اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جلوگیر از خاموش روشن شدن ضبط خودرو با استارت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط حمید الکترونیک نمایش پست ها

با سلام به شما. ...
    این مشخص و طبیعی، است که وقتی،خازن به مصرف کننده وصل شده باشه ..درون مصرف کننده تخلیه بشه.. ..
    برای بدست امدن نتیجه دلخواهتان..باید خازن و دیود قبل از ان. ،،، باید قبل از کلید قرار گیرد... که . وقتی کلید قطع شود ضبط،هم خاموش،شود ‌..
    ،،،،و وقتی کلید وصل شود ،،ضبط هم مدتی روشن شود....
    ،،،در قسمت دوم سوال ..مشکل از دیود نیست .....،،، در قسمت اول سوال ...میتوان از یک
    رله کوچک و یک کلید کوچک استفاده کرد که وقتی خواستیم ضبط را خاموش کنیم ...خازن از ضبط قطع و جدا شود .
    سلام
    ۱-یعنی حتی وقتی ضبط هم خاموشه و استفاده نمیشه باید خازن بعد مدتی تخلیه بشه؟
    ۲-در مورد این رله و کلید میشه لطفا ساده تر توضیح بدین که چجوری نصب میشه؟
    ۳-اون نوسان کمی که موقع استارت دارم ،با اینکه خازن ودیود نصب هست چرا اتفاق میفته؟البته قبل از نصب دیود و خازن کامل خاموش و بعد روشن میشد ولی الان فقط چند ثانیه قطع صدا و تصویر دارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sapphire144 نمایش پست ها
      سلام
      ۱-یعنی حتی وقتی ضبط هم خاموشه و استفاده نمیشه باید خازن بعد مدتی تخلیه بشه؟
      ۲-در مورد این رله و کلید میشه لطفا ساده تر توضیح بدین که چجوری نصب میشه؟
      ۳-اون نوسان کمی که موقع استارت دارم ،با اینکه خازن ودیود نصب هست چرا اتفاق میفته؟البته قبل از نصب دیود و خازن کامل خاموش و بعد روشن میشد ولی الان فقط چند ثانیه قطع صدا و تصویر دارم
      با سلام به،شما ....‌،
      خازن وقتی که مستقیم به دوسر ضبط، وصل شده بعد مدتی تخلیه‌ خواهد شد ..مگر
      اینکه سر راه برق ضبط، (بعد از خازن..)
      کلید قرار دهیم .....(یک کلید کوچک) که داخل ماشین باشد ...و هر وقت خواستیم قطع یا
      وصل کنیم .. ..
      اگر ظرفیت خازن بیشتر شود نوسان قطع و
      وصل صدا و تصویر از بین خواهد رفت ..البته
      دوسر خازن بزرگ ....
      یک خارن ۱۰۰ نانو حداقل ۲۰۰ ولت هم نصب کنید ...که نویز گیر داشته باشد..

دیدگاه

با سلام به،شما ....‌،
        خازن وقتی که مستقیم به دوسر ضبط، وصل شده بعد مدتی تخلیه‌ خواهد شد ..مگر
        اینکه سر راه برق ضبط، (بعد از خازن..)
        کلید قرار دهیم .....(یک کلید کوچک) که داخل ماشین باشد ...و هر وقت خواستیم قطع یا
        وصل کنیم .. ..
        اگر ظرفیت خازن بیشتر شود نوسان قطع و
        وصل صدا و تصویر از بین خواهد رفت ..البته
        دوسر خازن بزرگ ....
        یک خارن ۱۰۰ نانو حداقل ۲۰۰ ولت هم نصب کنید ...که نویز گیر داشته باشد..
        سلام مجدد
        فرمودین ظرفیت خازن رو بیشتر کنم؛۱-یعنی دوتا ۳۳۰۰۰میکروفاراد موازی کنم؟
        ۲-نیازی نیست ولتاژ بالاتر بره؟۲۵ولت کافیه؟
        ۳-خازن ۱۰۰نانو ۲۰۰ولت رو دقیقا کجا استفاده کنم؟پایه ها ش رو چجوری و به کدوم قسمت متصل کنم
        ممنون

دیدگاه

سلام مجدد
          فرمودین ظرفیت خازن رو بیشتر کنم؛۱-یعنی دوتا ۳۳۰۰۰میکروفاراد موازی کنم؟
          ۲-نیازی نیست ولتاژ بالاتر بره؟۲۵ولت کافیه؟
          ۳-خازن ۱۰۰نانو ۲۰۰ولت رو دقیقا کجا استفاده کنم؟پایه ها ش رو چجوری و به کدوم قسمت متصل کنم
          ممنون
          ۱،،،،بله دوتا خازن ۳۳۰۰۰ میکرو فاراد موازی کنید ....
          خازنهای،۳۳۰۰۰ میکرو فاراد چجوری هستند
          تک هستند ،،،یا،، دوتا،،یا ،،چندتا خازن با هم موازی،هستند ..
          از ۳۳۰۰۰ به ۴۰۰۰۰،،و بعد به ۵۰۰۰۰ برسانید .
          ببين ..کافی هست؟
          ۲،،،ولتاژ،۲۵ ولت ،،ولتاژ،مناسبی،هست بالاتر
          نیاز نیست ...مگر اینکه ..خازنی که تهیه کردید
          ولتاژ بالاتری داشته باشد ..که مهم نیست چقدر بالاتر باشد .. ولتاژ،۲۵ تا ۳۵ ولت کافی،است .هر چقدر ولتاژ،بالاتر رود قیمت خازن بالاتر می رود .
          .(،،، اما مهمتر این است که تحمل دمای خازن حداقل،، ۱۰۵ درجه ، ، باشد زیرا این خازن داخل خودرو نصب می‌شود و داخل خودرو
          یا داخل موتور و زیر کاپوت ماشین، گرمای زیادی هست ..واگر خازن ۱۲۵ درجه بود
          بهتر است ..
          این مورد روی خازن نوشته شده است )،،
          ،،،،،
          ۳،،خازن ۱۰۰ نانو دوسر اين خازن ۳۳۰۰۰میکرو متصل می‌شود.
          (اگر در دسترس،نیست. زیاد مهم نیست
          این خازن عمل نویز گیری را انجام می دید )..
          اگر ۱۰۰ ولتی هم داشتید ..میتوانید بجای خازن ۲۰۰ ولتی،دوسر خازن ۳۳۰۰۰ نصب کنید .
          مقدارش،زیاد مهم نیست از ۴۷ نانو تا ۲۲۰ نانو هم خوب است .....
          موفق باشید
          .

دیدگاه

خازن موازی
            جدیدترین ویرایش توسط Sapphire144; ۱۳:۵۱ ۱۴۰۳/۱۰/۲۴.

دیدگاه

سلام و درود
              جدیدترین ویرایش توسط Sapphire144; ۱۳:۴۸ ۱۴۰۳/۱۰/۲۴.

دیدگاه

۱،،،،بله دوتا خازن ۳۳۰۰۰ میکرو فاراد موازی کنید ....
                خازنهای،۳۳۰۰۰ میکرو فاراد چجوری هستند
                تک هستند ،،،یا،، دوتا،،یا ،،چندتا خازن با هم موازی،هستند ..
                از ۳۳۰۰۰ به ۴۰۰۰۰،،و بعد به ۵۰۰۰۰ برسانید .
                ببين ..کافی هست؟
                ۲،،،ولتاژ،۲۵ ولت ،،ولتاژ،مناسبی،هست بالاتر
                نیاز نیست ...مگر اینکه ..خازنی که تهیه کردید
                ولتاژ بالاتری داشته باشد ..که مهم نیست چقدر بالاتر باشد .. ولتاژ،۲۵ تا ۳۵ ولت کافی،است .هر چقدر ولتاژ،بالاتر رود قیمت خازن بالاتر می رود .
                .(،،، اما مهمتر این است که تحمل دمای خازن حداقل،، ۱۰۵ درجه ، ، باشد زیرا این خازن داخل خودرو نصب می‌شود و داخل خودرو
                یا داخل موتور و زیر کاپوت ماشین، گرمای زیادی هست ..واگر خازن ۱۲۵ درجه بود
                بهتر است ..
                این مورد روی خازن نوشته شده است )،،
                ،،،،،
                ۳،،خازن ۱۰۰ نانو دوسر اين خازن ۳۳۰۰۰میکرو متصل می‌شود.
                (اگر در دسترس،نیست. زیاد مهم نیست
                این خازن عمل نویز گیری را انجام می دید )..
                اگر ۱۰۰ ولتی هم داشتید ..میتوانید بجای خازن ۲۰۰ ولتی،دوسر خازن ۳۳۰۰۰ نصب کنید .
                مقدارش،زیاد مهم نیست از ۴۷ نانو تا ۲۲۰ نانو هم خوب است .....
                موفق باشید
                .
                سلام و درود فراوان
                ۱-خازنی که استفاده کردم: خازن 33000 میکرو فاراد 25 ولت ELNA ژاپن با گرید صوتی ایده آل برای منابع تغذیه

​۲-روی خازن نوشتهCE85
                ۳-این خازن نانو رو باز هم متوجه نشدم :پایه مثبت و منفی خازن نانو دقیقا به کجا وصل بشه ؟​

ضمنا این سه تا کار رو انجام دادم: البته با گذاشتن دیودی که شما فرمودین قبل از خازنها
                کار اول:دوتا خازن ۳۳۰۰۰میکروفارادبا یک عد ۱۰۰۰۰میکروفاراد موازی کرد و سر راه سیم ACCگذاشتم باز هم جواب نداد ،همچنان ضبط خاموش و روشن میشه فقط مدت زمان روشن موندن ضبط بعد از درآورد سوئیچ افزایش پیدا کرد
                کار دوم:همون خازنها رو آوردم گذاشتم سر راه سیم برق دائم که همیشه برق دار هست(حتی زمانی که ماشین خاموشه) نتیجه :ایندفعه موقع استارت ضبط خاموش نشد فقط چند ثانیه تصویر و صدا قطع شد و دوباره شروع بکار کرد
                کار سوم :یه خازن۳۳۰۰۰رو گذاشتم سر راه سیم ACCو یک خازن۳۳۰۰۰رو گذاشتم سر راه سیم برق دائم :نتیجه:باز هم ضبط خاموش و روشن میشه​

دیدگاه

سلام و درود فراوان
                  ۱-خازنی که استفاده کردم: خازن 33000 میکرو فاراد 25 ولت ELNA ژاپن با گرید صوتی ایده آل برای منابع تغذیه

​۲-روی خازن نوشتهCE85
                  ۳-این خازن نانو رو باز هم متوجه نشدم :پایه مثبت و منفی خازن نانو دقیقا به کجا وصل بشه ؟​

ضمنا این سه تا کار رو انجام دادم: البته با گذاشتن دیودی که شما فرمودین قبل از خازنها
                  کار اول:دوتا خازن ۳۳۰۰۰میکروفارادبا یک عد ۱۰۰۰۰میکروفاراد موازی کرد و سر راه سیم ACCگذاشتم باز هم جواب نداد ،همچنان ضبط خاموش و روشن میشه فقط مدت زمان روشن موندن ضبط بعد از درآورد سوئیچ افزایش پیدا کرد
                  کار دوم:همون خازنها رو آوردم گذاشتم سر راه سیم برق دائم که همیشه برق دار هست(حتی زمانی که ماشین خاموشه) نتیجه :ایندفعه موقع استارت ضبط خاموش نشد فقط چند ثانیه تصویر و صدا قطع شد و دوباره شروع بکار کرد
                  کار سوم :یه خازن۳۳۰۰۰رو گذاشتم سر راه سیم ACCو یک خازن۳۳۰۰۰رو گذاشتم سر راه سیم برق دائم :نتیجه:باز هم ضبط خاموش و روشن میشه​
                  با سلام به شما.......
                  خارن ۱۰۰ نانو ..مستقیم به دوسر خازن ۳۳۰۰۰ میکرو وصل میشه ...
                  خازن ۱۰۰ نانو..مثبت و منفی ندارد ..،،هر جوری که وصل کردی مهم نیست

دیدگاه

سلام و درود فراوان

​۲-روی خازن نوشتهCE85

...با سلام به شما ....
                    برای ازمایش ..اینکه خازن برای ضبط،کافی. و اندازه هست یاخیر ...
                    ابتدا..،
                    ،۱ ،،، برق ضبط را از برق ماشین قطع می کنیم
                    ،
                    ۲،،دوتا خازنها را ( موازی با هم ۶۶۰۰۰میکرو فاراد )به برق خودرو متصل کرده و شارژ می کنیم .. یک دقیقه صبر کنید تا خازنها شارژ شوند...
                    ۳،،،خازنهای،شارژ،شده را به برق ضبط،وصل کرده ..ببینیم چه مدتی و تا چند دقیقه ضبط را روشن نگه می دارند . اگر زمان روشن بودن ضبط برای،شما ..کافی است .و نتیجه رضایت بخش،بوده ...
                    خب،، خازنها را بعد از دیود و دوسر برق ضبط وصل کنید.
                    ،،۴،،اگر زمان روشن بودندضبط کافی نباشد باید مقدار خازنها افزایش،پیدا کنند ...
                    ۵..اگر خازنها کافی نباشند ..میتوانید
                    خازن چند فاراد استفاده‌ کنید( ۲ فاراد 25 ولت یا ۴ فاراد ۲۵ ولت یا بيشتر.).. .
                    ۶،،،اگر دیود نباشد....
                    بعد از استارت زدن ..برق خازنها به استارت خودرو کمک کرده. و برق خیلی کمی به ضبط، می
                    رسد ... و ممکن برق خودرو صدمه ببیند....
                    .،،،،کار سوم ،، اشتباه است ...،هر دو خازن باید (با هم )به دوسر ضبط وصل شوند. ..دیود فراموش نشود . ....
                    ۷ ،،، برای کار دائم لازم است دوسر خازنها یک عدد مقاومت ۱۲ تا ۱۸ کیلو همیشه وصل باشد....
                    خازن النا ...خازن بسیار خوب و مناسبی هست . ...
                    موفق باشید ...
                    جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۱۹:۴۳ ۱۴۰۳/۱۰/۲۴.

دیدگاه

دیدگاه

...با سلام به شما ....
                        برای ازمایش ..اینکه خازن برای ضبط،کافی. و اندازه هست یاخیر ...
                        ابتدا..،
                        ،۱ ،،، برق ضبط را از برق ماشین قطع می کنیم
                        ،
                        ۲،،دوتا خازنها را ( موازی با هم ۶۶۰۰۰میکرو فاراد )به برق خودرو متصل کرده و شارژ می کنیم .. یک دقیقه صبر کنید تا خازنها شارژ شوند...
                        ۳،،،خازنهای،شارژ،شده را به برق ضبط،وصل کرده ..ببینیم چه مدتی و تا چند دقیقه ضبط را روشن نگه می دارند . اگر زمان روشن بودن ضبط برای،شما ..کافی است .و نتیجه رضایت بخش،بوده ...
                        خب،، خازنها را بعد از دیود و دوسر برق ضبط وصل کنید.
                        ،،۴،،اگر زمان روشن بودندضبط کافی نباشد باید مقدار خازنها افزایش،پیدا کنند ...
                        ۵..اگر خازنها کافی نباشند ..میتوانید
                        خازن چند فاراد استفاده‌ کنید( ۲ فاراد 25 ولت یا ۴ فاراد ۲۵ ولت یا بيشتر.).. .
                        ۶،،،اگر دیود نباشد....
                        بعد از استارت زدن ..برق خازنها به استارت خودرو کمک کرده. و برق خیلی کمی به ضبط، می
                        رسد ... و ممکن برق خودرو صدمه ببیند....
                        .،،،،کار سوم ،، اشتباه است ...،هر دو خازن باید (با هم )به دوسر ضبط وصل شوند. ..دیود فراموش نشود . ....
                        ۷ ،،، برای کار دائم لازم است دوسر خازنها یک عدد مقاومت ۱۲ تا ۱۸ کیلو همیشه وصل باشد....
                        خازن النا ...خازن بسیار خوب و مناسبی هست . ...
                        موفق باشید ...
                        سلام وقت بخیر
                        بنده این چند روز خیلی شما را اذیت کردم
                        از اینکه با صبر و حوصله به سوالات بنده جواب میدین بسیار بسیار سپاگزارم
                        بالاخره تونستم با نصب دوتا خازن ۳۳۰۰۰میکروفاراد به صورت موازی و یک دیود 5408سر راه برق Acc
                        و همچنین دوتا خازن ۳۳۰۰۰میکروفارد و یک دیود5408سر راه سیم برق دائم (سیم بکاپ)
                        هم خاموش و روشن شدن ضبط رو ازبین ببرم
                        و هم ضبط بعد از ادرآورد سوئیچ ،چند دقیقه روشن بمونه
                        حالا سوال؛آیا این دیود برای این کار کافی هست و نیازی به دیود دیگری نیست؟
                        سوال دوم :توی برق خودرو به غیر از دیود آیا کلیدی یا قطعه ی هست که جریان رو فقط به یک سمت عبور بده و باقطع کردن جریان به اون کلید ،دیگه کامل جریان عبور نکنه؟

دیدگاه

سلام وقت بخیر
                          بنده این چند روز خیلی شما را اذیت کردم
                          از اینکه با صبر و حوصله به سوالات بنده جواب میدین بسیار بسیار سپاگزارم
                          بالاخره تونستم با نصب دوتا خازن ۳۳۰۰۰میکروفاراد به صورت موازی و یک دیود 5408سر راه برق Acc
                          و همچنین دوتا خازن ۳۳۰۰۰میکروفارد و یک دیود5408سر راه سیم برق دائم (سیم بکاپ)
                          هم خاموش و روشن شدن ضبط رو ازبین ببرم
                          و هم ضبط بعد از ادرآورد سوئیچ ،چند دقیقه روشن بمونه
                          حالا سوال؛آیا این دیود برای این کار کافی هست و نیازی به دیود دیگری نیست؟
                          سوال دوم :توی برق خودرو به غیر از دیود آیا کلیدی یا قطعه ی هست که جریان رو فقط به یک سمت عبور بده و باقطع کردن جریان به اون کلید ،دیگه کامل جریان عبور نکنه؟

با سلام به شما دوست عزیز ...
                          از اینکه راهنمایی،اینجانب مفید واقع شده
                          بسیار مسرور هستم.....این
                          وظیفه ‌‌ما و کسانی که مقداری سواد فنی شان بالاتر است..
                          کمک به شما و دیگرانی که کمک فنی می خواهند است. که شما راکمک کنیم ،،،
                          اصولا حضور ما در این انجمن ،، راهنمایی و انتقال تجربیات به دوستان و هموطنان عزیز
                          هست ...
                          قابلی ندارد وظیفه است ..
                          ،،، در الکترونیک قطعه ای که یکطرفه و یک جهته باشد،، فقط دیود است ،،.که انواع مختلف دارد ..برای کار و هدف شما
                          دیود رکتیفایر لازم است ( دیود یکسو کننده)
                          این دیود برای این کار کافی است ....اما میتوانید برای اطمینان دیود ۵ امپر هم استفاده کنید
                          ...اگر این دیود ۳ امپر بسوزد...
                          دیود ۵ امپر استفاده کنید ...
                          دیود دیگری احتیاج نیست...
                          جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۱۲:۲۷ ۱۴۰۳/۱۰/۲۷.

دیدگاه

با سلام به شما دوست عزیز ...
                            از اینکه راهنمایی،اینجانب مفید واقع شده
                            بسیار مسرور هستم.....این
                            وظیفه ‌‌ما و کسانی که مقداری سواد فنی شان بالاتر است..
                            کمک به شما و دیگرانی که کمک فنی می خواهند است. که شما راکمک کنیم ،،،
                            اصولا حضور ما در این انجمن ،، راهنمایی و انتقال تجربیات به دوستان و هموطنان عزیز
                            هست ...
                            قابلی ندارد وظیفه است ..
                            ،،، در الکترونیک قطعه ای که یکطرفه و یک جهته باشد،، فقط دیود است ،،.که انواع مختلف دارد ..برای کار و هدف شما
                            دیود رکتیفایر لازم است ( دیود یکسو کننده)
                            این دیود برای این کار کافی است ....اما میتوانید برای اطمینان دیود ۵ امپر هم استفاده کنید
                            ...اگر این دیود ۳ امپر بسوزد...
                            دیود ۵ امپر استفاده کنید ...
                            دیود دیگری احتیاج نیست...
                            سلام و ارادت
                            امروز متوجه شدم که این دیود 5408سوخته،لطفا مدل دقیق این دیود ۵آمپر که فرمودین را بگین تا تهیه کنم و جایگزین کنم

دیدگاه

سلام و ارادت
                              امروز متوجه شدم که این دیود 5408سوخته،لطفا مدل دقیق این دیود ۵آمپر که فرمودین را بگین تا تهیه کنم و جایگزین کنم
                              با عرض،سلام و تشکر ...
                              دیود رکتیفایر. 10A10....
                              1000 ولت ،،،و ۱۰ ،،امپر است تا مطمئن باشیم که احتمال سوختن کم است .،،،،،،

،،،،،
                              و همینطور اگر این را نداشت ..
                              هر نوع دیود رکتیفایر ۱۰ آمپر ،۵۰۰ ولت به بالا هم مناسب است ،،،،،

دیدگاه

با عرض،سلام و تشکر ...
                                دیود رکتیفایر. 10A10....
                                1000 ولت ،،،و ۱۰ ،،امپر است تا مطمئن باشیم که احتمال سوختن کم است .،،،،،،

،،،،،
                                و همینطور اگر این را نداشت ..
                                هر نوع دیود رکتیفایر ۱۰ آمپر ،۵۰۰ ولت به بالا هم مناسب است ،،،،،
                                سلام
                                وقت بخیر احوال شما
                                با راهنمایی شما خوشبختانه پروژه !!انجام شد به بهترین شکل
                                از شما بسیار ممنونم.
                                یه سوال داشتم :قبلا که یه دونه خازن ۳۳۰۰۰میکروفاراد گذاشته بودم ،ضبط به مدت ۱۴دقیقه روشن میموند که مجبور شدم به خاطر نوسان ،طرفیت خازنها رو به۶۶۰۰۰میکروفارد برسونم ،
                                حالا چرا این ۱۴دقیقه زمان دو برابر نشده؟
                                آیا میشه یه خازن ۳۳۰۰۰ با این ۶۶۰۰۰میکروفاراد سری بشه که ولتاژ بالاتر بره و زمان روشن بودن بشه ۲۸دقیقه یا راه حلش چیز دیگری هست.
                                سپاس فراوان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X