
        کاربری برد چی بوده و این قطعه تو کدوم قسمتش واقع شده، اگر تو ورودی مدار قدرته که احتمال زیاد همون فیلتره که فرمودید، البته هستند سلف و خازنهای این تیپی خاص
        سپاس از پاسخ؛ قطعه THD دوپایه هست در محل برجستگیها دو پایه داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad341 نمایش پست ها
          سلام این قطعه یک خازن لوله ای است که بیشتردرفرکانس های بالا به کارمی رود گرچه الان دیگرتولیدنمیشود وبیشتردررادیوهای قدیمی دیده میشود موفق باشید.
          ممنون از جوابتون؛ کاش یه لینک از قطعه مشابه میذاشتید. اسمش به انگلیسی چی هست؟ pipe cap! roll cap ؛ بازم ممنون

دیدگاه

بنظر بهش tubular capacitor یا همون خازن لوله ای گفته میشه؛ ممنون از هر دو عزیز
            جدیدترین ویرایش توسط mojalan; ۱۳:۵۴ ۱۴۰۳/۰۹/۰۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X