اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش دهنده ی ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

افزایش دهنده ی ولتاژ

سلام مجدد خدمت اساتید محترم
    بنده می خواستم یک ازایش دهنده ولتاژ آمپر بالا درست کنم که وقتی بهس ورودی ۱۲ ولت ۱۵ آمپر میدی در خروجی بهت حدود ۴۰ ولت ۱۰ آمپر بده

نوشته اصلی توسط moein1234 نمایش پست ها
    بنده می خواستم یک ازایش دهنده ولتاژ آمپر بالا درست کنم که وقتی بهس ورودی ۱۲ ولت ۱۵ آمپر میدی در خروجی بهت حدود ۴۰ ولت ۱۰ آمپر بده
    چطوری میشه توان 12*15= 180 وات در ورودی بدی و 40*10=400 وات در خروجی بگیری ؟! نمیشه که... اگر هیچی اتلاف توان هم نداشته باشی نهایتا توان ورودی و خروجی یکسانه ( که در عمل نمیشه و توان خروجیتون خیلی کمتره )

دیدگاه

با ورودی 12 ولت 20 آمپر
      میشه 40 ولت 5 الی 6 آمپر گرفت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moein1234 نمایش پست ها
        سلام
        تو برق از نظر تنوری خیلی چیزاها میشه حتی عملی هم میشه اما باید دید به چه قیمت و با چه کیفیتی؟!
        اینم راهی که باید بری : شما باید ساخت منابع تغذیه سوئیچینگ Boost یا افزاینده رو یاد بگیری برای اینکار که اصول خودش رو داره اگر تئوری مسلط باشی میتونی درغیر اینصورت برو مسلط بشو دنبال مدارات رایگان اینترنت نباش چون اکثرا دکوری هستند البته این چیزی که میگی اختصاصی باید طراحی شه مگه اینکه از چند تا مدار الگو برداری کنی برا ساخت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها

سلام
          تو برق از نظر تنوری خیلی چیزاها میشه حتی عملی هم میشه اما باید دید به چه قیمت و با چه کیفیتی؟!
          اینم راهی که باید بری : شما باید ساخت منابع تغذیه سوئیچینگ Boost یا افزاینده رو یاد بگیری برای اینکار که اصول خودش رو داره اگر تئوری مسلط باشی میتونی درغیر اینصورت برو مسلط بشو دنبال مدارات رایگان اینترنت نباش چون اکثرا دکوری هستند البته این چیزی که میگی اختصاصی باید طراحی شه مگه اینکه از چند تا مدار الگو برداری کنی برا ساخت.
          با سلام ،
          میخوایید بگید که تبدیل ۱۸۰ وات به ۴۰۰ وات ممکنه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X